şaka yapıyom kızKiz ne kavgasi bu yasta. So ra hanim kizlar olalim bizevet kuzum cok kas yakistiramiyom bende kadinlara guclendircek kadari yeter. Ben damacanayi 2.kata cikariyom fazlasi zorluyo mesela cok cok gucsuz zaten kilo ne ldr alirsam aliyim kollarm ne zayflar ne kilo alir hep ayni safinaz gibi ince
gizle bencede yoksa sana yaptırırlar her şeyiay bende cıtkırıldım gozukurum ama koca dolapları odadan digerine tek basıma tasıyorumgizliyorum bu yanıma cogu kişiden sonra sen yaparsın demesinler
Hahaay bende cıtkırıldım gozukurum ama koca dolapları odadan digerine tek basıma tasıyorumgizliyorum bu yanıma cogu kişiden sonra sen yaparsın demesinler
gizle bencede yoksa sana yaptırırlar her şeyi
Hahavar benimde oyle huylarim isime geleni bilmiyom yapamam diyip geciveriyom mantikli kiz bida her is bilince kaliyo uste
hehheheay bu tasıyamaz diyolar he tasıyamam valla diyorum sıyrılıyorumannem agır kaldırttırmıyo pek kızlar agır kaldırmaz iyi degil diyo ordan da yırtıyom ama baska zaman zeyna gibiyim
kız sen badana isleri yap ben hamallık biz şirket kuralımhehhehebende badana yaptığımı söylemem mesala annem de söyleme zaten üstüne kalır sonra bütün badanalar evlenince diyo
olur vallakız sen badana isleri yap ben hamallık biz şirket kuralım
oo biz yurur gideriz vallaolur vallaişçi parası derdi de yok ohhh temizlikte fena yaparım ben
Bilek kalinlasmaz sanirm ya kaliriz oyleşaka yapıyom kızkarışmam öle kavgalara ben ama erkek arkadaşıma dyom laf atan olursa söle gidiyim bi yumruk atayım boşuna kas yapmıyom diyom
benim kollarımda hep zayıftır ya bileklerim özellikle bileklik bile takamıyorum doğru düzgünce
Var annelern oyle hurafeleri ama ise yariyoay bu tasıyamaz diyolar he tasıyamam valla diyorum sıyrılıyorumannem agır kaldırttırmıyo pek kızlar agır kaldırmaz iyi degil diyo ordan da yırtıyom ama baska zaman zeyna gibiyim
olur vallaişçi parası derdi de yok ohhh temizlikte fena yaparım ben
oo biz yurur gideriz valla
sirkette sekreterde lazımBilek kalinlasmaz sanirm ya kaliriz oyle
Var annelern oyle hurafeleri ama ise yariyo
Vay bee kolumuz gucsuz dedik diye sirkete alinmadik is ask olsun size
Olur bak osirkette sekreterde lazım
doğum günün kutlu olsun bıdık :) nice mutlu, sağlıklı yaşlaraBilek kalinlasmaz sanirm ya kaliriz oyle
Var annelern oyle hurafeleri ama ise yariyo
Vay bee kolumuz gucsuz dedik diye sirkete alinmadik is ask olsun size
iyi doğduk nilersnOlur bak oSertıfıkamda var işletmenlik ve hasta kabul sertfkası ama olsun Tamam kabul edıyorum
Sagol bebegımmmm tesekkur ederım ıyıkı dogmusuz deadla :))doğum günün kutlu olsun bıdık :) nice mutlu, sağlıklı yaşlara
alırız tabiki senide kız şirketimizeee :)
Iyıkı dogduk deadd mutlu yıllar bızeeeiyi doğduk nilersngeldim gece gece yarın parti var gelsene yarın dediğim bugün ama neyse
evettt iyiki doğmuşsunuz grubumuzun fıstıklarııııSagol bebegımmmm tesekkur ederım ıyıkı dogmusuz deadla :))
Iyıkı dogduk deadd mutlu yıllar bızeee
Yarın akşama burdayız kuzucum gercı bıze mısafır gelcek ama gelırm ben
benimde arkadaşlarım geliyor hem doğum günü hem veda partisi gibi bişey olduSagol bebegımmmm tesekkur ederım ıyıkı dogmusuz deadla :))
Iyıkı dogduk deadd mutlu yıllar bızeee
Yarın akşama burdayız kuzucum gercı bıze mısafır gelcek ama gelırm ben
evettt iyiki doğmuşsunuz grubumuzun fıstıklarıııı
sana özelden yazdıydım burda yoksun diye :)) iyiki doğmuşsunuz canımbir fıstık doğum günümüzü kutlamış sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?