- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
-Nöööörüyon?nettiriyonnnn
Amanin esneme hareketleri ne ola kiİlk mesajda hareketin nasıl yapılacağı anlatılmış, bir de takvim var, kaçıncı gün ne kadar yapman gerektiği yazıyor. Bugün uygulamaya başla bence, ayrıca önce 5 dk ısınma yap, squattan sonra da esneme hareketleri yap ki bacakların kalınlaşmasın. Sorunlu bölgelerin neler bilmiyorum, farklı hareketler eklemek istiyorsan Lune ye danışabilirsin, biz de onun tavsiyelerine uyuyoruz. :)
AynenCan sıkıntısına en baştan başladım, 26. bölümdeyim
ödev bapıyomFrench yapiverdim kısacık tirnaklarimaa
Sennnnnn
tamam tatlım örnek metin var zatenTakıldığın yerleri sorabilirsin kuzu
-Nöööörüyon?
-Nöööriiim işte..
Her gün duyduğum diyaloglardan
Soguklardan mi acaba askmAyy ben bugün spor yapmadim kizlar yaa resmen başım değil tümden kafam agriyooo fecci bi sekilde ağrı kesici aldim
Soguklardan mi acaba askm
Hayır, squat bacağı kalınlaştırmaz. Beslenmeye dikkat edilirse aksine inceltir. Ama yine de aklında kalacaksa kick side squat yapabilirsin. O daha inceltmeye yönelik.Merhaba kızlar bende baslıyorummm :)
Squat bacak kalınlastırır dıye duymustum,ve benım ust bacagım kalın aksıne ıncelsın,popom daha sıkı olsun ıstıyorum o yuzden korktum bıraz sıze sormak ıstedım :)
Yok canım ilaç vermedi doktor.Kansizlik da kotu ya usursunde sen cok adet zamani halsizlik olur tabi ilac takviyesi yapiyomusun
Tatlım bol su içmek senin çaren. Limonlu suyu sevmiştin devam etmiyor musun?Selam kızçeler, 2 gündür spor yapmıyorum, cumartesi zaten normal aramdı ama dün de canım sıkkındı o yüzden yapmadım. Bir de söylemesi ayıptır günlerdir büyük tuvaletime çıkamıyorumKarnım çıktı, moralim hepten bozuldu. Bugün çok yorgunum ama kalkıp en azından 8 min abs i yapmayı planlıyorum. O değil de benim üşendiğim tek şey ısınmak..
Kardeşimden ciğer filmi bile istemişler canım. Ne alaka bende anlamadım ama gerip şeyler istiyorlar.bugun saglık ocagına gittim nikah işlemleri için bana nikah memurlugunda kan vercegimi soyledi yenimi bu ya ne alaka nikah memurlugunda test
İlk sayfayı okursan orada ısınma ve strech viceosu var. Önce ısınmayı yaparsın sonra pembe taytlı kızın yanındaki sayıda squat sonra da soğuma.Amanin esneme hareketleri ne ola kibi ara sorayım luneye dersim bi bitsin de teşekkürler
Benim de migrenim azdı canım, o yüzden kısa cevaplar verdim kaçacağım. Işık beni çok rahatsız ediyor. Öpüldünüz kızlar.Bilmiyorum tatlim ilaç almayim dedim ama feci agridi simdi aldm bakalm gecer birazdan
Insallah olmaz bebegim tekrar gecms olsn:)bu bahsettigim durumla alakalı gittim krem vermişti ya kullandım gecti aa tamam gecmiş dedi onemli bişeymi dedim yok dedi sonra o korktugum seyi sordum o mu diye belki dedi anlamadım bisey birdaha geliyimmi dedim gerek yok dedi gecmiş zaten..bir daha yasanırsa gelirsin dedi ama olucak diye bir kaide yok dedi
Izlemistimmm bildm hayatim:)Keremcem ile Yasemin Ergene oynuyordu, çok eski bir dizi, onu izliyorum en baştan
Benim 8 hafta oldu ama 1 ayda sıkılaşma konusunda verim aldım diyebilirim.
Sen at kuzumm:)oh valla herkes sevdiceğini bekliyor, yazışıyor. benim ki mesaj bile atmıyor
Allah allah ne sacma bizm burdaki belediye bi zarf verdi bize hepsi mevcuttu zaten icinde dispansere gittik kanimizi aldilar filmleri cektiler halloldu nikah memurlugnda kan ne alakayms kibugun saglık ocagına gittim nikah işlemleri için bana nikah memurlugunda kan vercegimi soyledi yenimi bu ya ne alaka nikah memurlugunda test
Kuzummm sen naslsa buyuk bi bildirimle donersin geri:) gecms olsun kuzum yorulmssndr belki yada uykusuz falanmi kaldn ki?Ayy ben bugün spor yapmadim kizlar yaa resmen başım değil tümden kafam agriyooo fecci bi sekilde ağrı kesici aldim
Bizimde cektiler ciger filmi ne alaka diye dusndk ama sormadkKardeşimden ciğer filmi bile istemişler canım. Ne alaka bende anlamadım ama gerip şeyler istiyorlar.
İsinma
70 squat
120 mekik
40 üçgen
60 sn düz Plank
130 sopayla bel hareketi
O günden beri adet olmadım kızlar 3-4 gün oldu ama sancısı şisligi her şeyi var
Sevmiştim evet amaTatlım bol su içmek senin çaren. Limonlu suyu sevmiştin devam etmiyor musun?
saol canım olmaz umarıımmInsallah olmaz bebegim tekrar gecms olsn:)
Izlemistimmm bildm hayatim:)
Sen at kuzumm:)
Allah allah ne sacma bizm burdaki belediye bi zarf verdi bize hepsi mevcuttu zaten icinde dispansere gittik kanimizi aldilar filmleri cektiler halloldu nikah memurlugnda kan ne alakayms ki
Kuzummm sen naslsa buyuk bi bildirimle donersin geri:) gecms olsun kuzum yorulmssndr belki yada uykusuz falanmi kaldn ki?
Bizimde cektiler ciger filmi ne alaka diye dusndk ama sormadk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?