Zor valla kuzum hersey cok cok zor bana cok kolay gelıyodu ama cok kulfetli maddi açıdan bırıkım şart..ay inşallah inşallahhhhşu an tek derdimiz ev işi zaten ev alıcaz borca giricez o korkutuyor beni
tualete cıkabıldınmı kuzum sen dunde aynı sıkayetın vardı sanırım?Selam kızçeler, bugün eve bir geldim göbeğim facia olmuşNeden böyle olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Bugün spor yapmayacaktım ama bu göbeği görüp de yapmamak vicdanımı rahatsız edecek. O yüzden şimdik kalkıyorum hemen..
kesinlikle bizim ev vardıda aslında 2+1 di o illa 3+1 dedi. diğerinide satamıyor akraba var alt katında oturan bakalım nasıl olucakZor valla kuzum hersey cok cok zor bana cok kolay gelıyodu ama cok kulfetli maddi açıdan bırıkım şart..
Canım çıktım ama hala sıkıntılıyım o konuda.. Bir de 2 gündür idrar yollarımı üşüttüm, sürekli tuvalete çıkıyorum, ondan da olabilir mi acep şişkinlik?tualete cıkabıldınmı kuzum sen dunde aynı sıkayetın vardı sanırım?
Hayırlısı olsun canım ılk etapta 2+1 ıdead 2 kısye ama kendınıze aıt olcak sonucta olmusken mantıklısı 3+1 daha ıyı ferah ferah gelenın gıdenın olck hıc sıkıntı cekmemıs olursun..kesinlikle bizim ev vardıda aslında 2+1 di o illa 3+1 dedi. diğerinide satamıyor akraba var alt katında oturan bakalım nasıl olucak
Bilemedim kı hayatım sıcak su torbası yap kendıne sıcak tut bakalım ayaklarını ozellıkle ben hemen sıcak suyla halledıyorum o işi... ama şişkinliği bilemedim bi doktoramı cıksan kı?Canım çıktım ama hala sıkıntılıyım o konuda.. Bir de 2 gündür idrar yollarımı üşüttüm, sürekli tuvalete çıkıyorum, ondan da olabilir mi acep şişkinlik?
Neydı kı adı hayatım sen neden kullanmıstın? Bıde hıc ara vermeden ıcersem regl olurmuyum yınedeKızlar yine doğ. kont. hapı konuşulmuş. Benim hormon testime göre yazmıştı doktorum, herkese aynı ilaç verilmiyormuş zaten.. Son aylarda kullanmıyorum, öyle çok özlüyorum ki hapcağızımıBen onunla çok mutluydum oysa ki, hem regl düzeni olarak hem de cildimde tek sivilce bile çıkmamıştı yıllardır.. Bıraktım bırakalı ne sivilce eksik oldu ne de reglim düzenli ama benimki kullanma deyip duruyor, ileride zarar verir diye.. Ben de o yüzden kendimi deniyorum bakalım şimdi, eğer belli bir düzende devam ederse kullanmayacağım ama bu şekilde düzensiz giderse başlayacağım tekrardan..
Video buysa kalçaları erimemiş şekillenmiş. Ayrıca ağırlıkla ve sumo squat yapıyor. Bizim yaptığımız farklı.
aynen canım oda öyle dedi :) ya kızlar bir iki hafta sonra erkek ark. doğum günü ama ben ne yapacağımı bilmiyorum yaaa bana yardım etsenize biHayırlısı olsun canım ılk etapta 2+1 ıdead 2 kısye ama kendınıze aıt olcak sonucta olmusken mantıklısı 3+1 daha ıyı ferah ferah gelenın gıdenın olck hıc sıkıntı cekmemıs olursun..
Off en sınırlerımı bozan seyaynen canım oda öyle dedi :) ya kızlar bir iki hafta sonra erkek ark. doğum günü ama ben ne yapacağımı bilmiyorum yaaa bana yardım etsenize bi
tamam bebeğim. ay bende deli oluyorum ya bir şey bulamıyorumOff en sınırlerımı bozan seyaylarca kafa patlatsam yınede yapcak hıc bısey bulamam Allah sabır versın aklıma gelırse yazarım kuzucum
Hoşgeldin canım.. Sorunlu bolgenı boyunu kılonu falan yazdınmı bılmıyorum ama lune yonlendırmıs sanırım senı sorun yok o zaman programları hepımız luneden ıstıyoruz zaten hepımızı takıp edıyor o sagolsunsiz ne yapıyosunuz.beni buraya yönlendirdiler
Olabılır yada basbasada kutlayabılırsınız ımkan varsatamam bebeğim. ay bende deli oluyorum ya bir şey bulamıyorumarkadaşlarınıda dahil edicem bi parti falan mı yapsam diyorum :)
hep baş başa oluyoruzda bu sefer değişiklik olsun dedim :)Olabılır yada basbasada kutlayabılırsınız ımkan varsa
Hoşgeldin canım.. Sorunlu bolgenı boyunu kılonu falan yazdınmı bılmıyorum ama lune yonlendırmıs sanırım senı sorun yok o zaman programları hepımız luneden ıstıyoruz zaten hepımızı takıp edıyor o sagolsun
Amaaan burda doktoru kim kaybetmiş de ben bulayım?Bilemedim kı hayatım sıcak su torbası yap kendıne sıcak tut bakalım ayaklarını ozellıkle ben hemen sıcak suyla halledıyorum o işi... ama şişkinliği bilemedim bi doktoramı cıksan kı?
Yazz benim ilacım canım.. Valla hiç öyle denemedim ama sanırım o şekilde de kullanımı var. Araştırmak lazım..Neydı kı adı hayatım sen neden kullanmıstın? Bıde hıc ara vermeden ıcersem regl olurmuyum yınede
Hoşgeldin canım, sorunlu bölgen, şekillendirmek istediğin bölgen, yaş-boy-kilo yaz, La Lune gelince senin yapman gerekenleri söyleyecektir.siz ne yapıyosunuz.beni buraya yönlendirdiler
squat yap canım zaten kaldırmaya yonelık senınkıde o halını kaybetmez o formunu korur yanı..şimdi benim kilo ile ilgili bi sorunum yok sorunlu bölgem de yok.Sadece işim gereği devamlı oturuyorum ve şeklinden memnun olduğum kalçamın şekli zamanla sandalyede otura otura yayılır diye önlem almak istiyorum..yani hani dikliğini kaybetmesin diye ne yapıcam
O zaman squat yapacaksın canım, ilk mesaja bir bak orda hareketin nasıl yapıldığı anlatılıyor. Ayrıca pembe taytlı kızın olduğu fotoğrafta hangi gün kaç tane yapman gerektiği de yazıyor. Her gün sporumuzu yapıp buraya gelip bildirim veriyoruz, ben bugün şundan şu kadar yaptım diye..şimdi benim kilo ile ilgili bi sorunum yok sorunlu bölgem de yok.Sadece işim gereği devamlı oturuyorum ve şeklinden memnun olduğum kalçamın şekli zamanla sandalyede otura otura yayılır diye önlem almak istiyorum..yani hani dikliğini kaybetmesin diye ne yapıcam
Amaaan burda doktoru kim kaybetmiş de ben bulayım?
Yazz benim ilacım canım.. Valla hiç öyle denemedim ama sanırım o şekilde de kullanımı var. Araştırmak lazım..
Hoşgeldin canım, sorunlu bölgen, şekillendirmek istediğin bölgen, yaş-boy-kilo yaz, La Lune gelince senin yapman gerekenleri söyleyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?