- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
herkese herseyini anlatma bir tane olsun arkadas yeter.. benimde samimi oldugum yok hic arkadaslarımada herseyimi soylemem en guzelihayır ben arkadaş edinirken hep yanlış olanı seçyorum heralde arkadaşlarımdan yediğim kaçıncı kazık bilmiyorum birisi sevgilime sulanır birisi arkamdan atıp tutar mıknatıs gibiyim bütün kötülükleri kendime çekiyorum mübarek
Hayatta çok kötü insan var çok zor iyi bir arkadaş bulmak. Ama şimdi bunlar önemli değil. Ne önemli dötü sallaya sallaya su koymak ocağa..hayır ben arkadaş edinirken hep yanlış olanı seçyorum heralde arkadaşlarımdan yediğim kaçıncı kazık bilmiyorum birisi sevgilime sulanır birisi arkamdan atıp tutar mıknatıs gibiyim bütün kötülükleri kendime çekiyorum mübarek
banada ders oldu zaten bundan sonra içimde patlasa bile anlatmamherkese herseyini anlatma bir tane olsun arkadas yeter.. benimde samimi oldugum yok hic arkadaslarımada herseyimi soylemem en guzeli
koydum koydum :) evide topluyom bi yandanHayatta çok kötü insan var çok zor iyi bir arkadaş bulmak. Ama şimdi bunlar önemli değil. Ne önemli dötü sallaya sallaya su koymak ocağa..
Ayrıca kaçamak yok yediklerinin fotosunu da atıyorsun özelden.koydum koydum :) evide topluyom bi yandan
tamam bugünde zaten dün yediklerimi yiyecem gibi duruyorAyrıca kaçamak yok yediklerinin fotosunu da atıyorsun özelden.
ay senin yazdığını görmemişim canım aynen gerçek yüzlerini gördüm bundan sonra kimseye mi hayatta yakın olmam ders oldu banadaO laf taşımak olmaz artık canım, kendini savunmuş olacaksın. Kimsenin sana melekes laf taşıyor deme hakkı yok şu durumda.. Gerçek yüzünü görmüş oldun işte, boşver, sinirlenmeye değmez böyleleri..
Hepsi feda olsun o hırsıza, böyle tatlı hırsız mı olurmuş?
Tikka yetiş albümde hırsız var.
Canımsın.Hepsi feda olsun o hırsıza, böyle tatlı hırsız mı olurmuş?
Tikka bu arada eskiden profil resminde kullandığın pembe leopardan iç çamaşırı aldım pentiden. Dur özelden atayım.Hepsi feda olsun o hırsıza, böyle tatlı hırsız mı olurmuş?
Çoooook beğendim ya :))Tikka bu arada eskiden profil resminde kullandığın pembe leopardan iç çamaşırı aldım pentiden. Dur özelden atayım.
Allah şifa versin canım, bol bol dinlenmene bak, dinlenmeden geçmiyor maalesef.. Bekliyoruz yine :)Arkadaslar ben hala toparlanamadim. Çok halsizim , sürekli başım ağrıyor. İlaçlarla idare ediyorum. Regl oldum. Hepsi birlesti.Topiği takip ediyorum büyük bi zevkle. İçim gidiyor bildirimleri gördükçe. Hepinizi opuyorum
Geçmiş olsun canım, dinlen iyileşmene bak. Toparlayınca bomba gibi dönersin.Arkadaslar ben hala toparlanamadim. Çok halsizim , sürekli başım ağrıyor. İlaçlarla idare ediyorum. Regl oldum. Hepsi birlesti.Topiği takip ediyorum büyük bi zevkle. İçim gidiyor bildirimleri gördükçe. Hepinizi opuyorum
Katilcm bebegim ne zamana kadar oldugunu bilemediydim ama daha varmis:)23 une kadar sanırım canım
Katıl yaa nolcakk
Bak o a foto çekip yollarım iyileşir hemennnn
Geçmiş olsun canm benim
Sozum soz lunem kacmiyorum katilcamAma bana söz vermiştin.Topikçe yarışacağız kaçmak yok.
inanılmaz derecede morelim bozuk, ben hayatımda böyle rezalet görmedim ya.
bu devirde varya hiç kimseye güvenmiyecekmişsin bunu çok iyi anladım şu an kuduruyorum sinirden kızlar yaa
Kuzucum cevremdeki cogu insandan daha cok guweniyorum size hic gormedigim halde biliyomusun.. Cnku tanidiklarmdan cok kazik yedim yetti.. Bosver onlar kaybetmis arkadaslar butun gerekeninsoylemisler zaten keske susmasaydin bencede ama olsun.. Bi tane olsun ama oz arkadasn olsun valla..ya benim okulda samimi olduğum 2 kız vardı en yakın arkadaşlarım. bugün ikiside soğuk davranıyordu noldu hayırdır dedim, x olan arkadaş y 'ye kalkmış demişki melekes senin hakkında böyle böyle konuşuyor şok oldum resmen ya inanamadım.
ağzımdan çıkmayan lafları ki o söylediği şeyleri söyleyen kendisiydi kıza gidip sanki ben söylemişim gibi söylemiş. Lanet olsun dedim yaa .
ben de bilirdim söylemeyi bunları senin için o kız söyledi diye ama aynı apartta kalıyorlar araları kötü olmasın diye söylemedim ama şoka girdim resmen nasıl insanlar var hayatta ya
Sunlarin markasini yaziiiinnn olmuyo boyle lunemmm
.Arkadaslar ben hala toparlanamadim. Çok halsizim , sürekli başım ağrıyor. İlaçlarla idare ediyorum. Regl oldum. Hepsi birlesti.Topiği takip ediyorum büyük bi zevkle. İçim gidiyor bildirimleri gördükçe. Hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?