Vay edepsiz adi. Çok var ya etrafta böyle sapık. Arkadan olunca görmüyorsun ama denk gelirsem ben bakışlarımla küfrediyorum.Hava misss gibi
Bi tane adam motorla geçerken gözleriyle yedi resmen
Ben de kufrettim ama aslında Piremses gibi bi kizim
Sabah da ders arasına çıkarken yaşlı başlı hoca kalcalarima bakmış sınıftan gidene kadar arkadaşlarım soyledi
Motorla geçene direkt ağzımla kufrettim vallahi edepsizVay edepsiz adi. Çok var ya etrafta böyle sapık. Arkadan olunca görmüyorsun ama denk gelirsem ben bakışlarımla küfrediyorum.
İyi yapmışsın canım.Motorla geçene direkt ağzımla kufrettim vallahi edepsiz
Daha önce birkaç ay pilates yapmıştım vücudum sıkılaşmıştı bırakmıştım şimdi yeniden birşeyler yapmam lazım iyice saldım kendimi benim de kalçam oturarak çalışmaktan sanırım genişledi çıkıklığı da var ama ben bunu toparlamak istiyorum tek başıma da sıkıcı olurdu teşekkürlerrrO zaman abs çalışacaksın canım ve 7den sonra yemeyeceksin. O saatten sonra yediğin her şey mide ve bel etrafında depolanıyor.Ben bu videoyu yapıyorum.
Spor kilo dengeler. Ama mutlaka kahvaltı yapmak ve öğün atlamamak şartıyla. Yoksa dengesiz beslenir bir de spor yaparsan zayıflarsın.
Saat sınırlamamız yok istediğin saatte bildirim yapabilirsin. Sabah saatinde olan sporlar daha kolay oluyor ve daha fazla kalori yakıyor.
Tek başıma olsam asla bu kadar uzun yapamazdım. Topik arkadaşlarım sağ olsun karşılıklı disiplin sağlıyoruz.Daha önce birkaç ay pilates yapmıştım vücudum sıkılaşmıştı bırakmıştım şimdi yeniden birşeyler yapmam lazım iyice saldım kendimi benim de kalçam oturarak çalışmaktan sanırım genişledi çıkıklığı da var ama ben bunu toparlamak istiyorum tek başıma da sıkıcı olurdu teşekkürlerrr
Senin migrenin nasıl oldu canımİyi yapmışsın canım.
O ne ola ki canım? Ben iyiyim kuzum, uyuyunca sıkıntılar bitiyor.Senin migrenin nasıl oldu canım
Bugün Periferik sinir hastalıklarını inceledikte
bildirim 1.gün
-ısınma
-50 squat
-50 üçgen
-4 ayak pozisyonunda 50 kalça sıkılaştırma
Yaniii beyin işletimiyle alakali hastalıklar askimO ne ola ki canım? Ben iyiyim kuzum, uyuyunca sıkıntılar bitiyor.
Yaniii beyin işletimiyle alakali hastalıklar askim
kız sen dişçilik okumuyo muydunnYaniii beyin işletimiyle alakali hastalıklar askim
cok ıyı olur cunku nerdeyse 10 gundur gece 4 te yatıp öglen 1 de kalkıyorum artık sabah 10 da ayaktayım :)
Spor disiplininle beraber beslenmeni de değiştirmeye ne dersin? Mesela bu hafta mutlaka kahvaltı yap.
Ama işte bu dersleri de veriyorlarkız sen dişçilik okumuyo muydunnah güneş çıktı ben bir balkona çıkıyım da azcık beynim güneş görsün
Kahvaltı hazırlamaya üşensen de mutlaka bir kahvaltılık gevrek falan tüket. Zaten erken uyanmak besin düzenini dengeye koyar, sağlıklı bir şekilde kilo alırsın.cok ıyı olur cunku nerdeyse 10 gundur gece 4 te yatıp öglen 1 de kalkıyorum artık sabah 10 da ayaktayım :)
Format atarız abla 30 tl aliyiFormat lazım benim işletim sistemine. Dengesiz insanlar dengemi bozdu.
valla canım saat 2 ye dogru verdim kanı kadın bir saat icinde cıkar sorun olursa aranır dedi zaten formda da var hastalık cıkarsa mustakbel esinizin bilgilendirilmesini istermisiniz diye saat bese geliyo arayan yok aman olmasın:)) yrnda saglık ocagından raporu alıcam insallahAranır ve bilgilendirilirsin canım. Kan uyuşmazlığı vs varsa. Umarım yoktur.
Canım o normal prosedür. Akdeniz bölgesindeki bütün herkeste yapılıyor bildiğim kadarıyla. Sorun yoktur olsa zaten şimdiye kadar teşhis konurdu. Hayırlı uğurlu olsun.valla canım saat 2 ye dogru verdim kanı kadın bir saat icinde cıkar sorun olursa aranır dedi zaten formda da var hastalık cıkarsa mustakbel esinizin bilgilendirilmesini istermisiniz diye saat bese geliyo arayan yok aman olmasın:)) yrnda saglık ocagından raporu alıcam insallah
Bu işler boyle ablaDost kazığı desene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?