fitim fitsin fit (squat)

herkese herseyini anlatma bir tane olsun arkadas yeter.. benimde samimi oldugum yok hic arkadaslarımada herseyimi soylemem en guzeli

Hayatta çok kötü insan var çok zor iyi bir arkadaş bulmak. Ama şimdi bunlar önemli değil. Ne önemli dötü sallaya sallaya su koymak ocağa..

ay senin yazdığını görmemişim canım aynen gerçek yüzlerini gördüm bundan sonra kimseye mi hayatta yakın olmam ders oldu banada

Allah şifa versin canım, bol bol dinlenmene bak, dinlenmeden geçmiyor maalesef.. Bekliyoruz yine :)

Geçmiş olsun canım, dinlen iyileşmene bak. Toparlayınca bomba gibi dönersin.
Bir de o kardan adamı kaldır at artık. Bahar gelsin ki profiline hemen iyi ol.

23 une kadar sanırım canım
Katıl yaa nolcakk

Bak o a foto çekip yollarım iyileşir hemennnn
Geçmiş olsun canm benim
Katilcm bebegim ne zamana kadar oldugunu bilemediydim ama daha varmis:)
Ama bana söz vermiştin. Topikçe yarışacağız kaçmak yok.
Sozum soz lunem kacmiyorum katilcam
inanılmaz derecede morelim bozuk, ben hayatımda böyle rezalet görmedim ya.
bu devirde varya hiç kimseye güvenmiyecekmişsin bunu çok iyi anladım şu an kuduruyorum sinirden kızlar yaa

Kuzucum cevremdeki cogu insandan daha cok guweniyorum size hic gormedigim halde biliyomusun.. Cnku tanidiklarmdan cok kazik yedim yetti.. Bosver onlar kaybetmis arkadaslar butun gerekeninsoylemisler zaten keske susmasaydin bencede ama olsun.. Bi tane olsun ama oz arkadasn olsun valla..
Sunlarin markasini yaziiiinnn olmuyo boyle lunemmm
.

Canim gecmis olsun dinlen guzelce biz burdayiz nasilsa:)

Bu aradaaa bugun yuruyusle gecti regl olmusm cok kotu degilm ama bel agrimvar bildirmlere bi sure ara verdm fistiklarimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…