- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Denk getiremesem de atardım camına falan gelirse ohh değme keyfime. Bir kere laf atan birine -ben balkondayım o aşağıda cafede oturuyordu- böğürtlenli çay yapıp dökmüştüm tepesine. Bembeyaz gömleği mahvolmuştu.
arkadaşım ona bi güzel sövdü zatenSporlar süper fistigim
ayy pis sapik yaa valla atsaydin kafasina bisey
korktum vallahiben yengecim çok duygusalımdır
yengeç kardeşliğiiiBendensin baby bende yengecim
Lune gördüğünde ilgilenecektir seninle :)Selamlarr fit hanimlar
Sanirim kendimi anlatmam lazim birazcik:))
23 yasindayim 160boy 52-54kg arasindayim tam bilmiyorum..
Bir yil oncesine kadar 48 kiloydum ama dengesiz beslenme asiri gobek yapti.
Etim serttir yinede kilo almama ragmen bingildamadim
Popom yuvarlak ve kalkiktir zaten o yuzden o boylege fazla yuklenmeden yinede skiligini korusun diye bir seyler yapmaya calisiyorum.
(Seklini bozcam diye korkuyorum nedense)
Kilo vermek istemiyorum kendimi bu kiloda iyi hissediyorum ama gobekten cok rahatsizim
pazar nişan canım:))sen nişanlanmıyor muydun en son ya, ne ara nikah bölümüne geçtik ben kaçırmışım yaaa
Ay ne güzel yaaa :) allah ayırmasın kuzum bi yastıkta kocarsınız inşallah ilk adımınızı atında inşallah hayırlısıyla :)pazar nişan canım:))
fotoğraflarını kaldır bence burası herkese açık bir grup Luneye özel mesajla atabilirsinben bırsey sorma ıstıyorum.46.5 kloyum zayıflamak ıstemıyorum kılo vermem degıl mı ?bacaklarımda nasıl carpık cıkmıs haha
hemen kaldırıyorumfotoğraflarını kaldır bence burası herkese açık bir grup Luneye özel mesajla atabilirsin
sapıklar çoğaldı galiba yaaaaaHava misss gibi
Bi tane adam motorla geçerken gözleriyle yedi resmen
Ben de kufrettim ama aslında Piremses gibi bi kizim
Sabah da ders arasına çıkarken yaşlı başlı hoca kalcalarima bakmış sınıftan gidene kadar arkadaşlarım soyledi
Azittilar iyice soysuzlarsapıklar çoğaldı galiba yaaaaa
aynen canım dikkat et kendineeAzittilar iyice soysuzlar
Aynen kuzum şu dolmuş şoforleri ayrı bi sapık zatenaynen canım dikkat et kendinee
Aranır ve bilgilendirilirsin canım. Kan uyuşmazlığı vs varsa. Umarım yoktur.nikah işlemleri icin kan verdim rontgen cektirdim kadın bana talesemi varsa bir saate kadar aranır dedi sonuc kotu olursa aranıyormu ki
ay onlar fena zaten yaaaAynen kuzum şu dolmuş şoforleri ayrı bi sapık zaten
Haysiyetsizler
O zaman abs çalışacaksın canım ve 7den sonra yemeyeceksin. O saatten sonra yediğin her şey mide ve bel etrafında depolanıyor.Selamlarr fit hanimlar
Sanirim kendimi anlatmam lazim birazcik:))
23 yasindayim 160boy 52-54kg arasindayim tam bilmiyorum..
Bir yil oncesine kadar 48 kiloydum ama dengesiz beslenme asiri gobek yapti.
Etim serttir yinede kilo almama ragmen bingildamadim
Popom yuvarlak ve kalkiktir zaten o yuzden o boylege fazla yuklenmeden yinede skiligini korusun diye bir seyler yapmaya calisiyorum.
(Seklini bozcam diye korkuyorum nedense)
Kilo vermek istemiyorum kendimi bu kiloda iyi hissediyorum ama gobekten cok rahatsizim
Spor kilo dengeler. Ama mutlaka kahvaltı yapmak ve öğün atlamamak şartıyla. Yoksa dengesiz beslenir bir de spor yaparsan zayıflarsın.ben bırsey sorma ıstıyorum.46.5 kloyum zayıflamak ıstemıyorum kılo vermem degıl mı ?
Kızlarrr ben de katılıyorum aranıza ama ben akşamları bildirim yapabilirim çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?