Kız ne yaptın sen de, kusarım valla o kadar suyu içersem
Git canım kontrollerine sevgiline de söyle asıl kullanmazsan sorun olur ilerde. Kafana göre bırakma kuzum, Allah korusun ilerler rahatsızlığın. Nil'e de sigara kullandığı için kullanma dedim.Evet kuzu var da hiç kontrole gitmiyorum, yaza kaldı artık..
Ya sigarayı bırakcaz yada tavsan gıbı urıcez dermısımGit canım kontrollerine sevgiline de söyle asıl kullanmazsan sorun olur ilerde. Kafana göre bırakma kuzum, Allah korusun ilerler rahatsızlığın. Nil'e de sigara kullandığı için kullanma dedim.
İlk seçenek çok daha mantıklı görünüyor kuzum sağlığın için de.Ya sigarayı bırakcaz yada tavsan gıbı urıcez dermısım
Bebegım zaten korkuyorm ben hamılelık o0ldugu an bırakcam mecburen kucucuk bebege onu yapamam kı nısanlım cok katı o konuda kı dogrusuda o.. Suandada dusunmuyo degılm ama kılo almaktan cok korkuyorm kendımı abura cubura verırsem dıye.. Aslında ilk zamanlar hatırlıyosanız carpıntım oluyo dıyodum sporda falanda cok etkılıyo benı nefes acısından falan..İlk seçenek çok daha mantıklı görünüyor kuzum sağlığın için de.
Evlenince ilk işin bırakmak olsun nişanlın içmiyorsa kokusu eziyet oluyordur.Bebegım zaten korkuyorm ben hamılelık o0ldugu an bırakcam mecburen kucucuk bebege onu yapamam kı nısanlım cok katı o konuda kı dogrusuda o.. Suandada dusunmuyo degılm ama kılo almaktan cok korkuyorm kendımı abura cubura verırsem dıye.. Aslında ilk zamanlar hatırlıyosanız carpıntım oluyo dıyodum sporda falanda cok etkılıyo benı nefes acısından falan..
Yok içiyo malesef oda.. ama ben kendım bile içmeme ragmen bıttıgınde sıgara kokusuna tahammul edemıyorumEvlenince ilk işin bırakmak olsun nişanlın içmiyorsa kokusu eziyet oluyordur.
Yok içiyo malesef oda.. ama ben kendım bile içmeme ragmen bıttıgınde sıgara kokusuna tahammul edemıyorum
Ayy valla tamda o olur yani lunem sımdı hıc dogru zamanlama olmazİkiniz de bırakın derdim ama evliliğin ilk zamanları zaten zor stresten birbirinize girersiniz diye korktum şimdi.
Bitki çayı içiyorum bak.. Ihlamur, nane, adaçayı, papatya, melisa vs vs Geçen hafta okula limon dilimli su götürdüm ya, ertesi günü bir baktım onlar da aynısını yapmışAromalı olunca suya benzemiyor ki. Bitki çayı falan sevmiyor musun? Onlardan içsen? Ya da kayısı hoşafı?
Aslında kayısılı activiayı çok seviyorum, hem bağırsak da düzenliyor ama burda bulamıyorum, yok marketlerde :/Aaaa evet tikka kayısı bagırsaklarıda calıstırıyo lavabo olayındada rahat ettırır bak
Hadi ordan işime gelmiyor de anlayalım, bunlar bahane güzelimAyy valla tamda o olur yani lunem sımdı hıc dogru zamanlama olmaz
bende öyle bişey yapıcam artık napalım :)Canım muhtemelen kabızlık sorununla alakalı şişliktir. Hadi kocaman bir sürahi su iç. Çilekli, elmalı ya da limonlu.
Canım pco var mıydı sende? Herkesin bünyesi farklı beni mahvetmişti.
Olmazsın canım. Ara vermen lazım mutlaka.
İlk sayfada var canım video ona bakabilirsin.
Sürpriz parti canım. Başka da aklıma bir şey gelmiyor.
Bitki çayı içiyorum bak.. Ihlamur, nane, adaçayı, papatya, melisa vs vs Geçen hafta okula limon dilimli su götürdüm ya, ertesi günü bir baktım onlar da aynısını yapmış
Aslında kayısılı activiayı çok seviyorum, hem bağırsak da düzenliyor ama burda bulamıyorum, yok marketlerde :/
Hadi ordan işime gelmiyor de anlayalım, bunlar bahane güzelim
Detyanı suan bırakasım olmasada zamanlama yanlıs olur tıkka yapma acık etme bahanemı yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?