fitim fitsin fit (squat)

Amanin esneme hareketleri ne ola ki bi ara sorayım luneye dersim bi bitsin de teşekkürler

Ayy ben bugün spor yapmadim kizlar yaa resmen başım değil tümden kafam agriyooo fecci bi sekilde ağrı kesici aldim

Hayır, squat bacağı kalınlaştırmaz. Beslenmeye dikkat edilirse aksine inceltir. Ama yine de aklında kalacaksa kick side squat yapabilirsin. O daha inceltmeye yönelik.
Kansizlik da kotu ya usursunde sen cok adet zamani halsizlik olur tabi ilac takviyesi yapiyomusun
Yok canım ilaç vermedi doktor.

Tatlım bol su içmek senin çaren. Limonlu suyu sevmiştin devam etmiyor musun?

bugun saglık ocagına gittim nikah işlemleri için bana nikah memurlugunda kan vercegimi soyledi yenimi bu ya ne alaka nikah memurlugunda test
Kardeşimden ciğer filmi bile istemişler canım. Ne alaka bende anlamadım ama gerip şeyler istiyorlar.

Insallah olmaz bebegim tekrar gecms olsn:)
Keremcem ile Yasemin Ergene oynuyordu, çok eski bir dizi, onu izliyorum en baştan

Benim 8 hafta oldu ama 1 ayda sıkılaşma konusunda verim aldım diyebilirim.
Izlemistimmm bildm hayatim:)
oh valla herkes sevdiceğini bekliyor, yazışıyor. benim ki mesaj bile atmıyor
Sen at kuzumm:)
bugun saglık ocagına gittim nikah işlemleri için bana nikah memurlugunda kan vercegimi soyledi yenimi bu ya ne alaka nikah memurlugunda test
Allah allah ne sacma bizm burdaki belediye bi zarf verdi bize hepsi mevcuttu zaten icinde dispansere gittik kanimizi aldilar filmleri cektiler halloldu nikah memurlugnda kan ne alakayms ki
Ayy ben bugün spor yapmadim kizlar yaa resmen başım değil tümden kafam agriyooo fecci bi sekilde ağrı kesici aldim
Kuzummm sen naslsa buyuk bi bildirimle donersin geri:) gecms olsun kuzum yorulmssndr belki yada uykusuz falanmi kaldn ki?
Kardeşimden ciğer filmi bile istemişler canım. Ne alaka bende anlamadım ama gerip şeyler istiyorlar.
Bizimde cektiler ciger filmi ne alaka diye dusndk ama sormadk

saol canım olmaz umarıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…