fitim fitsin fit (squat)

Supersin adaşımmm

Bence yazıl canım sonuçta 3-4 gününe mal olur. Çok fark etmez yani. Ben hala illa da spor salonu olsun demiyorum, evde de gayet iyi bir disiplinin var ama sonuçta karar senin.

Bence yazıl canım sonuçta 3-4 gününe mal olur. Çok fark etmez yani. Ben hala illa da spor salonu olsun demiyorum, evde de gayet iyi bir disiplinin var ama sonuçta karar senin.
Evet aslında dduzene oturttum bende bu azmı yakalıcagmı sanmıyodum ama kacamagım cok olmadı cok yogun gunumde bıle squatı mutlaka yaptm ama bele odaklandm cok orda komle vucutta bı sıkılaşma olursa dıye ıstıyorum lunemm..

Aynı hareketi evde de yapınca sıkılaşırsın, sihirli değnek yok hocaların elinde. Ki çoğu ilgilenmiyor bile. Elbette yine de dene, gönlün kalmasın. Fidan gibi bir gelin ol.

bildirimmm :
  • 30 şınav
  • 25 kol çalışma (ağırlıkla)
  • 150 twist
  • 100 piates çemberiyle bacak çalışma
  • 50 popo hareketi
  • 50 üçgen
  • 80 squat (ağırlıkla)
  • 100 istiridye (ağırlıkla)
  • 5 dk trambolin
  • miley cyrus workout (17 dk)
bu videoyu yaparken balkonun kapısı açıktı, bir baktım karşıdaki adam beni izliyor eğilmişte evli bide gerizekalı gülüyor ya sinir oldummmmmm

Vay vay vay bildirimler can yakıyor bugün. Maşallah.

Sapık eline geçirdiğin bir şeyi fırlatsaydın. Gidip karısına söyleyeceksin böylelerinin.

Vay vay vay bildirimler can yakıyor bugün. Maşallah.

Sapık eline geçirdiğin bir şeyi fırlatsaydın. Gidip karısına söyleyeceksin böylelerinin.
kesinlikle söyliceksin ya, bide almış eline çayı bana doğru dönmüş mal atsamda tutturamam ki ama

kesinlikle söyliceksin ya, bide almış eline çayı bana doğru dönmüş mal atsamda tutturamam ki ama
Denk getiremesem de atardım camına falan gelirse ohh değme keyfime. Bir kere laf atan birine -ben balkondayım o aşağıda cafede oturuyordu- böğürtlenli çay yapıp dökmüştüm tepesine. Bembeyaz gömleği mahvolmuştu.

ahahha çok iyi yaaa

arkadaşım geldi şimdide bakıp duruyordu adamda ona dedim çıktı balkona ne bakıyon lan önüne bak dedi arkadaş da kuaför karısıda gidiyor kuaförlerine karına sölerim bak diyo

arkadaşım geldi şimdide bakıp duruyordu adamda ona dedim çıktı balkona ne bakıyon lan önüne bak dedi arkadaş da kuaför karısıda gidiyor kuaförlerine karına sölerim bak diyo
Helal olsun arkadaşına. Her kuşun eti yenmez.

Lune çok kötü bişey oldu ya tartıya çıktım ve 45 kilo olduğumu öğrendim ağlıyabilir miyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…