- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Senin özensiz halini de biliriz biz.. :)Bende çok ozenerek giyinmedim canm
Ben olsam söylerdin. Neden sen zan altında kalıyorsun ki? Maalesef gerçek hayatta böyleleri çok var. Kendi atar tutar sen başından savmak için hıhı desen de gider kendi dediklerini anlatır sen demişsin gibi. İkisinden de kurtul bence. Diğeri de diyebilirdi melekes öyle şey söylemez diye.ya benim okulda samimi olduğum 2 kız vardı en yakın arkadaşlarım. bugün ikiside soğuk davranıyordu noldu hayırdır dedim, x olan arkadaş y 'ye kalkmış demişki melekes senin hakkında böyle böyle konuşuyor şok oldum resmen ya inanamadım.
ağzımdan çıkmayan lafları ki o söylediği şeyleri söyleyen kendisiydi kıza gidip sanki ben söylemişim gibi söylemiş. Lanet olsun dedim yaa .
ben de bilirdim söylemeyi bunları senin için o kız söyledi diye ama aynı apartta kalıyorlar araları kötü olmasın diye söylemedim ama şoka girdim resmen nasıl insanlar var hayatta ya
Resmini atar mısın özelden?Aldım Aldimm evde bordo rengim vardı bahar rengim de vardı orange rengi gibi
Bi de şeftali tonlarında aldim:)
Noldu???
Bırak ya, söyle neden söylemeyecekmişsin? O senin arkandan atıp tutarken iyiydi, keşke söyleseydin.ya benim okulda samimi olduğum 2 kız vardı en yakın arkadaşlarım. bugün ikiside soğuk davranıyordu noldu hayırdır dedim, x olan arkadaş y 'ye kalkmış demişki melekes senin hakkında böyle böyle konuşuyor şok oldum resmen ya inanamadım.
ağzımdan çıkmayan lafları ki o söylediği şeyleri söyleyen kendisiydi kıza gidip sanki ben söylemişim gibi söylemiş. Lanet olsun dedim yaa .
ben de bilirdim söylemeyi bunları senin için o kız söyledi diye ama aynı apartta kalıyorlar araları kötü olmasın diye söylemedim ama şoka girdim resmen nasıl insanlar var hayatta ya
zaten öyle yapıcam ikisiyle de görüşmicem artık, ben yine büyüklük bende kalsın dedim. bana anlatılanı kalkıpda kimseye anlatamam ben insanlar nasıl böyle oluyor anlamıyorum.Ben olsam söylerdin. Neden sen zan altında kalıyorsun ki? Maalesef gerçek hayatta böyleleri çok var. Kendi atar tutar sen başından savmak için hıhı desen de gider kendi dediklerini anlatır sen demişsin gibi. İkisinden de kurtul bence. Diğeri de diyebilirdi melekes öyle şey söylemez diye.
Bildirim zamanı:
20-Minute High Intensity Workout | Class FitSugar(ağırlıkla)
100 sumo squat
30 işeyen köpek
30 üçgen
30 istiridye
15 superwomen
10 min abs
ya salak ya yemin ediyorum ezgi ben bu kızı erkek ark. bir arkadaşıyla tanıştırdım daha tanşalı 1 hafta oldu çocuğa gidip aramızda ne yaptıysak anlatıyor çocukda tabi direk erkek ark. anlatıyor bende kıza dedim ki ben bi daha sana bişeyimi anlatmam. çocukla tanıştığından beri 3 kez bu yüzden kavga ettik kerimle her şeyi gidip anlatıyor bire bin katıyor bide
ne biliyim kuzum söylemedim işte. laf taşır gibi olmak istemedim hayatta en nefret ettiğim şeylerden biridir. çıldırdım resmen yaBırak ya, söyle neden söylemeyecekmişsin? O senin arkandan atıp tutarken iyiydi, keşke söyleseydin.
Bunların içinde şu kıskanç tip var mı?zaten öyle yapıcam ikisiyle de görüşmicem artık, ben yine büyüklük bende kalsın dedim. bana anlatılanı kalkıpda kimseye anlatamam ben insanlar nasıl böyle oluyor anlamıyorum.
başıma ağrılar girdi elim ayağım titriyor sinirden ya
aynen bahane oldu herkesin gerçek yüzünü gördüm ki ben diğer arkadaşımı çok sevrim benden bir yaş küçük ama böyle kardeş gibi görürüm herkesede derim ben onu kardeş gibi görürüm üzüldüğünde hiç kıyamam diye ama kıymak gerekiyormuşBir yol olmaz bu kızdan. Benim de vardı böyle her konuştuğumuzu anlatan bir arkadaşım. Özel diye bir şey bilmezdi. Bahane olmuş kurtulur düzgün arkadaş edinirsin canım. Üzme tatlı canını, senin gibi elmasın değerini ancak sarraf gibi insanlar bilir.
yok canım. o değil o dese yine gam yemezdimBunların içinde şu kıskanç tip var mı?
O laf taşımak olmaz artık canım, kendini savunmuş olacaksın. Kimsenin sana melekes laf taşıyor deme hakkı yok şu durumda.. Gerçek yüzünü görmüş oldun işte, boşver, sinirlenmeye değmez böyleleri..ne biliyim kuzum söylemedim işte. laf taşır gibi olmak istemedim hayatta en nefret ettiğim şeylerden biridir. çıldırdım resmen ya
İlişkin tamamen kes ikisiyle de hemde karaktersiz insanlarya salak ya yemin ediyorum ezgi ben bu kızı erkek ark. bir arkadaşıyla tanıştırdım daha tanşalı 1 hafta oldu çocuğa gidip aramızda ne yaptıysak anlatıyor çocukda tabi direk erkek ark. anlatıyor bende kıza dedim ki ben bi daha sana bişeyimi anlatmam. çocukla tanıştığından beri 3 kez bu yüzden kavga ettik kerimle her şeyi gidip anlatıyor bire bin katıyor bide
Senin özensiz halini de biliriz biz.. :)
öyle yapıcam zaten değmezmiş ikisine de hasta olduklarında ben koşa koşa gider yardım ederdim, ne kadar aptalmışımİlişkin tamamen kes ikisiyle de hemde karaktersiz insanlar
Suçlu olan onlar canım. Sen neden üzüleceksin. Onlar senin gibi iyi kalpli ve dürüst birini kaybettikleri için üzülsünler.aynen bahane oldu herkesin gerçek yüzünü gördüm ki ben diğer arkadaşımı çok sevrim benden bir yaş küçük ama böyle kardeş gibi görürüm herkesede derim ben onu kardeş gibi görürüm üzüldüğünde hiç kıyamam diye ama kıymak gerekiyormuş
Şş Aptallık olarak nitelendirme bilinçlendin diye sevın bitanemöyle yapıcam zaten değmezmiş ikisine de hasta olduklarında ben koşa koşa gider yardım ederdim, ne kadar aptalmışım
tamam canım zaten alt üst oldum dediğin gibi bir bitki, çayı yapıyım daha evi toplıcam ofSuçlu olan onlar canım. Sen neden üzüleceksin. Onlar senin gibi iyi kalpli ve dürüst birini kaybettikleri için üzülsünler.
Hiç canını sıkma. Hadi bir bitki çayı yap kendine. O bitince daha da iyi hissedeceksin. Aç bir oynak parça.
hayır ben arkadaş edinirken hep yanlış olanı seçyorum heralde arkadaşlarımdan yediğim kaçıncı kazık bilmiyorum birisi sevgilime sulanır birisi arkamdan atıp tutar mıknatıs gibiyim bütün kötülükleri kendime çekiyorum mübarekŞş Aptallık olarak nitelendirme bilinçlendin diye sevın bitanem
çok teşekkür ederim Lunem ya çok saol kendimi daha iyi hissettim vallahi çok saolun hepiniz :)
Hadi al zeytini. Aç şarkıyı, su kaynayana kadar dinliyoruz. Sonra da bir bitki çayı. Bak bende dinliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?