fitim fitsin fit (squat)

Çok iyi valla, maşallah :)
Sagol canım yatisim 1.30 buldu. Abs bana çok zor geldi sizinde boynunuz çok ağrımiş miydi. Hangi videoya bakarak yapıyorsunuz? Ben simülasyon olanla yapmaya çalıştık 8 dk olan hani. Moralim bozuldu biraz çok zor hareketler. Belimin incelmesini çok istiyorum. Karamsarlık çöktü
Sakın sakın karamsarlık yok, ben absi ilk yaptığımda boynumu bile hareket ettiremiyordum kaç gün öyle gezdim, yani çok normal moral bozmaya gerek yok. Ben şunu yapıyorum:

Sakın sakın karamsarlık yok, ben absi ilk yaptığımda boynumu bile hareket ettiremiyordum kaç gün öyle gezdim, yani çok normal moral bozmaya gerek yok. Ben şunu yapıyorum:

İzledim canım bu aksamda bunu deneyim Bakalım. Bildirim verirken ne diyorsun bu video için?

Tikkacim ilk videodan sonra arkasından başka videolarda açılıyor sadece ilk video mu canım senin yaptığın?

bugün nasılmışşş güzellerrr :)))

bildirim:
  • 150 twist
  • 25 şınav
  • 25 kol çalışma (ağırlıkla)
  • 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
  • 50 popo hareketi
  • 50 üçgen
  • 75 squat (ağırlıkla)
  • 100 istiridye (ağırlıkla)
  • 5 dk trambolin
  • Miley cyrus workout videosu (17 dk)

bildirim:
  • 150 twist
  • 25 şınav
  • 25 kol çalışma (ağırlıkla)
  • 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
  • 50 popo hareketi
  • 50 üçgen
  • 75 squat (ağırlıkla)
  • 100 istiridye (ağırlıkla)
  • 5 dk trambolin
  • Miley cyrus workout videosu (17 dk)
  • 8 dk abs workout

Canım sen konuşmadan neden çıktın?
Herkese günaydın bu arada :)
Canım ben gece arkadaşlarimda dim
Benim kadınlar kulübünde takıldığımi biliyorlar ve özel mesajlarima falan bakıyorlar
Mahremiyetimiz için çıktım
Şimdi ekleyebilirsen eklesene beni

Slm fıstırıklaarr kaynanamgldeydim yeni geldim eve spor yapamadim bugün reglime 1 hafta var göbekim çıktiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…