fitim fitsin fit (squat)

şaka yapıyom kız karışmam öle kavgalara ben ama erkek arkadaşıma dyom laf atan olursa söle gidiyim bi yumruk atayım boşuna kas yapmıyom diyom
benim kollarımda hep zayıftır ya bileklerim özellikle bileklik bile takamıyorum doğru düzgünce

ay bende cıtkırıldım gozukurum ama koca dolapları odadan digerine tek basıma tasıyorum gizliyorum bu yanıma cogu kişiden sonra sen yaparsın demesinler

ay bende cıtkırıldım gozukurum ama koca dolapları odadan digerine tek basıma tasıyorum gizliyorum bu yanıma cogu kişiden sonra sen yaparsın demesinler
Haha var benimde oyle huylarim isime geleni bilmiyom yapamam diyip geciveriyom mantikli kiz bida her is bilince kaliyo uste

gizle bencede yoksa sana yaptırırlar her şeyi

Haha var benimde oyle huylarim isime geleni bilmiyom yapamam diyip geciveriyom mantikli kiz bida her is bilince kaliyo uste

ay bu tasıyamaz diyolar he tasıyamam valla diyorum sıyrılıyorum annem agır kaldırttırmıyo pek kızlar agır kaldırmaz iyi degil diyo ordan da yırtıyom ama baska zaman zeyna gibiyim

ay bu tasıyamaz diyolar he tasıyamam valla diyorum sıyrılıyorum annem agır kaldırttırmıyo pek kızlar agır kaldırmaz iyi degil diyo ordan da yırtıyom ama baska zaman zeyna gibiyim
hehhehe bende badana yaptığımı söylemem mesala annem de söyleme zaten üstüne kalır sonra bütün badanalar evlenince diyo

Bilek kalinlasmaz sanirm ya kaliriz oyle
Var annelern oyle hurafeleri ama ise yariyo
olur valla işçi parası derdi de yok ohhh temizlikte fena yaparım ben

oo biz yurur gideriz valla

Vay bee kolumuz gucsuz dedik diye sirkete alinmadik is ask olsun size

Bilek kalinlasmaz sanirm ya kaliriz oyle

Var annelern oyle hurafeleri ama ise yariyo

Vay bee kolumuz gucsuz dedik diye sirkete alinmadik is ask olsun size
doğum günün kutlu olsun bıdık :) nice mutlu, sağlıklı yaşlara
alırız tabiki senide kız şirketimizeee :)

doğum günün kutlu olsun bıdık :) nice mutlu, sağlıklı yaşlara
alırız tabiki senide kız şirketimizeee :)
Sagol bebegımmmm tesekkur ederım ıyıkı dogmusuz deadla :))
iyi doğduk nilersn geldim gece gece yarın parti var gelsene yarın dediğim bugün ama neyse
Iyıkı dogduk deadd mutlu yıllar bızeee
Yarın akşama burdayız kuzucum gercı bıze mısafır gelcek ama gelırm ben

evettt iyiki doğmuşsunuz grubumuzun fıstıklarıııı

benimde arkadaşlarım geliyor hem doğum günü hem veda partisi gibi bişey oldu iyi günde doğmuşuz ama nisanda güzel ay şimdi değilmi mutlu mutlu yıllar dilerim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…