fitim fitsin fit (squat)

Evet kuzu var da hiç kontrole gitmiyorum, yaza kaldı artık..
Git canım kontrollerine sevgiline de söyle asıl kullanmazsan sorun olur ilerde. Kafana göre bırakma kuzum, Allah korusun ilerler rahatsızlığın. Nil'e de sigara kullandığı için kullanma dedim.

Git canım kontrollerine sevgiline de söyle asıl kullanmazsan sorun olur ilerde. Kafana göre bırakma kuzum, Allah korusun ilerler rahatsızlığın. Nil'e de sigara kullandığı için kullanma dedim.
Ya sigarayı bırakcaz yada tavsan gıbı urıcez dermısım

İlk seçenek çok daha mantıklı görünüyor kuzum sağlığın için de.
Bebegım zaten korkuyorm ben hamılelık o0ldugu an bırakcam mecburen kucucuk bebege onu yapamam kı nısanlım cok katı o konuda kı dogrusuda o.. Suandada dusunmuyo degılm ama kılo almaktan cok korkuyorm kendımı abura cubura verırsem dıye.. Aslında ilk zamanlar hatırlıyosanız carpıntım oluyo dıyodum sporda falanda cok etkılıyo benı nefes acısından falan..

Evlenince ilk işin bırakmak olsun nişanlın içmiyorsa kokusu eziyet oluyordur.

Aromalı olunca suya benzemiyor ki. Bitki çayı falan sevmiyor musun? Onlardan içsen? Ya da kayısı hoşafı?
Bitki çayı içiyorum bak.. Ihlamur, nane, adaçayı, papatya, melisa vs vs Geçen hafta okula limon dilimli su götürdüm ya, ertesi günü bir baktım onlar da aynısını yapmış

Aaaa evet tikka kayısı bagırsaklarıda calıstırıyo lavabo olayındada rahat ettırır bak
Aslında kayısılı activiayı çok seviyorum, hem bağırsak da düzenliyor ama burda bulamıyorum, yok marketlerde :/

Ayy valla tamda o olur yani lunem sımdı hıc dogru zamanlama olmaz
Hadi ordan işime gelmiyor de anlayalım, bunlar bahane güzelim

bende öyle bişey yapıcam artık napalım :)

yanı suan bırakasım olmasada zamanlama yanlıs olur tıkka yapma acık etme bahanemı yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…