fitim fitsin fit (squat)

Oohh ne güzel yapmissin ellerine sağlık

Selamlarr fit hanimlar

Sanirim kendimi anlatmam lazim birazcik:))
23 yasindayim 160boy 52-54kg arasindayim tam bilmiyorum..
Bir yil oncesine kadar 48 kiloydum ama dengesiz beslenme asiri gobek yapti.
Etim serttir yinede kilo almama ragmen bingildamadim
Popom yuvarlak ve kalkiktir zaten o yuzden o boylege fazla yuklenmeden yinede skiligini korusun diye bir seyler yapmaya calisiyorum.
(Seklini bozcam diye korkuyorum nedense)
Kilo vermek istemiyorum kendimi bu kiloda iyi hissediyorum ama gobekten cok rahatsizim

Lune gördüğünde ilgilenecektir seninle :)

Kızlarrr ben de katılıyorum aranıza ama ben akşamları bildirim yapabilirim çalışıyorum

Hava misss gibi
Bi tane adam motorla geçerken gözleriyle yedi resmen
Ben de kufrettim ama aslında Piremses gibi bi kizim
Sabah da ders arasına çıkarken yaşlı başlı hoca kalcalarima bakmış sınıftan gidene kadar arkadaşlarım soyledi

sapıklar çoğaldı galiba yaaaaa

O zaman abs çalışacaksın canım ve 7den sonra yemeyeceksin. O saatten sonra yediğin her şey mide ve bel etrafında depolanıyor. Ben bu videoyu yapıyorum.

ben bırsey sorma ıstıyorum.46.5 kloyum zayıflamak ıstemıyorum kılo vermem degıl mı ?
Spor kilo dengeler. Ama mutlaka kahvaltı yapmak ve öğün atlamamak şartıyla. Yoksa dengesiz beslenir bir de spor yaparsan zayıflarsın.

Kızlarrr ben de katılıyorum aranıza ama ben akşamları bildirim yapabilirim çalışıyorum

Saat sınırlamamız yok istediğin saatte bildirim yapabilirsin. Sabah saatinde olan sporlar daha kolay oluyor ve daha fazla kalori yakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…