Sagol canım yatisim 1.30 buldu. Abs bana çok zor geldi sizinde boynunuz çok ağrımiş miydi. Hangi videoya bakarak yapıyorsunuz? Ben simülasyon olanla yapmaya çalıştık 8 dk olan hani. Moralim bozuldu biraz çok zor hareketler. Belimin incelmesini çok istiyorum. Karamsarlık çöktüÇok iyi valla, maşallah :)
Sakın sakın karamsarlık yok, ben absi ilk yaptığımda boynumu bile hareket ettiremiyordum kaç gün öyle gezdim, yani çok normal moral bozmaya gerek yok. Ben şunu yapıyorum:
İzledim canım bu aksamda bunu deneyim Bakalım. Bildirim verirken ne diyorsun bu video için?Sakın sakın karamsarlık yok, ben absi ilk yaptığımda boynumu bile hareket ettiremiyordum kaç gün öyle gezdim, yani çok normal moral bozmaya gerek yok. Ben şunu yapıyorum:
Sadece ilk video canım, bildirimde de 8 min abs workout diyorum.Tikkacim ilk videodan sonra arkasından başka videolarda açılıyor sadece ilk video mu canım senin yaptığın?
Bugün çok sessiz burası ya..bugün nasılmışşş güzellerrr :)))
evet ya hafta sonu hep böyle oluyor, sevmiyorum hafta sonlarınıBugün çok sessiz burası ya..
Aynennn, hem Lune yokum diyordu zaten, norwe de yok, hadi bunlar tamam da diğerleri neredeee?evet ya hafta sonu hep böyle oluyor, sevmiyorum hafta sonlarını
tatlıbikiz de arkadaşında kalacaktı hafta sonu, nilersn de yok, dead zaten yok ooo senden benden başka kimse yok gibi topikteAynennn, hem Lune yokum diyordu zaten, norwe de yok, hadi bunlar tamam da diğerleri neredeee?
:/tatlıbikiz de arkadaşında kalacaktı hafta sonu, nilersn de yok, dead zaten yok ooo senden benden başka kimse yok gibi topikte
evt cogu kısı banlı.. fark eılıyoo vallaGececi tayfanın çoğu banlı canım. Ondandır. Sitenin ağır topları yok.Okypete bile gitmiş.
Canım ben gece arkadaşlarimda dimCanım sen konuşmadan neden çıktın?
Herkese günaydın bu arada :)
Ben ekleyemiyorum kiCanım ben gece arkadaşlarimda dim
Benim kadınlar kulübünde takıldığımi biliyorlar ve özel mesajlarima falan bakıyorlar
Mahremiyetimiz için çıktım
Şimdi ekleyebilirsen eklesene beni
Aynennn, hem Lune yokum diyordu zaten, norwe de yok, hadi bunlar tamam da diğerleri neredeee?
tatlıbikiz de arkadaşında kalacaktı hafta sonu, nilersn de yok, dead zaten yok ooo senden benden başka kimse yok gibi topikte
YaaaBen ekleyemiyorum ki
ben oyle seksiii bir resim koydumki wuhuuuuuYaaa
Neyse tahmin edebiliyorum pozlarinizi
Karnının fotosu mu askimm sabah attiginben oyle seksiii bir resim koydumki wuhuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?