Benimde morardiydi gecer bi kac gune kuzum:) ayy hadi nisan gelsin artik heycanlandim vallasaol canımmmm kolum hala acıyor ama ya nasıl kan aldıysa
cok dusununce insan sacma sapan ruyalar goruyo ya:)))) bozmusuz kız psikolojiyiBenimde morardiydi gecer bi kac gune kuzum:) ayy hadi nisan gelsin artik heycanlandim valladugunumungordm ruyamda bende onu taktim kafaya tuttgmz salonda degildi pis bi yer alti gbi bi yerdeydi sacim yapilmamis duvagmi kendm takmisim fotgrafciya gidiyom cekmiyo resimleri ayy cok kotuydu aglayarak uyandm valla
Bozmusuz valla hayirlisyla atlatsak baska bisey istemiyom kafamda binbir tane sorucok dusununce insan sacma sapan ruyalar goruyo ya:)))) bozmusuz kız psikolojiyi
kızlar raporumu aldımsalim oldugum anlasılmıs saglık raporunda iki imza var fal baktırmıstım kadın bana iki imzalı kagıt alıcan demişti cıktı valla
bende oyle ya gel biz senle psikiyatra gidelim :))Bozmusuz valla hayirlisyla atlatsak baska bisey istemiyom kafamda binbir tane soru
saol canıımmm benimGozun aydin fistik
Yine bakış attı bana yineee
Hosgeldin bebegimm:))Ben geldimmm
Gidelim valla hayatim yoksa oynatcaz aklmizi evlenene kdrbende oyle ya gel biz senle psikiyatra gidelim :))
Uzanıyoru bitanem sennnNapion ashiimmm
Taze gelinler siziiiiHosgeldin bebegimm:))
Gidelim valla hayatim yoksa oynatcaz aklmizi evlenene kdr
Sende olcan btanemmmUzanıyoru bitanem sennn
Taze gelinler siziiii
Geccek o agrilar canim bi kac gune az sabir:)bildirim
-ısınma
-55 squat
-55 4 ayak pozisyonunda kalça geliştirme
öldüm amaaa bu kadar kas agrısına ragmen nasıl yaptım bılemıyorm
ayy gecsın de rahat rahat yapayım işkence gibiyi vallaGeccek o agrilar canim bi kac gune az sabir:)
Toptan destek alacak kuzum. Ya da üstüne oturacak.Pilates topu ile nasıl oluyor ya?
Gayet iyi yarını da atlatırsan tamam kuzum geçecek ağrıların. Soğuma yaptın mı?bildirim
-ısınma
-55 squat
ınsallah canım. dedıgın gbı strech yaptım sadeceGayet iyi yarını da atlatırsan tamam kuzum geçecek ağrıların. Soğuma yaptın mı?
bildirim
-ısınma
-55 squat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?