- 22 Mayıs 2012
- 732
- 360
- 83
Hayır aksine inceltiyor.Squat bacak kalınlaştırmıyor mu?
Merhaba. İlk sayfayı oku lütfen önce. Çünkü ciddi kas ağrısı yapabilen bir spor bu.merhaba kızlaar bugün itibariyle bende başladııımm :) plates seti aldm netten.onunla birlikte güzel bir popiş icin bol bol squat :)
O zaman sıkıntı yok. Bazen okumadan, ısınmadan direkt yapanlar oluyor o yüzden uyardım.ilk 10 sayfa falan okumustum canım
ilginiz için cook tesekkur ederiimmO zaman sıkıntı yok. Bazen okumadan, ısınmadan direkt yapanlar oluyor o yüzden uyardım.
Rica ederim günlük bildirimlerinizi bekliyorum o zaman.ilginiz için cook tesekkur ederiimm
Insallah bebegmmm:))Aynı hareketi evde de yapınca sıkılaşırsın, sihirli değnek yok hocaların elinde. Ki çoğu ilgilenmiyor bile. Elbette yine de dene, gönlün kalmasın. Fidan gibi bir gelin ol.
bildirimmm :
bu videoyu yaparken balkonun kapısı açıktı, bir baktım karşıdaki adam beni izliyor eğilmişte
- 30 şınav
- 25 kol çalışma (ağırlıkla)
- 150 twist
- 100 piates çemberiyle bacak çalışma
- 50 popo hareketi
- 50 üçgen
- 80 squat (ağırlıkla)
- 100 istiridye (ağırlıkla)
- 5 dk trambolin
- miley cyrus workout (17 dk)
evli bide gerizekalı gülüyor ya sinir oldummmmmm
tabıkı canımm baslıycam bırzdan bıtınce yazarıım :)Rica ederim günlük bildirimlerinizi bekliyorum o zaman.
valla canım yaaa sinir oluyorum bndeInsallah bebegmmm:))
Vay sapik vayyy nasil.kizdm smdi! Karisida adam saniyo onu iste ahlaksiz herif iyi yapms arkadasn valla kuzum.
Bahar geldi bildirmlere masallah bugun valla:)
Azıcık da buralara gönderin, donuyoruz. Boğazlı kazak bot giydim montumla geziyorum.valla canım yaaa sinir oluyorum bnde
ivit bahar geldi hoş geldi iyiki geldi oh ohhh
Lunemmm gel buraya valla hava mis gezelim senleAzıcık da buralara gönderin, donuyoruz. Boğazlı kazak bot giydim montumla geziyorum.
Lunemmm gel buraya valla hava mis gezelim senle
Dimi keske gelebilsen vallaAyy ne iyi olurdu.
olur Lunem gönderelim hemennnn :)kıyamam yaa burasıda perşembe karlı gözüküyr amaAzıcık da buralara gönderin, donuyoruz. Boğazlı kazak bot giydim montumla geziyorum.
sen nişanlanmıyor muydun en son ya, ne ara nikah bölümüne geçtik ben kaçırmışım yaaanikah işlemleri icin kan verdim rontgen cektirdim kadın bana talesemi varsa bir saate kadar aranır dedi sonuc kotu olursa aranıyormu ki
bildirimmm :
bu videoyu yaparken balkonun kapısı açıktı, bir baktım karşıdaki adam beni izliyor eğilmişte
- 30 şınav
- 25 kol çalışma (ağırlıkla)
- 150 twist
- 100 piates çemberiyle bacak çalışma
- 50 popo hareketi
- 50 üçgen
- 80 squat (ağırlıkla)
- 100 istiridye (ağırlıkla)
- 5 dk trambolin
- miley cyrus workout (17 dk)
evli bide gerizekalı gülüyor ya sinir oldummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?