fitim fitsin fit (squat)

sana özelden yazdıydım burda yoksun diye :)) iyiki doğmuşsunuz canım
gördüm canım teşekkür ederim çok bende hem ordan hem burdan yazayım dedim aklım buralarda fırsat oldukça gelmeye çalışıyorum saatler biraz ilginç olsada görüşürüz artık sen hep buralardasın benim geldiğim saatlerde gece kuşum benim iyi geceler

evet bebeğim işlerini halledince dönersin sende yanımızaaa :) konuşuruz yine bol bol ..
ben de şimdi yatıyorum ama gece kuşunun uykusu geldi bir iki sayfa kitap okuyıp uyucak :))
iyi gecelerr :)))

evettt iyiki doğmuşsunuz grubumuzun fıstıklarıııı

Evet bir fıstık kutladı dogum gunumuzu hepımızın dıger yaslarında hep spor topiklerinde olalım inşallah sagol fıstıgım :)

benimde arkadaşlarım geliyor hem doğum günü hem veda partisi gibi bişey oldu iyi günde doğmuşuz ama nisanda güzel ay şimdi değilmi mutlu mutlu yıllar dilerim sana
Bende sana mutlu saglıklı huzurlu yıllar dılerım hayatım ömrün boyunca dilediğin herşey gerceklessin inşallah :)
bebekler ben kaçıyorum hepinize tatlı rüyalarrr

İyi geceler kuzucum gorusuruz yarın :)

Geçmiş olsun canım acaba içinde birşey kalmış olabilir mi kıymık gibi çok ince görünmüyor bazen

Oo baya şey almissinn:))
İnşallah ise yararlar yaramamalari mümkün değil gerci:)

Dead ve nilersin
İyiki doğdunuz kızlar doğum gununuzu bu saatte kutlayan biri olarak hayatınızda önemli bi yer alıyorum şu an
Doğum gününü kutlu olsunnn:)))

ay ben ölüyorum çekerken bende çekemiyordum da zorlıya zorlıya 1-2-3 leri yazmadım buraya 10 dan sonra yazmaya başladım
Ben neden şınav cekemiyorum acabaa?

Yarım yarım da olsa devam et mutlaka ben 1 ayda ancak düzgün yapmaya başlayabildim. Israr ederseniz mutlaka sonuç alıyorsunuz.
ay bende cıtkırıldım gozukurum ama koca dolapları odadan digerine tek basıma tasıyorum gizliyorum bu yanıma cogu kişiden sonra sen yaparsın demesinler
Wuuuu vay canına. Hiç belli etmiyorsun.

Günaydın fit güzeller. Yorgunluğu, stresi bir kenara attım. Bomba gibi geleceğim bugün. İyi düşünüyorum, iyiyi istiyor ve inanıyorum. Benimle bu yolda inançla yürüyen arkadaşlarıma da kocaman öpücükler gönderiyorum.

Günaydın.

Süpersin fistigim

Bende zorliyim bakalm ama.yok benim.kollar cok cok gucsuz kuzum hic olmuyo cok denedm ben aslnda goguslere cok iyi ama yaoamiyom ki

Tam sinav bende yapamıyorum ama yarım şınav 15 tane yapabiliyorum yarim dene tatiş tabi ilk zamanlar o bile olmuyodu jillian saolsun aliştirdi beni

iyi doğduk nilersn geldim gece gece yarın parti var gelsene yarın dediğim bugün ama neyse
Sagol bebegımmmm tesekkur ederım ıyıkı dogmusuz deadla :))

Iyıkı dogduk deadd mutlu yıllar bızeee
Yarın akşama burdayız kuzucum gercı bıze mısafır gelcek ama gelırm ben

Iyiki doğdunuz fistiklaaaaaaarrrr iyiki dogdunuzzzz mutlu yillaarr siiizzeeeeeeeeiyiki bizimlesiniz

Öpücüğümü aliyorum ve sana bi öpücük gönderiyorum fistigimGünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…