fitim fitsin fit (squat)

Vay edepsiz adi. Çok var ya etrafta böyle sapık. Arkadan olunca görmüyorsun ama denk gelirsem ben bakışlarımla küfrediyorum.

Daha önce birkaç ay pilates yapmıştım vücudum sıkılaşmıştı bırakmıştım şimdi yeniden birşeyler yapmam lazım iyice saldım kendimi benim de kalçam oturarak çalışmaktan sanırım genişledi çıkıklığı da var ama ben bunu toparlamak istiyorum tek başıma da sıkıcı olurdu teşekkürlerrr

Tek başıma olsam asla bu kadar uzun yapamazdım. Topik arkadaşlarım sağ olsun karşılıklı disiplin sağlıyoruz.

cok ıyı olur cunku nerdeyse 10 gundur gece 4 te yatıp öglen 1 de kalkıyorum artık sabah 10 da ayaktayım :)
Kahvaltı hazırlamaya üşensen de mutlaka bir kahvaltılık gevrek falan tüket. Zaten erken uyanmak besin düzenini dengeye koyar, sağlıklı bir şekilde kilo alırsın.

Aranır ve bilgilendirilirsin canım. Kan uyuşmazlığı vs varsa. Umarım yoktur.
valla canım saat 2 ye dogru verdim kanı kadın bir saat icinde cıkar sorun olursa aranır dedi zaten formda da var hastalık cıkarsa mustakbel esinizin bilgilendirilmesini istermisiniz diye saat bese geliyo arayan yok aman olmasın:)) yrnda saglık ocagından raporu alıcam insallah

Canım o normal prosedür. Akdeniz bölgesindeki bütün herkeste yapılıyor bildiğim kadarıyla. Sorun yoktur olsa zaten şimdiye kadar teşhis konurdu. Hayırlı uğurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…