- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Çok haklısın canım, zaten çok ufak da olsa bağsur problemim var, kanama oluyor. Çok açık oldu kusura bakmayınHarikasın canım bazen mevsim değişimlerinde olabilir canım. Yoldadır merak etme.
Azmini tebrik ederim, her gün bildirimlerini geliştiriyorsun gözümden kaçmadı.
Canım bak bu su ile olan sorununu halletmezsen kabızlık anal fissüre çevirebilir. İstersen bu rahatsızlığı biraz araştır.
Ayrıca o güzel cildinin her dem taze kalması için suya çok ihtiyacı var. Çilekli su yapabilirsin, limonlu ya da.
Çok geçmiş olsun canım umarım tekrarlamaz.
Top işini yasakladım sana. Kesin o kemgöz arkadaşının nazarı değdi.
Ben artık dans ile ısınacagim ya, diğerleri çok monotonlasti.Bugün de ağrıyı çekince seve seve yapıyorsun. Isınmadan spor yaparsan kasların zedelenebilir, soğuma yapmazsan da kasılma yaşarsın kramp girer. O yüzden mutlaka dikkat et. Zumba yapmak, dans etmek, temizlik yapmak vs hareketler de ısınma sayılabilir.
Ağırlık konusunda önce ağırlıksız başlanmalı alıştıktan sonra yavaş yavaş geçilebilir. Ama sen kalınlaşma istemiyordun yanlış hatırlamıyorsam ağırlıktan uzak durmalısın.
Zumba deneyebilirsin, ya da oryantalBen artık dans ile ısınacagim ya, diğerleri çok monotonlasti.
Günaydın tatlilaaarrr bugün şöyle güzel bi spor zamaniiii özledim spor yapmayi 3 gündür yapmıyorum hemen asilmam lazim
Evet gözümüz bildirim görsün. Bizi bu havalar mahvetti.
Psikoloji de alt üst, beden de. Şöyle cıvıl cıvıl olsa havalar ne güzel olur.Evet lunem yaa artik yaz gelsin kasvetli havalar bunaltiyooorr
oy kuzum çok saol ya :) dün bdvye girdim vallaGit kendine en akıllısından bir tel al. Olmaz böyle iletişimimiz kesiliyor dead.
Öyle olması için sadece sporla 5 sene falan lazım ağırlıklarla falan. O gördüğümüz güzel vücutlar birkaç ayda yapılıyor olsa herkes öyle gezerdi.
Hayıt tohumu önermişti bana bir arkadaş ama burada bulamadım. Adet öncesi bu belirtilere ve ağrıya çok iyi geliyormuş kuzum. Belki deneyebilirsin. Ben melisa çayı içiyorum.
O niye oo?Sigaraya sığınmak yerine hemen aç bana bir özel mesaj konuşalım rahatlayalım.
olabilir vallaHarikasın canım bazen mevsim değişimlerinde olabilir canım. Yoldadır merak etme.
Azmini tebrik ederim, her gün bildirimlerini geliştiriyorsun gözümden kaçmadı.
Canım bak bu su ile olan sorununu halletmezsen kabızlık anal fissüre çevirebilir. İstersen bu rahatsızlığı biraz araştır.
Ayrıca o güzel cildinin her dem taze kalması için suya çok ihtiyacı var. Çilekli su yapabilirsin, limonlu ya da.
Çok geçmiş olsun canım umarım tekrarlamaz.
Top işini yasakladım sana. Kesin o kemgöz arkadaşının nazarı değdi.
iyi yapmışsın kuzum :)) günaydınnnBenimde bugün aksine canım istemedi
Evde sabah 1 kere içtim alışveriş çıkışı 1 kere yemekten sonra 1 kere
Günaydın canım, bugün nasıl bileğin? Spor yapabilecek misin?günaydınnnn bebeklerr
Psikoloji de alt üst, beden de. Şöyle cıvıl cıvıl olsa havalar ne güzel olur.
daha iyi canım akşam üzeri yapıcam bakalım :)Günaydın canım, bugün nasıl bileğin? Spor yapabilecek misin?
Komşu falan yok mu? Kapına gelmesinler?ahhaha bilgisayarı hopörlere bağladım son ses müzik dinliyorum
hepsi yaşlı bizim apartmanın bu mevsimde köylerine gidiyorlar :) o yüzden rahatım :) yoksa açmam zatenKomşu falan yok mu? Kapına gelmesinler?
Neşeli bir şeyler dinle benim için.hepsi yaşlı bizim apartmanın bu mevsimde köylerine gidiyorlar :) o yüzden rahatım :) yoksa açmam zaten
karabiberimi dinliyorummmNeşeli bir şeyler dinle benim için.Hava çok karanlık bari içimiz açılır.
Neşeli bir şeyler dinle benim için.Hava çok karanlık bari içimiz açılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?