- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Geçmiş olsun canimSag ayagimi kirdim kuzum
Koridorda öğrenciyle çarpıştık tatlım. Elim öğrenciyle duvarın arasında kaldı.Bitanem geçmiş olsun nasıl becerdin onu ya
Koridorda öğrenciyle çarpıştık tatlım. Elim öğrenciyle duvarın arasında kaldı.
Fistiklarim reglim bitti bildirim veriyorum..
Disardan geldm cok terli bi sekilde direk yapiym dedm sporumuda
75 mekik
75Squat
100 surekli yukari yukari yukari
100 pilates cemberini bacak arasnda sikma hareketi adini bilmiyom
100 gogus hareketi dambilla
100 agirlikl iki yana esneme bel icin bide 5p tane norwenin donmeli bel hareketi..
Lunecim sumo squat ic bacaklar icinmiydi?
Görüyor ve artırıyorum
Lune'nin bidirimleri:
20 min high intensity workout
10 min abs
100 squat(50si sumo)
30 üçgen
30 istiridye
Yok mu artıran?
Evet canım ve popodaki selülitler için. İddianızı okudum bu arada.Lunecim sumo squat ic bacaklar icinmiydi?
Görüyor ve artırıyorum
Lune'nin bidirimleri:
20 min high intensity workout
10 min abs
100 squat(50si sumo)
30 üçgen
30 istiridye
Yok mu artıran?
Oturmayalım gel sende yap deseydin. Bazen ben eşimi kaldırıyorum hadi beraber yapalım diye. 5. dkda pert.Aayyyyhhh ben artiramiyorum kizi uyuttum esim uyandi hadi oturak diye
İçim acıdı kız kurbn olurum sana benKoridorda öğrenciyle çarpıştık tatlım. Elim öğrenciyle duvarın arasında kaldı.
Yarin bol bol ondanda yapiyim bariEvet canım ve popodaki selülitler için. İddianızı okudum bu arada.
Senin elinden ne kaçar ki? Sen çantanın rengini düşün şimdiden. Yorgun olsan dahi sporunu yapıyorsun.
Kıyamam sana kuzum kocaman lise öğrencisi olunca olan bana oldu işte.İçim acıdı kız kurbn olurum sana ben
Yarin bol bol ondanda yapiyim bariinsallah kazanirim galip mi olcaz malupmu gorcez paylascam sizle insallah cantamin resmini
Neye?Son 50 dakika
Sar da bi yerden mikrop kapmasin askimKıyamam sana kuzum kocaman lise öğrencisi olunca olan bana oldu işte.İyiyim sporumu da yaptım üzülme aşkım.
Koy elbette.
Lunemm gecmis olsun sindi ezgi alintilamista gordm okuyamadm yazdiklarinizi telefndan giriyomdaKıyamam sana kuzum kocaman lise öğrencisi olunca olan bana oldu işte.İyiyim sporumu da yaptım üzülme aşkım.
Koy elbette.
Allah kabul etsin bitanem.Yemek yemeye ee
Orucluyum bugün
Allah kabul etsin bebegim kandilde tutcam bende nasipse son damlalarindayim reglin bitti var sayiyorm ama abdest tutamiyorm henuz..Yemek yemeye ee
Orucluyum bugün
Saol canm benimAllah kabul etsin bitanem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?