O zaman squat yapacaksın canım, ilk mesaja bir bak orda hareketin nasıl yapıldığı anlatılıyor. Ayrıca pembe taytlı kızın olduğu fotoğrafta hangi gün kaç tane yapman gerektiği de yazıyor. Her gün sporumuzu yapıp buraya gelip bildirim veriyoruz, ben bugün şundan şu kadar yaptım diye..
Amaaan burda doktoru kim kaybetmiş de ben bulayım?
Yazz benim ilacım canım.. Valla hiç öyle denemedim ama sanırım o şekilde de kullanımı var. Araştırmak lazım..
Hoşgeldin canım, sorunlu bölgen, şekillendirmek istediğin bölgen, yaş-boy-kilo yaz, La Lune gelince senin yapman gerekenleri söyleyecektir.
Tamam işte sen squat programına basla bence zaten burda herkesın ayrı programı var kendıne gore ama ortak noktamız squat..yaşım 22. boyum 1.65 kilom da 51. Şekillendirmek istediğim yer kalça..hatta konu açmıştım memur poposu olmasın otura otura diye
Tamam işte sen squat programına basla bence zaten burda herkesın ayrı programı var kendıne gore ama ortak noktamız squat..
Bildirimini bekliyoruz :)tamamdır.şimdi işteyim bu akşam başlıyorum
Evet canım, ben sana söylemiştim bu topiği :) Boyun ve kilon çok iyi, dengede yani.. Popo için de squat yaparsan taş gibi olursun. Bizim günden güne farkediyor, popo kalkıyor toparlanıyor ve sıkılaşıyor. Sen de başla bakalım, bildirimlerini bekleyeceğiz :)yaşım 22. boyum 1.65 kilom da 51. Şekillendirmek istediğim yer kalça..hatta konu açmıştım memur poposu olmasın otura otura diye
Şaşkın olmaz oyle şişkinliğim var dıye oturmak uzun surerse mutlaka bul bı doktor gıt o tualet olayınıda coz bı sekılde sıvı tuket suya alıstırırm ben senı yanımda olsanda bakalım dıger mevzuyuda doktora sorcm artıkn
Bu arada yapmadan önce ısınma hareketleri yap 5 dk kadar, bitirince de esneme hareketleri yap ki kasların zarar görmesin, kramp falan olmasın. İlk 3 gün kas ağrıların olacak ama pes etme, 3 günden sonra ağrıların geçecek :)tamamdır.şimdi işteyim bu akşam başlıyorum
Evet canım, ben sana söylemiştim bu topiği :) Boyun ve kilon çok iyi, dengede yani.. Popo için de squat yaparsan taş gibi olursun. Bizim günden güne farkediyor, popo kalkıyor toparlanıyor ve sıkılaşıyor. Sen de başla bakalım, bildirimlerini bekleyeceğiz :)
Banane yaa, iner o iner.. Suyu da burnumdan mı sokacan kız zorlaYarın çilek gelirse pazara alacağım, çilekli su deneyeceğim bir de..
İçine sindiyse şanslısın kuzumbenim aldıgım takı setinin bilekligi koptuuuuutamire verdim 2 saat bekledim bi gittim tamire gonderilmemiş bile sinirlendim degiştirin ozaman dedim bilekligi kucultturmustum kadında parcayı paraya cevirdi sonra bana diyoki o parca cıktı degiştiremeyiz sinirlendim bende soyleseydiniz ozaman bana diye sahibi geldi degiştirtti daha pahalı bilekligi fark odemeden aldım sanlımıyım sanssızmıyım bilemedim
inci set canım zincir seklinde arada da inciler var..gunluk kullanmak icinde istedim ben yoksa koyuyosun koseye kalıyoİçine sindiyse şanslısın kuzumNasıl set kız set arayısı ıcındeyım resım ıstıyorum
Evet ıncıyı her zaman kullanabılırsın bende zarıf bısey istiyorum ama bılmıyorum bakalm ..inci set canım zincir seklinde arada da inciler var..gunluk kullanmak icinde istedim ben yoksa koyuyosun koseye kalıyo
Selam kızçeler, bugün eve bir geldim göbeğim facia olmuşNeden böyle olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Bugün spor yapmayacaktım ama bu göbeği görüp de yapmamak vicdanımı rahatsız edecek. O yüzden şimdik kalkıyorum hemen..
Ben yazın bile içmiyorum, oruçluyken mesela iftar oluyor ya, sadece bir yudum alıyorum orucu açmak için.. Sonra te yemeğin sonunda içiyorum biraz..Ben sureklı elımde su bardagıyla dolastıgım ıcın mutlaka göre göre içersin canını istetırımkız susuz mumkun degıl yasayamam ben spora basladm dıye degıl hep boyleydı cok önemli su benım ıcın cok.. dene tabı her sekılde kuzum yerını tutmaz ama soda meyve suyu falan ıc barı yaz gelıyo bak su kaybını bı sekılde dengele vucudunun...
En iyisini yapmışsın canım, takmadıktan sonra köşede durup ne olacak.. Ben de pırlanta set istiyorum açıkçası..inci set canım zincir seklinde arada da inciler var..gunluk kullanmak icinde istedim ben yoksa koyuyosun koseye kalıyo
Bu arada yapmadan önce ısınma hareketleri yap 5 dk kadar, bitirince de esneme hareketleri yap ki kasların zarar görmesin, kramp falan olmasın. İlk 3 gün kas ağrıların olacak ama pes etme, 3 günden sonra ağrıların geçecek :)
Selam kızçeler, bugün eve bir geldim göbeğim facia olmuşNeden böyle olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Bugün spor yapmayacaktım ama bu göbeği görüp de yapmamak vicdanımı rahatsız edecek. O yüzden şimdik kalkıyorum hemen..
Canım pco var mıydı sende? Herkesin bünyesi farklı beni mahvetmişti.Kızlar yine doğ. kont. hapı konuşulmuş. Benim hormon testime göre yazmıştı doktorum, herkese aynı ilaç verilmiyormuş zaten.. Son aylarda kullanmıyorum, öyle çok özlüyorum ki hapcağızımıBen onunla çok mutluydum oysa ki, hem regl düzeni olarak hem de cildimde tek sivilce bile çıkmamıştı yıllardır.. Bıraktım bırakalı ne sivilce eksik oldu ne de reglim düzenli ama benimki kullanma deyip duruyor, ileride zarar verir diye.. Ben de o yüzden kendimi deniyorum bakalım şimdi, eğer belli bir düzende devam ederse kullanmayacağım ama bu şekilde düzensiz giderse başlayacağım tekrardan..
Olmazsın canım. Ara vermen lazım mutlaka.Neydı kı adı hayatım sen neden kullanmıstın? Bıde hıc ara vermeden ıcersem regl olurmuyum yınede
İlk sayfada var canım video ona bakabilirsin.siz ne yapıyosunuz.beni buraya yönlendirdiler
Sürpriz parti canım. Başka da aklıma bir şey gelmiyor.aynen canım oda öyle dedi :) ya kızlar bir iki hafta sonra erkek ark. doğum günü ama ben ne yapacağımı bilmiyorum yaaa bana yardım etsenize bi
Kız ne yaptın sen de, kusarım valla o kadar suyu içersemCanım muhtemelen kabızlık sorununla alakalı şişliktir. Hadi kocaman bir sürahi su iç. Çilekli, elmalı ya da limonlu.
Boy kilo gayet iyi, squat işini görür.yaşım 22. boyum 1.65 kilom da 51. Şekillendirmek istediğim yer kalça..hatta konu açmıştım memur poposu olmasın otura otura diye
Evet kuzu var da hiç kontrole gitmiyorum, yaza kaldı artık..Canım pco var mıydı sende? Herkesin bünyesi farklı beni mahvetmişti.
Şanslısınbenim aldıgım takı setinin bilekligi koptuuuuutamire verdim 2 saat bekledim bi gittim tamire gonderilmemiş bile sinirlendim degiştirin ozaman dedim bilekligi kucultturmustum kadında parcayı paraya cevirdi sonra bana diyoki o parca cıktı degiştiremeyiz sinirlendim bende soyleseydiniz ozaman bana diye sahibi geldi degiştirtti daha pahalı bilekligi fark odemeden aldım sanlımıyım sanssızmıyım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?