fitim fitsin fit (squat)

Canım o normal prosedür. Akdeniz bölgesindeki bütün herkeste yapılıyor bildiğim kadarıyla. Sorun yoktur olsa zaten şimdiye kadar teşhis konurdu. Hayırlı uğurlu olsun.
diger rahatsızlıklarda da arıyolarmı canım bulasıcı hastalıklarda hepatit falanda varya

Piremseslik istisnai durumlarda hakedene bozulur kuzum agzina saglik..
Aranır ve bilgilendirilirsin canım. Kan uyuşmazlığı vs varsa. Umarım yoktur.

Bizde kan uyusmazligi olmasina ragmen ne aradilar ne soylediler sonuclari aldigimda allahtan biliyoruz uyusmadigini..

ya kızlar ben bu suquat ta netten baktım bazı videoların altında kalça eritmek için yazıyo.ben eritmek için yapmıcam spor ama

Insallah bsey cikmaz kuzucum ne zamana dusunuyonz nikahi?
arayan olmadı daha eylul ayına canım ben bu kdr kısa surer sanmıyordum islemleri bir haftayı 10gunu bulur dedim almak ama hemen veriyorlar 6 ay gecerliymiş sanırım belgeler eylulun ortasına kadar alırız zaten sonra bayram falan giriyor araya olmaz

şeklini korusun diye egzersiz yapmak istiyorum iş yerimde bütün gün oturuyorum diye yayılmasın diye

ya kızlar ben bu suquat ta netten baktım bazı videoların altında kalça eritmek için yazıyo.ben eritmek için yapmıcam spor ama
Kalça eritmekten kasit yağları çok güzel bi şekilde eritiyor ve kaslanmasini sağlıyor
Boylelikle geniş büyük ve yağlı görüntüsünden daha toplu ve kaslı bi görüntüye geciyor

Kalça eritmekten kasit yağları çok güzel bi şekilde eritiyor ve kaslanmasini sağlıyor
Boylelikle geniş büyük ve yağlı görüntüsünden daha toplu ve kaslı bi görüntüye geciyor

hııı ozaman tamam dır.bana uygun..artık bende sizdenim

Belediyeye gore degisiyomus bebegm burdada 6 ay gecerli evraklar.. Bazilarinda 3 ay falan oluyomus oyle duymustun. Surmuyo kiz soylediydim galiba sana 1 gunde hallettik herseyi dosyalar 10 gun evde bekledi bizim snra gunude gidip hemen aliverdiydik sizde kan uyusmazligi varmi ?

ya kadın bana kan grubu ne dedi arh pozitif dedim tamam kan uyusmazlıgı yok dedi :)) sormadıki erkek arkadasımın kan grubu ne diye zaten oda pozitif ama anlamadım

ya kadın bana kan grubu ne dedi arh pozitif dedim tamam kan uyusmazlıgı yok dedi :)) sormadıki erkek arkadasımın kan grubu ne diye zaten oda pozitif ama anlamadım
Erkekle alakasi yok bebegm erkek.ne olursa olsn onemli degil eger kadin negatif olursa uyusmazlik oluyomus.. Pozitifsen sorun yok.. Ben negatifim

Erkekle alakasi yok bebegm erkek.ne olursa olsn onemli degil eger kadin negatif olursa uyusmazlik oluyomus.. Pozitifsen sorun yok.. Ben negatifim
heeee bak bunu yeni ogrendim ben benim arkadasda negatifti ikinci cocuktan once ası yaptırdı nasıl soylemediler kan uyusmazlıgını ya

heeee bak bunu yeni ogrendim ben benim arkadasda negatifti ikinci cocuktan once ası yaptırdı nasıl soylemediler kan uyusmazlıgını ya
Soylemediler valla kiz zaten Bi odaya grdik kadin korunma yonyemlerini anlatcakms megersem bilseydm girmezdim kadinin bi dowmedigi kaldi biliyorum dememe ragmen anlatti ama surat 5 karisti kadinin urkutucu bi tipi vardi bastan savma is yapiyolar ya..

Soylemediler valla kiz zaten Bi odaya grdik kadin korunma yonyemlerini anlatcakms megersem bilseydm girmezdim kadinin bi dowmedigi kaldi biliyorum dememe ragmen anlatti ama surat 5 karisti kadinin urkutucu bi tipi vardi bastan savma is yapiyolar ya..
he bana anlattı bişiler bide organ bagıslarmısın dedi he dedim dedim ayıp olmasın

Nikahta ne giycen kuzum dugun istemiyodn sanirm sen gelinlik gycekmisn?
giycem canım nikah olucak bizim zaten ya dugun olsa cok onceden halletmek lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…