fitim fitsin fit (squat)

Kızlar çok sinirliyim ya.. Pazarcıya geçen hafta etek siparişi verdim, parasını bile topladım öğrencilerden, getirmemiş. Minicik etekleri gösteriyor bana, telefonla aradım bide ekstradan.. Off off.. Haftaya 23 Nisan ortada etek yok. Daha bir sürü eksiğimiz var. Söz veriyorum haftaya salı okula bırakacağım diyor ama güvenmiyorum. O kadar uğraştığımız oyunu iptal edebiliriz yani..

Çok kötü olmuş canım ya. Küçük yerlerin handikaplarından biri bu. Seçenek olmayınca ellerindekini kakalıyorlar. Asla kabul etme. Netten arayıp yaptır gerekirse. Biz öyle yaptırıyoruz önlükleri falan.

Netten yaptırmak masraflı olur canım, çok az kaldı zaten, burda kargo şubesi de yok hemen gelmiyor o yüzden.. Salı getirmezse alabileceğim başka hiçbir yer yok, burdaki yerleri hep gezdim.

Netten yaptırmak masraflı olur canım, çok az kaldı zaten, burda kargo şubesi de yok hemen gelmiyor o yüzden.. Salı getirmezse alabileceğim başka hiçbir yer yok, burdaki yerleri hep gezdim.
Umarım getirir canım ya. Allah kolaylık versin, çok zor işin.

inanılmaz derecede morelim bozuk, ben hayatımda böyle rezalet görmedim ya.
bu devirde varya hiç kimseye güvenmiyecekmişsin bunu çok iyi anladım şu an kuduruyorum sinirden kızlar yaa

bu devirde varya hiç kimseye güvenmiyecekmişsin bunu çok iyi anladım şu an kuduruyorum sinirden kızlar yaa
Hayırdır tatlım ne oldu anlat?

Aldım Aldimm evde bordo rengim vardı bahar rengim de vardı orange rengi gibi
Bi de şeftali tonlarında aldim:)
Noldu???

Hayırdır tatlım ne oldu anlat?
ya benim okulda samimi olduğum 2 kız vardı en yakın arkadaşlarım. bugün ikiside soğuk davranıyordu noldu hayırdır dedim, x olan arkadaş y 'ye kalkmış demişki melekes senin hakkında böyle böyle konuşuyor şok oldum resmen ya inanamadım.
ağzımdan çıkmayan lafları ki o söylediği şeyleri söyleyen kendisiydi kıza gidip sanki ben söylemişim gibi söylemiş. Lanet olsun dedim yaa .
ben de bilirdim söylemeyi bunları senin için o kız söyledi diye ama aynı apartta kalıyorlar araları kötü olmasın diye söylemedim ama şoka girdim resmen nasıl insanlar var hayatta ya

Senle alıp veremediği bi şey mi vardı bu kızın

Senle alıp veremediği bi şey mi vardı bu kızın
ya salak ya yemin ediyorum ezgi ben bu kızı erkek ark. bir arkadaşıyla tanıştırdım daha tanşalı 1 hafta oldu çocuğa gidip aramızda ne yaptıysak anlatıyor çocukda tabi direk erkek ark. anlatıyor bende kıza dedim ki ben bi daha sana bişeyimi anlatmam. çocukla tanıştığından beri 3 kez bu yüzden kavga ettik kerimle her şeyi gidip anlatıyor bire bin katıyor bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…