sana özelden yazdıydım burda yoksun diye :)) iyiki doğmuşsunuz canım
evet bebeğim işlerini halledince dönersin sende yanımızaaa :) konuşuruz yine bol bol ..gördüm canım teşekkür ederim çok bende hem ordan hem burdan yazayım dedim aklım buralarda fırsat oldukça gelmeye çalışıyorum saatler biraz ilginç olsada görüşürüz artık sen hep buralardasın benim geldiğim saatlerde gece kuşum benim iyi geceler
evettt iyiki doğmuşsunuz grubumuzun fıstıklarıııı
Bende sana mutlu saglıklı huzurlu yıllar dılerım hayatım ömrün boyunca dilediğin herşey gerceklessin inşallah :)benimde arkadaşlarım geliyor hem doğum günü hem veda partisi gibi bişey olduiyi günde doğmuşuz ama nisanda güzel ay şimdi değilmi mutlu mutlu yıllar dilerim sana
bebekler ben kaçıyorum hepinize tatlı rüyalarrr
Geçmiş olsun canım acaba içinde birşey kalmış olabilir mi kıymık gibi çok ince görünmüyor bazenKızlar bugün ayağa kalkarken bacağımı öğretmen masasının köşesine vurmuştum, canım çok acımıştı ama sonra acısı geçti. Şu saate kadar herhangi bir şey yoktu ama şimdi çok acıyor yaŞişmiş, içinde sert bişi var gibi, morarma çok yok sadece kılcal damarlar olur ya ipincecik, onlardan görünüyor mor mor birazcık.. Hafif dokununca bile feci acıyor ve de kaşınıyor Şu saate kadar neden olmadı ona şaşırıyorum.
Oo baya şey almissinn:))Arkadaslar herkese iyi geceler. Ben bugun rest Gunumdeyim. Ancak selülit için savaştım yine:) alışveriş yaptım ne mi aldım at kılı fırça, selülit krem almanya üretimi, masaj aleti siparisi verdim. Bakalım bunlarla da desteklemeyi düşünüyorum.
ay ben ölüyorum çekerken bende çekemiyordum da zorlıya zorlıya1-2-3 leri yazmadım buraya 10 dan sonra yazmaya başladım
Ben neden şınav cekemiyorum acabaa?
ay bende cıtkırıldım gozukurum ama koca dolapları odadan digerine tek basıma tasıyorumgizliyorum bu yanıma cogu kişiden sonra sen yaparsın demesinler
kız sen badana isleri yap ben hamallık biz şirket kuralım
Taşınırken kimleri çağıracağım belli oldu.olur vallaişçi parası derdi de yok ohhh temizlikte fena yaparım ben
Ben talibim, telefonlara bakar şuh bir şekilde sakız çiğnerim.sirkette sekreterde lazım
Yok canım öyle bir şey değil, bu sabah morarmaya yüz tutmuş orası, geçer herhalde yakında..Geçmiş olsun canım acaba içinde birşey kalmış olabilir mi kıymık gibi çok ince görünmüyor bazen
kuzular bende spor yaptım bugün pc berbat virüs dolu olduğundan anca yazdım 100 kez baska sayfaya yönlendiriyor
bildirimimi vereyim :)
21 dk air walker eliptik vs
25x3 pilates topu ile bundan
25x4 iç bacak
25x3 omuz
25x3 gögüs
200 twist
50 ters mekik
70 squat
finish
çıkan ekranda bu durmadan D:
Eki Görüntüle 1484991
Bende zorliyim bakalm ama.yok benim.kollar cok cok gucsuz kuzum hic olmuyo cok denedm ben aslnda goguslere cok iyi ama yaoamiyom ki
bildirim vakti :
bir kaç hareket eksik yaptım bugün niyeyse çok yoruldum yaparken devam edemedim ..
- 200 twist
- 50 pilates çemberiyle kol çalışma
- 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
- 15 şınav
- 120 sn plank
- 100 merdiven inip çıkma
- 50 popo hareketi
- 50 üçgen
- 50 deadlift (6 kg ağırlıkla)
- 25 kol çalışma (ağırlıkla)
- 5 dk trambolin
- 30 köpek işeme (ağırlıkla)
- 50 selülit savar (ağırlıkla)
- 100 istiridye (ağırlıkla)
- 100 arkaya tekme (ağırlıkla)
- 55 squat (ağırlıkla)
- soğuma ..
bide ben abs videosunu yapamıyorum yani ölüyorum yaparken o yüzden bıraktım
şınav çekicem bundan sonra hıhh
iyi doğduk nilersngeldim gece gece yarın parti var gelsene yarın dediğim bugün ama neyse
Sagol bebegımmmm tesekkur ederım ıyıkı dogmusuz deadla :))
Iyıkı dogduk deadd mutlu yıllar bızeee
Yarın akşama burdayız kuzucum gercı bıze mısafır gelcek ama gelırm ben
Günaydın fit güzeller. Yorgunluğu, stresi bir kenara attım. Bomba gibi geleceğim bugün. İyi düşünüyorum, iyiyi istiyor ve inanıyorum. Benimle bu yolda inançla yürüyen arkadaşlarıma da kocaman öpücükler gönderiyorum.
Günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?