fitim fitsin fit (squat)

tualete cıkabıldınmı kuzum sen dunde aynı sıkayetın vardı sanırım?

Kızlar yine doğ. kont. hapı konuşulmuş. Benim hormon testime göre yazmıştı doktorum, herkese aynı ilaç verilmiyormuş zaten.. Son aylarda kullanmıyorum, öyle çok özlüyorum ki hapcağızımı Ben onunla çok mutluydum oysa ki, hem regl düzeni olarak hem de cildimde tek sivilce bile çıkmamıştı yıllardır.. Bıraktım bırakalı ne sivilce eksik oldu ne de reglim düzenli ama benimki kullanma deyip duruyor, ileride zarar verir diye.. Ben de o yüzden kendimi deniyorum bakalım şimdi, eğer belli bir düzende devam ederse kullanmayacağım ama bu şekilde düzensiz giderse başlayacağım tekrardan..

Zor valla kuzum hersey cok cok zor bana cok kolay gelıyodu ama cok kulfetli maddi açıdan bırıkım şart..
kesinlikle bizim ev vardıda aslında 2+1 di o illa 3+1 dedi. diğerinide satamıyor akraba var alt katında oturan bakalım nasıl olucak

tualete cıkabıldınmı kuzum sen dunde aynı sıkayetın vardı sanırım?
Canım çıktım ama hala sıkıntılıyım o konuda.. Bir de 2 gündür idrar yollarımı üşüttüm, sürekli tuvalete çıkıyorum, ondan da olabilir mi acep şişkinlik?

kesinlikle bizim ev vardıda aslında 2+1 di o illa 3+1 dedi. diğerinide satamıyor akraba var alt katında oturan bakalım nasıl olucak
Hayırlısı olsun canım ılk etapta 2+1 ıdead 2 kısye ama kendınıze aıt olcak sonucta olmusken mantıklısı 3+1 daha ıyı ferah ferah gelenın gıdenın olck hıc sıkıntı cekmemıs olursun..

Canım çıktım ama hala sıkıntılıyım o konuda.. Bir de 2 gündür idrar yollarımı üşüttüm, sürekli tuvalete çıkıyorum, ondan da olabilir mi acep şişkinlik?
Bilemedim kı hayatım sıcak su torbası yap kendıne sıcak tut bakalım ayaklarını ozellıkle ben hemen sıcak suyla halledıyorum o işi... ama şişkinliği bilemedim bi doktoramı cıksan kı?

Neydı kı adı hayatım sen neden kullanmıstın? Bıde hıc ara vermeden ıcersem regl olurmuyum yınede

Hayırlısı olsun canım ılk etapta 2+1 ıdead 2 kısye ama kendınıze aıt olcak sonucta olmusken mantıklısı 3+1 daha ıyı ferah ferah gelenın gıdenın olck hıc sıkıntı cekmemıs olursun..
aynen canım oda öyle dedi :) ya kızlar bir iki hafta sonra erkek ark. doğum günü ama ben ne yapacağımı bilmiyorum yaaa bana yardım etsenize bi

aynen canım oda öyle dedi :) ya kızlar bir iki hafta sonra erkek ark. doğum günü ama ben ne yapacağımı bilmiyorum yaaa bana yardım etsenize bi
Off en sınırlerımı bozan sey aylarca kafa patlatsam yınede yapcak hıc bısey bulamam Allah sabır versın aklıma gelırse yazarım kuzucum

Off en sınırlerımı bozan sey aylarca kafa patlatsam yınede yapcak hıc bısey bulamam Allah sabır versın aklıma gelırse yazarım kuzucum
tamam bebeğim. ay bende deli oluyorum ya bir şey bulamıyorum arkadaşlarınıda dahil edicem bi parti falan mı yapsam diyorum :)

siz ne yapıyosunuz.beni buraya yönlendirdiler
Hoşgeldin canım.. Sorunlu bolgenı boyunu kılonu falan yazdınmı bılmıyorum ama lune yonlendırmıs sanırım senı sorun yok o zaman programları hepımız luneden ıstıyoruz zaten hepımızı takıp edıyor o sagolsun

şimdi benim kilo ile ilgili bi sorunum yok sorunlu bölgem de yok.Sadece işim gereği devamlı oturuyorum ve şeklinden memnun olduğum kalçamın şekli zamanla sandalyede otura otura yayılır diye önlem almak istiyorum..yani hani dikliğini kaybetmesin diye ne yapıcam

Bilemedim kı hayatım sıcak su torbası yap kendıne sıcak tut bakalım ayaklarını ozellıkle ben hemen sıcak suyla halledıyorum o işi... ama şişkinliği bilemedim bi doktoramı cıksan kı?
Amaaan burda doktoru kim kaybetmiş de ben bulayım?
Neydı kı adı hayatım sen neden kullanmıstın? Bıde hıc ara vermeden ıcersem regl olurmuyum yınede
Yazz benim ilacım canım.. Valla hiç öyle denemedim ama sanırım o şekilde de kullanımı var. Araştırmak lazım..
siz ne yapıyosunuz.beni buraya yönlendirdiler
Hoşgeldin canım, sorunlu bölgen, şekillendirmek istediğin bölgen, yaş-boy-kilo yaz, La Lune gelince senin yapman gerekenleri söyleyecektir.

squat yap canım zaten kaldırmaya yonelık senınkıde o halını kaybetmez o formunu korur yanı..

O zaman squat yapacaksın canım, ilk mesaja bir bak orda hareketin nasıl yapıldığı anlatılıyor. Ayrıca pembe taytlı kızın olduğu fotoğrafta hangi gün kaç tane yapman gerektiği de yazıyor. Her gün sporumuzu yapıp buraya gelip bildirim veriyoruz, ben bugün şundan şu kadar yaptım diye..

yaşım 22. boyum 1.65 kilom da 51. Şekillendirmek istediğim yer kalça..hatta konu açmıştım memur poposu olmasın otura otura diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…