- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
aşk oyunu mu geçen bende keremcem o dizide şarkısı vardı ya onu taktım aklıma söyleyip duruyordum sonra izleyesim gelmişti aman dedim üşendim bulmaya nette benim yerimede izleKeremcem ile Yasemin Ergene oynuyordu, çok eski bir dizi, onu izliyorum en baştan
Benim 8 hafta oldu ama 1 ayda sıkılaşma konusunda verim aldım diyebilirim.
ben o beni affeti 3 ayda bir izliyorum yinede anlıyorum bu kadar yavaş konu işlenmez yaAynen kız ayda bi izlesen yetiyor
şeker pancarım bugün benimde çok başım ağrıyor ya off gözlerimde kızarmışAyy ben bugün spor yapmadim kizlar yaa resmen başım değil tümden kafam agriyooo fecci bi sekilde ağrı kesici aldim
geçmiş olsun canımmBugün spor yapamıcam sanırımbileğim acıyor hala
Tamam tatlim iyi haberlerini bekliyoruz ayrintilariyla merakla haberin olsunnnn dikkat et kendine toktur hanimmkızlar ben 4 gün hiç giremeyeceğim haberiniz olsun şehir dışına çıkıyorum yine arada gelebiliyordum ya kesin yokum 4 gün benim telden bazen yazılmıyor o yüzden kendinize iyi bakın şimdiden
Tamam tatlim iyi haberlerini bekliyoruz ayrintilariyla merakla haberin olsunnnn dikkat et kendine toktur hanimm
bencedeeNazar Değdi takımımıza nazar
Göz degdiiiii
Bunlar hayatlarını adiyorlar nerdeyse ağırlıklarla çalışıyorlar spor salonlarinda spor egitmenleriyle çalışıyorlar kim bilir belki protein tozu bile içiyolarEki Görüntüle 1492348
Kızlar böyle olmaz herhalde dimi:/ bu ne böyle:/ vücut falan çalışmıştır ya inanmak istemiyorum yok eğer böyle olucaksa
Ah karnim mmmmbencedeeama benim ki kendi salaklığım b.k işim mi varda oynuyosam top
ah o adet dönemi yok muuu, hadi sen adet olucaksın bana noluyor ? benim de ağlıyasım geldi bak sigara içip içip duruyorum bugün çok tuhafımAh karnim mmmm
Sıcak bastı beni yine her zaman ki gibi yine streslendim bi tuhaf oldum duygularımı kontrol edemiyorum sıcak basıyor karnim ağrıyo tahammulsuzum sinirden ağladım odada,adet olunca niye böyle oluyoruuzzzz
Benimde bugün aksine canım istemediah o adet dönemi yok muuu, hadi sen adet olucaksın bana noluyor ? benim de ağlıyasım geldi bak sigara içip içip duruyorum bugün çok tuhafım
Harikasın canım bazen mevsim değişimlerinde olabilir canım. Yoldadır merak etme.İsinma
70 squat
120 mekik
40 üçgen
60 sn düz Plank
130 sopayla bel hareketi
O günden beri adet olmadım kızlar 3-4 gün oldu ama sancısı şisligi her şeyi var
80 squat
40 arkaya tekme
40 mekik
40 Kickbaks
Bugünkü bildirimim böyle 
Canım bak bu su ile olan sorununu halletmezsen kabızlık anal fissüre çevirebilir. İstersen bu rahatsızlığı biraz araştır.Sevmiştim evet amaDöv beni Lunem
Çok geçmiş olsun canım umarım tekrarlamaz.saol canım olmaz umarıımm
Bugün spor yapamıcam sanırımbileğim acıyor hala
Git kendine en akıllısından bir tel al. Olmaz böyle iletişimimiz kesiliyor dead.kızlar ben 4 gün hiç giremeyeceğim haberiniz olsun şehir dışına çıkıyorum yine arada gelebiliyordum ya kesin yokum 4 gün benim telden bazen yazılmıyor o yüzden kendinize iyi bakın şimdiden
Öyle olması için sadece sporla 5 sene falan lazım ağırlıklarla falan. O gördüğümüz güzel vücutlar birkaç ayda yapılıyor olsa herkes öyle gezerdi.Eki Görüntüle 1492348
Kızlar böyle olmaz herhalde dimi:/ bu ne böyle:/ vücut falan çalışmıştır ya inanmak istemiyorum yok eğer böyle olucaksa
Ah karnim mmmm
Sıcak bastı beni yine her zaman ki gibi yine streslendim bi tuhaf oldum duygularımı kontrol edemiyorum sıcak basıyor karnim ağrıyo tahammulsuzum sinirden ağladım odada,adet olunca niye böyle oluyoruuzzzz
O niye oo?ah o adet dönemi yok muuu, hadi sen adet olucaksın bana noluyor ? benim de ağlıyasım geldi bak sigara içip içip duruyorum bugün çok tuhafım
Merhaba hoş geldin.Ben squatı 3 aydır düzenli yapıyorum daha önce de listeyi bitirdim, kalınlaşma olmadı aksine incelme oldu. Ama beslenme ile de destekledim.
Isınmadan squat yapma çok ağrın olur. İlk sayfayı oku mutlaka. Açıklamaların çoğu orada. Bacağım incelsin istersen side kick squat yapabilirsin. İlk sayfadaki pembe taytlı kızın yanındaki sayılarda.
Çatlaklarına etkisi olur mu bilemiyorum. Doğum yapmış annemiz var ona sorabilirsin.
Yapacağın hareket bu ama daha yavaş ve poponu geriye iteceksin oturma pozisyonunda.
Asıl hareketi sağlayan kısım orası olduğundan doğru yer ağrıyor.Hoşbulduk canım :) Beslenmeme dikkat ediyorum diyet yapmıyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum .
Dediğin sayfaları inceleyeceğim , dün ısınmadan direkt squat yaptım ama öncesinde biraz zumba yapmıştım , ısınmaya gerek yok diye düşündüm bu yüzden direkt squat yaptım ama bacaklarım çok fena ağrıyor.. Pilates yada jillian yaptığım da böyle bir ağrı olmuyor hiç . .Şimdi yere eğilemiyorum bile bugün nasıl yapacağımı bilmiyorum , çok ağrım var. Bacaklarımın ön kısımlarında ağrı var, arkada ve popoda yok hiç. Hareketi doğru yaptığıma eminim ama arka bacakta yada popoda ağrı olması gerekmez myidi ?
Asıl hareketi sağlayan kısım orası olduğundan doğru yer ağrıyor.
Hepimiz 5 gün falan bu ağrıyı çektik. 3. gün özellikle çok fena ağrı oluyor bitirişte strech yaparsan daha da azalır.
İlk yaptığımda kafama göre ısınmadan yapmıştım. Merdiven inemiyor sanki boşluğa basıyordum. Şimdi bana mısın demiyor.
Ohh iyi doğru yapmışım hareketi:) Benim spor yaparken dikkat etmediğim şey ısınma ve soğuma hareketleri.. Yapsam evet dediğin gibi ağrı olmayacak da niye bilmiyorum yapmayı atlıyorum hep :) Peki ağırlıklarla çalışma konusunda ne diyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?