fitim fitsin fit (squat)

yok hayatim suan izleri kaldi sadece bide bi yerde sertlik var onlarn gecmesi zaman alirmis oyle demisti doktor..

Su ic bebegimmm elma yee galeta yee spora kalk yada unut yemegi..

Belki iyidir ya karamsar olma oyle bakalm hemencik..
Ozaman iyi gecer onlarda zamanla

Kızlar bugün ayağa kalkarken bacağımı öğretmen masasının köşesine vurmuştum, canım çok acımıştı ama sonra acısı geçti. Şu saate kadar herhangi bir şey yoktu ama şimdi çok acıyor ya Şişmiş, içinde sert bişi var gibi, morarma çok yok sadece kılcal damarlar olur ya ipincecik, onlardan görünüyor mor mor birazcık.. Hafif dokununca bile feci acıyor ve de kaşınıyor Şu saate kadar neden olmadı ona şaşırıyorum.

Vallahi açıklamasını yapardım ama yeterli tıbbi terimler aklımda yok kuzum:)

Kuzucum gecms olsun.. Valla tibbi terimleri bilsemde anlamina bakmam lazim dosyalarimdan ama ödem oluşmuş olabilir mi ki?

Geçmiş olsun canım damarlar ince ise ancak kanama şişlik oluşturmuştur. Buz koy ara ara hemen iner.

Vallahi açıklamasını yapardım ama yeterli tıbbi terimler aklımda yok kuzum:)

Kuzucum gecms olsun.. Valla tibbi terimleri bilsemde anlamina bakmam lazim dosyalarimdan ama ödem oluşmuş olabilir mi ki?
Kızlar ben de bilemiyorum açıklamasını :) En son bacağımın aynı yerini geçen sene sıradan çıkmış paslı çiviye çarpmıştım, felaket morarmıştı hemen tetanoz aşısı yaptırmıştım. Bu bacağın başına gelecek var sanırım
Geçmiş olsun canım damarlar ince ise ancak kanama şişlik oluşturmuştur. Buz koy ara ara hemen iner.
İnşallah yarına bir şey kalmaz. Sağol canım :)

Geçmiş olsun bitanemm

kuzular bende spor yaptım bugün pc berbat virüs dolu olduğundan anca yazdım 100 kez baska sayfaya yönlendiriyor
bildirimimi vereyim :)
21 dk air walker eliptik vs
25x3 pilates topu ile bundan

25x4 iç bacak
25x3 omuz
25x3 gögüs
200 twist
50 ters mekik
70 squat
finish

çıkan ekranda bu durmadan D:

Arkadaslar herkese iyi geceler. Ben bugun rest Gunumdeyim. Ancak selülit için savaştım yine:) alışveriş yaptım ne mi aldım at kılı fırça, selülit krem almanya üretimi, masaj aleti siparisi verdim. Bakalım bunlarla da desteklemeyi düşünüyorum.

bildirim vakti :
  • 200 twist
  • 50 pilates çemberiyle kol çalışma
  • 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
  • 15 şınav
  • 120 sn plank
  • 100 merdiven inip çıkma
  • 50 popo hareketi
  • 50 üçgen
  • 50 deadlift (6 kg ağırlıkla)
  • 25 kol çalışma (ağırlıkla)
  • 5 dk trambolin
  • 30 köpek işeme (ağırlıkla)
  • 50 selülit savar (ağırlıkla)
  • 100 istiridye (ağırlıkla)
  • 100 arkaya tekme (ağırlıkla)
  • 55 squat (ağırlıkla)
  • soğuma ..
bir kaç hareket eksik yaptım bugün niyeyse çok yoruldum yaparken devam edemedim ..
bide ben abs videosunu yapamıyorum yani ölüyorum yaparken o yüzden bıraktım
şınav çekicem bundan sonra hıhh

Ben neden şınav cekemiyorum acabaa?

ay ben ölüyorum çekerken bende çekemiyordum da zorlıya zorlıya 1-2-3 leri yazmadım buraya 10 dan sonra yazmaya başladım
Bende zorliyim bakalm ama.yok benim.kollar cok cok gucsuz kuzum hic olmuyo cok denedm ben aslnda goguslere cok iyi ama yaoamiyom ki

Bende zorliyim bakalm ama.yok benim.kollar cok cok gucsuz kuzum hic olmuyo cok denedm ben aslnda goguslere cok iyi ama yaoamiyom ki
canım bende kol çalışıyorum kol kası yapıyorum birazda ondan çekmeye başladım yavaş yavaş

canım bende kol çalışıyorum kol kası yapıyorum birazda ondan çekmeye başladım yavaş yavaş
Basta guclendirmek lazim kollari kaslari haklisin kuzum dambil var ama anca bel icin kullaniyom iki yana esnemek icin

Basta guclendirmek lazim kollari kaslari haklisin kuzum dambil var ama anca bel icin kullaniyom iki yana esnemek icin
2 kol da çalış kız bende squat için ağırlık aldım sonra koldada kullanmaya başladım 25 tane yapıyom bde pilates çemberyle çalışıyom baya kasım çıktı yani tabi erkek gibi yapma niyetinde değilim azıcık olsun güçlensin diye uğraşıyom
belki kavgaya faln karışırımmm

Kiz ne kavgasi bu yasta. So ra hanim kizlar olalim biz evet kuzum cok kas yakistiramiyom bende kadinlara guclendircek kadari yeter. Ben damacanayi 2.kata cikariyom fazlasi zorluyo mesela cok cok gucsuz zaten kilo ne ldr alirsam aliyim kollarm ne zayflar ne kilo alir hep ayni safinaz gibi ince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…