Canım sorunu Lune cevaplar mutlaka benm tam bi bilgim yokArkadaslar iyi geceler. Bir haftadır hen rahatsizdim hem de regl. Yarın inş sporuma kaldığım yerden devam edicem. Lunecim yalnız ben bu bir hafta da iki kiloya yakinda kilo verdim. Gören herkes çok zayiflamis in diyor. Normalde de zaten zayıf biriyim. Özellikle yanaklarimdan verdim ve hoş görünmüyor tabi. Şimdi ben ne yapsam ne önerirsiniz? Hepinizi öptüm iyi geceler
günaydıınn canııımmm :)Günaydın bitanelerimmmm
Günaydın Naber :))1
günaydıınn canııımmm :)
sana gnaydın dedıkten sonra ben uyuya kalmısım sımdı uyandım canımm sen nasılsıın :)Günaydın Naber :))
İyiyim ben de oruç tutuyorum bugün çok aciktimmm:)sana gnaydın dedıkten sonra ben uyuya kalmısım sımdı uyandım canımm sen nasılsıın :)
Allah kabul etsın canım beııımm.acıkıp bırsey yıyememek cok kotu bır hıs ama sıgarasızlık nasıl bır hıs bılemıyorm sanırımm zorduurİyiyim ben de oruç tutuyorum bugün çok aciktimmm:)
Ve sigaraya ihtiyacim var
Saol tatlımAllah kabul etsın canım beııımm.acıkıp bırsey yıyememek cok kotu bır hıs ama sıgarasızlık nasıl bır hıs bılemıyorm sanırımm zorduur
hep bırsylerle ugraskı vakıt cabuk gecsın canımmSaol tatlım
Sigarasizlik da çok kötü Hem de cok
Film falan izledim skildimmmhep bırsylerle ugraskı vakıt cabuk gecsın canımm
devam canım devamm :)Film falan izledim skildimmm
Tv deyim simd:)
Hayırdır ne alcisiBen epeydir yokum aranizda alçimin cikmasina daha bir hafta var hepinizi ozledim
Çok geçmiş olsun canım. Biz de uzun zamandr haber alamıyorduk senden.Sag ayagimi kirdim kuzum
Bitanem geçmiş olsun nasıl becerdin onu yaSelam güzeller nasılsınız? Bugün yoğun bir gündü benim için.
Ufak bir kaza geçirdim elimin üstü yüzüldü. Spora başlayacağım birazdan ama ne kadarını yapabilirim bilmiyorum.
Selam güzeller nasılsınız? Bugün yoğun bir gündü benim için.
Ufak bir kaza geçirdim elimin üstü yüzüldü. Spora başlayacağım birazdan ama ne kadarını yapabilirim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?