fitim fitsin fit (squat)

he bana anlattı bişiler bide organ bagıslarmısın dedi he dedim dedim ayıp olmasın

giycem canım nikah olucak bizim zaten ya dugun olsa cok onceden halletmek lazımdı
Giy tabi dugun kalmaz icindede gelinlik kalir.. Ben ne giysem ki nikahta ya hic bilmiyom valla

beyaz kalem elbise giy kız cok guzel olur ceket etek giyme cok resmi oluyoo:9)
Ay yok yok ceket meket istemem zaten yakistiramiyom kalem elbise dusunuyom ama yakistiramiyom kendime basenler erick insallah o zamana ama topuklu sikntim var benim yuruyemiyom ben topukluyla asker gibi yuruyom onu nasil cozcegmi bilmiyom

Aldim aldim kan uyusmazligi olmasina ragmen soylemediler tenezul edip gunude aldik kuzum 7 agustosta ewliyim nasipse
Hayırlı olsun canım, ben sonuçları götürüp göstermiştim sağlık ocağına. Çünkü öyle söylemişlerdi.
ya kadın bana kan grubu ne dedi arh pozitif dedim tamam kan uyusmazlıgı yok dedi :)) sormadıki erkek arkadasımın kan grubu ne diye zaten oda pozitif ama anlamadım
Canım senin pozitifse her türlü kan uyuşmazlığı olmaz. Sen -, eşin + olursa olur.
Soylemediler valla kiz zaten Bi odaya grdik kadin korunma yonyemlerini anlatcakms megersem bilseydm girmezdim kadinin bi dowmedigi kaldi biliyorum dememe ragmen anlatti ama surat 5 karisti kadinin urkutucu bi tipi vardi bastan savma is yapiyolar ya..
Ben kadın doğuma gittim, suratıma bakıp hap yazdı. Sinirden patladım, kilo fazlası, regl oldum hala davul gibi gerginim 6 ayda anca attım o hapın etkisini.

Dispanserde yapildi zaten doktor bakip imzaladi herseyi ama soylemedi bende onemsemedm.. Doktor bende gitcem lunecim muayne gerekirmi bilmiym.ama hormon testi yaptirip on gore hap kullaniyim diyorm kafama gore almam.. Ne kadar zaman once gtmeliyim ki? Bide sanrm.telefnmdaki adet takvimine gore dugunden 1 gun once regl oluyorm gitti tatil bosuna

Bence hap kullanma çünkü gelişmiş ülkelerde sigara kullanan kadınlara asla hapla korunmayı önermiyorlar. Eşin korunmayı kabul ederse en güzeli o.

Sigara kullanan kişilere kesinlikle doğum kontrol hapı önermiyoruz. Çünkü, kanın akışkanlığını azaltıyor. Yani kanın kıvamını artırıyor. Sigaranın da böyle bir etkisi olduğu için iki etki birleşince damar hastalıklarını artırıcı bir özellik ortaya çıkıyor. İnme geçiren hastalar da doğum kontrol hapı kullanmamalıdır. Çünkü bu haplar, damarda pıhtılaştırmayı artırıyor. Pıhtının beyne gitmesi sonucu beyin damarlarındaki tıkanma felçlere, inme denilen beyin hadiselerine neden oluyor.

Canem en geç 1 ay önce gitmelisin. Reglin bitiminde başlatıyorlar hapa. Yine de bir önceki yorumumu dikkate al.

Ay yok yok ceket meket istemem zaten yakistiramiyom kalem elbise dusunuyom ama yakistiramiyom kendime basenler erick insallah o zamana ama topuklu sikntim var benim yuruyemiyom ben topukluyla asker gibi yuruyom onu nasil cozcegmi bilmiyom
sende oyle cok basen yok ama ya normal bence topukluda bilekten baglı burnu acık giysene daha rahat olur hem

Video buysa kalçaları erimemiş şekillenmiş. Ayrıca ağırlıkla ve sumo squat yapıyor. Bizim yaptığımız farklı.

evlenesim geliyor hemen sizin yüzünüzden okuyunca diyom banane banane bende evlencem diyeee ama dahaa en az 2 yılım var

evet malesef ki sigara kullanıyorum 30 yasından sonra tehlıkelı dıye bılıyodum ama bunu ogrendıgım ıyı oldu bak.. Danıscam bunuda doktora lunecım.. Zaten uzun sure kullanmam kullansamda baska bısey bakarım sonrasında.. Ama sey duydum ne kdr dogru bılmıyorumda ılk kutudan sonra ara verıyomussun ya, onu vermeden dırek ıkıncı kutuya gecersen regl olmuyomussun oyle yapsamda balayında denıze rahatca gırsemmı kı
Canem en geç 1 ay önce gitmelisin. Reglin bitiminde başlatıyorlar hapa. Yine de bir önceki yorumumu dikkate al.
Hazıran sonu gıbı gıderım muhtelemen hayatım..
evlenesim geliyor hemen sizin yüzünüzden okuyunca diyom banane banane bende evlencem diyeee ama dahaa en az 2 yılım var

Kızz cok cabuk gecıyo zaman merak etme 2 sene nedır kı gecer verırız senıde sonra

ay inşallah inşallahhhh şu an tek derdimiz ev işi zaten ev alıcaz borca giricez o korkutuyor beni

Selam kızçeler, bugün eve bir geldim göbeğim facia olmuş Neden böyle olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Bugün spor yapmayacaktım ama bu göbeği görüp de yapmamak vicdanımı rahatsız edecek. O yüzden şimdik kalkıyorum hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…