fitim fitsin fit (squat)

Arkadaslar iyi geceler. Bir haftadır hen rahatsizdim hem de regl. Yarın inş sporuma kaldığım yerden devam edicem. Lunecim yalnız ben bu bir hafta da iki kiloya yakinda kilo verdim. Gören herkes çok zayiflamis in diyor. Normalde de zaten zayıf biriyim. Özellikle yanaklarimdan verdim ve hoş görünmüyor tabi. Şimdi ben ne yapsam ne önerirsiniz? Hepinizi öptüm iyi geceler

Canım sorunu Lune cevaplar mutlaka benm tam bi bilgim yok
Özele gelmiyor musun?

Ben epeydir yokum aranizda alçimin cikmasina daha bir hafta var hepinizi ozledim

Selam güzeller nasılsınız? Bugün yoğun bir gündü benim için.
Ufak bir kaza geçirdim elimin üstü yüzüldü. Spora başlayacağım birazdan ama ne kadarını yapabilirim bilmiyorum.

Ufak bir kaza geçirdim elimin üstü yüzüldü. Spora başlayacağım birazdan ama ne kadarını yapabilirim bilmiyorum.
Bitanem geçmiş olsun nasıl becerdin onu ya

Geçmiş olsun bitanem

Ayy kizlar bende kuaförden geldim eşim oruç biraz onunla oturduk isten erken geldi tam işleri hallettim spor yapim dedim kizim huysuzlandi şimdi onu uyutuyum yemegi koyyim yapabildigim kadar yapicam canlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…