- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
yok sen cıktıktan sonra attım dedim tatlibikiz cıktı atıyım hemenKarnının fotosu mu askimm sabah attigin
Haftaya da Atçan o zamanyok sen cıktıktan sonra attım dedim tatlibikiz cıktı atıyım hemen
ehehe yok kızzz atıcaktımda telden atamadım bi turluuu haftaya atarım onuHaftaya da Atçan o zaman
At atttttttttehehe yok kızzz atıcaktımda telden atamadım bi turluuu haftaya atarım onu
Yaaa
Neyse tahmin edebiliyorum pozlarinizi
Tikkam bariz bi fark var bayıldım sana yaaaa masallahhh:))))Canım albümüme de eklemiştim ben, görebilirsin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/8-hafta.1228737/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1-ve-8-hafta.1228738/
oy kuzum yerim senii sen annendesin ya hafta sonu biliyorumBeni niye sormiysunn
Teşekkür ederim cancağızımTikkam bariz bi fark var bayıldım sana yaaaa masallahhh:))))
inegölden almaaaaFistiklarmmm ben geldmmm.. Anca okudm valla konusmalari.. 30squat ve norwenin bel hareketini yaptm dabilla ama sayilar karistifeci yorgunum bugun inegole fuara gittik mobilya bakmaya cok yogun gecti bebeklerim.. Norwe banlanms bu arada gecmsler olan kuzuma uzuldm ona..
Askiiiiimoy kuzum yerim senii sen annendesin ya hafta sonu biliyorum
sen bana laf atma hiç zatenYaaa
Neyse tahmin edebiliyorum pozlarinizi
1465 sayfa squat dik Popi ve kaslı karın sonuç fit vucut:)Kızlar 1465 sayfa ne ya..ben de yapmak istiyorum.:))
aaa atmışın pardon aşkımmmm söyle bitanemmm herbişeyimmmmAskiiiiim
biz böyleyiz durmadan konuşur dururuzKızlar 1465 sayfa ne ya..ben de yapmak istiyorum.:))
Cevap verdik ???Takıyor musunuz beni ?
Tamambiz böyleyiz durmadan konuşur dururuzyap canım tabikidee
Zeytini de yerim seni de yerimmmaaa atmışın pardon aşkımmmm söyle bitanemmm herbişeyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?