karısı geldi canım o oturuyor balkonda çıkamaz o dahaAma işte bu dersleri de veriyorlar
Çıkma balkona sapık ordadirrrr
diger rahatsızlıklarda da arıyolarmı canım bulasıcı hastalıklarda hepatit falanda varyaCanım o normal prosedür. Akdeniz bölgesindeki bütün herkeste yapılıyor bildiğim kadarıyla. Sorun yoktur olsa zaten şimdiye kadar teşhis konurdu. Hayırlı uğurlu olsun.
Piremseslik istisnai durumlarda hakedene bozulur kuzum agzina saglik..Hava misss gibi
Bi tane adam motorla geçerken gözleriyle yedi resmen
Ben de kufrettim ama aslında Piremses gibi bi kizim
Sabah da ders arasına çıkarken yaşlı başlı hoca kalcalarima bakmış sınıftan gidene kadar arkadaşlarım soyledi
Aranır ve bilgilendirilirsin canım. Kan uyuşmazlığı vs varsa. Umarım yoktur.
Insallah bsey cikmaz kuzucum ne zamana dusunuyonz nikahi?diger rahatsızlıklarda da arıyolarmı canım bulasıcı hastalıklarda hepatit falanda varya
arayan olmadı dahaInsallah bsey cikmaz kuzucum ne zamana dusunuyonz nikahi?
Kalça eritmekten kasit yağları çok güzel bi şekilde eritiyor ve kaslanmasini sağlıyorya kızlar ben bu suquat ta netten baktım bazı videoların altında kalça eritmek için yazıyo.ben eritmek için yapmıcam spor ama
Kalça eritmekten kasit yağları çok güzel bi şekilde eritiyor ve kaslanmasini sağlıyor
Boylelikle geniş büyük ve yağlı görüntüsünden daha toplu ve kaslı bi görüntüye geciyor
Hosgeldin:))hııı ozaman tamam dır.bana uygun..artık bende sizdenim
sen naptın saglık raporu almadınmı dahaInsallah bsey cikmaz kuzucum ne zamana dusunuyonz nikahi?
arayan olmadı dahaeylul ayına canım ben bu kdr kısa surer sanmıyordum islemleri bir haftayı 10gunu bulur dedim almak ama hemen veriyorlar 6 ay gecerliymiş sanırım belgeler eylulun ortasına kadar alırız zaten sonra bayram falan giriyor araya olmaz
Aldim aldim kan uyusmazligi olmasina ragmen soylemediler tenezul edipsen naptın saglık raporu almadınmı daha
ya kadın bana kan grubu ne dedi arh pozitif dedim tamam kan uyusmazlıgı yok dedi :)) sormadıki erkek arkadasımın kan grubu ne diye zaten oda pozitif ama anlamadımBelediyeye gore degisiyomus bebegm burdada 6 ay gecerli evraklar.. Bazilarinda 3 ay falan oluyomus oyle duymustun. Surmuyo kiz soylediydim galiba sana 1 gunde hallettik herseyi dosyalar 10 gun evde bekledi bizim snra gunude gidip hemen aliverdiydiksizde kan uyusmazligi varmi ?
Erkekle alakasi yok bebegm erkek.ne olursa olsn onemli degil eger kadin negatif olursa uyusmazlik oluyomus.. Pozitifsen sorun yok.. Ben negatifimya kadın bana kan grubu ne dedi arh pozitif dedim tamam kan uyusmazlıgı yok dedi :)) sormadıki erkek arkadasımın kan grubu ne diye zaten oda pozitif ama anlamadım
heeee bak bunu yeni ogrendim ben benim arkadasda negatifti ikinci cocuktan once ası yaptırdıErkekle alakasi yok bebegm erkek.ne olursa olsn onemli degil eger kadin negatif olursa uyusmazlik oluyomus.. Pozitifsen sorun yok.. Ben negatifim
Soylemediler valla kiz zaten Bi odaya grdik kadin korunma yonyemlerini anlatcakms megersem bilseydm girmezdim kadinin bi dowmedigi kaldi biliyorum dememe ragmen anlatti ama surat 5 karisti kadinin urkutucu bi tipi vardiheeee bak bunu yeni ogrendim ben benim arkadasda negatifti ikinci cocuktan once ası yaptırdınasıl soylemediler kan uyusmazlıgını ya
Nikahta ne giycen kuzum dugun istemiyodn sanirm sen gelinlik gycekmisn?heeee bak bunu yeni ogrendim ben benim arkadasda negatifti ikinci cocuktan once ası yaptırdınasıl soylemediler kan uyusmazlıgını ya
he bana anlattı bişiler bide organ bagıslarmısın dedi he dedim dedim ayıp olmasınSoylemediler valla kiz zaten Bi odaya grdik kadin korunma yonyemlerini anlatcakms megersem bilseydm girmezdim kadinin bi dowmedigi kaldi biliyorum dememe ragmen anlatti ama surat 5 karisti kadinin urkutucu bi tipi vardibastan savma is yapiyolar ya..
giycem canım nikah olucak bizim zaten ya dugun olsa cok onceden halletmek lazımdıNikahta ne giycen kuzum dugun istemiyodn sanirm sen gelinlik gycekmisn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?