- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Bekliyoruz mutlaka tatlimtamam, yardımınız için teşekkür ederim kızlar... takipteyim sizi:))) zayıflayıp gelecem aranıza inşallah
Öyle yapıym di miAksami hafif gecir bitanm
EttimLanareyi takip et tatlim
Dustum kiz daha da 55.3 geliyorum
Yok kuzuum evdr olan yemekten ye bi kase :) yaninda da yogurtÖyle yapıym di miya da en iyisi hiç yememek sadece bi elma yersem yeter zaten yarına kadar
Odem olabilir kuzum reglin yaklasti mi ya da ?Ne güzel canim yaaa bende cok kaçırmıyorum hep dengelemeye çalışıyorum ama spor da var anlamadm belki ödemdir
Bikac gun daha surer sonra gecer tatlimsizi gidi gevezeler bi kayboluyorum sayfalarca konuşuyosunuz
bacaklarımda ve popişimde bir ağrı var anlatamam ikinci günden
Bikac gun daha surer sonra gecer tatlim)))
Odem olabilir kuzum reglin yaklasti mi ya da ?
Topigimizin slogani olsun buuusıkı popiş uğrunda çekilen çile kutsaldır
Tsmam tamam kabul hadii ben de aksam misafrlikteym cunkuYok kiizz yeni bitti dünnneysemm artk azcik kemer sıkıp sıfırlayim 55 i birikmesin sonra ama bu aksam annmlerdeyim ve babam seviyo diye portakalli haşhaşlı revani yaptim kacari yok küçük bi dilim yicemmmm söz eve gelince arti spor yapcam aksam yemegini de az yicem kabul müdür
Tsmam tamam kabul hadii ben de aksam misafrlikteym cunku
Tamam hadi seni mi kırcamYok kuzuum evdr olan yemekten ye bi kase :) yaninda da yogurt
Olur tabiki olmaz olur muu ip cok guzel kalori yaktirtirTamam hadi seni mi kırcamBi de ip atlamaya mı başlasam ben çok severim ip atlamayı yararı olur mu dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?