- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
günaydııın ben bugun kas agrısından ölüyorum dün 1.günümdü ısınma yapmama ragmen sürünüyorum suanacaba ben bugun nasıl devam edıcem squata.plates topu yardımıyla 55 sayıyı tamamlayım barıı
Bildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr
♥ 40 dk pilates ( kol-karın-kalça )
♥ 50 squat
♥ 300 thing master aletiyle bacak çalışma
o zaman mecburen devam edıcem . strech yapmadımPlates topu yardımıyla yaptığın diğeri kadar işe yaramaz. O yüzden dayan ve devam et. 5. gün ağrılarından eser kalmayacak.
Strech yaptın mı bitirişte?
Pilates güzeli.
o zaman mecburen devam edıcem . strech yapmadım
Tamam ben tutayım sen bin.Ayy ben bisiklet süremeyi bilmiyorum sen bana ögret lunee
Vayy pembe ceketli vaay.
kızlar raporumu aldımsalim oldugum anlasılmıs saglık raporunda iki imza var fal baktırmıstım kadın bana iki imzalı kagıt alıcan demişti cıktı valla
gunu haftaya alırız canım o bana belgeleri yollar veya getirir pazar gunu eylule dusunuyoruzHadi bakalım hayırlı olsun ne zamana gün aldınız?
Hadi gozun aydin bebegim sewindim hayirli olsun simdiden:)kızlar raporumu aldımsalim oldugum anlasılmıs saglık raporunda iki imza var fal baktırmıstım kadın bana iki imzalı kagıt alıcan demişti cıktı valla
Pilates topu ile nasıl oluyor ya?Plates topu yardımıyla yaptığın diğeri kadar işe yaramaz. O yüzden dayan ve devam et. 5. gün ağrılarından eser kalmayacak.
Strech yaptın mı bitirişte?
saol canımmmm kolum hala acıyor ama ya nasıl kan aldıysaHadi gozun aydin bebegim sewindim hayirli olsun simdiden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?