- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
İnşallah tutabilirsin bitanem kandil de ben de tutucam inşallahhAllah kabul etsin bebegim kandilde tutcam bende nasipse son damlalarindayim reglin bitti var sayiyorm ama abdest tutamiyorm henuz..
Banada et bizide kat duana kuzum hayirlisiyla su donemi atlatiyim baska hic bsey istemiyomİnşallah tutabilirsin bitanem kandil de ben de tutucam inşallahh
Bol bol da dua edcem
Tabiki ederim canm benm mmBanada et bizide kat duana kuzum hayirlisiyla su donemi atlatiyim baska hic bsey istemiyom
Insallah kabul olur bebegimm :)Tabiki ederim canm benm mm
Bu gece edicegim bi dua var kabul oluyormuş edenler inşallah tüm kalbimle edicem bakalim
Çok geçmiş olsun canım. Biz de uzun zamandr haber alamıyorduk senden.
Selam güzeller nasılsınız? Bugün yoğun bir gündü benim için.
Ufak bir kaza geçirdim elimin üstü yüzüldü. Spora başlayacağım birazdan ama ne kadarını yapabilirim bilmiyorum.
Yemek yemeye ee
Orucluyum bugün
Kabul eder inşallahh com saol :)Kuzuuum allah kabul etsin insallah
Şükürler olsunn
Allah aç karınlari da doyursun inşallah
Saol bitanemmAllah kabul etsin balimm :))))
Canım basın ağrir öyle kalk biraz bişeyler iç kendine gelSelam kızlar.. Bu akşam kafam manyak gibi valla, okuldan gelince uyumuş kalmışım çok yorgundum hala daha uykumu alamadım.
Dün gece sağ olsun üsttekiler sürekli gezindiği ve ses yaptığı için uyuyamadım, gece 4 gibi kalktım tüm evi dolaştım hırsız mı girmeye çalışıyor diye, psikolojimi tahmin et, nasıl sabahladım bilmiyorum. Okuldan gelip uyuduğumda da yine büyük bir gürültüyle uyandım, tepemde at koşturuyorlardı. Çok yorgunum ya..Canım basın ağrir öyle kalk biraz bişeyler iç kendine gel
Canım yaa keşke gelip buraya yazsaydin burdaydim benDün gece sağ olsun üsttekiler sürekli gezindiği ve ses yaptığı için uyuyamadım, gece 4 gibi kalktım tüm evi dolaştım hırsız mı girmeye çalışıyor diye, psikolojimi tahmin et, nasıl sabahladım bilmiyorum. Okuldan gelip uyuduğumda da yine büyük bir gürültüyle uyandım, tepemde at koşturuyorlardı. Çok yorgunum ya..
Keşke foto atsan bizesıkıcı bir aksam be
Bugünkü bildirimimi yazayım . Biraz geç oldu ama giremedim.
90 squat
60 işeyen köpek
60 mekik
20 dk karışık plates hareketleri
Günaydın bitanemmGünaydın tatlışlaaaaarrr
Günaydın bitanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?