fitim fitsin fit (squat)

Bildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr

♥ 40 dk pilates ( sadece karın )
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 selülit savar haraketi ( ağırlıkla )
♥ 50 köpek işeme ( ağırlıkla )
♥ 50 istiridye ( ağırlıkla )
♥ 10 yarım şınav
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 500 thing master aletiyle iç bacak çalışma

Off canım yaa seni en iyi ben anlarım, aynı durumlar bizde de var. Sanki hep beraber ateş dansı yapıyorlar. Artık uyarmaktan da bıktım. Taşınıp kurtulayım diyorum.

Vaaay çalışkan karınca bir de pilatesin üstüne he bunlar.

Kızlar merhaba, topiğe doğru düzgün giremiyorum.. Okulda akıllı tahta teslimatı var. Altyapıyı almıştık, tahtalar geldi. Yanlış sayım yapılmış, benim sınıfın tahtası yok. Kaç gündür onların peşindeyim. İdaresi düzgün bir okulda çalışmak istiyorum artık.

bayanlar ben suquata başladım ama sadece pembe taytlı kız resminde yazanları yapıyorum..doğru mu yoksa ekstra bişeyler mi yapmam lazım.

bayanlar ben suquata başladım ama sadece pembe taytlı kız resminde yazanları yapıyorum..doğru mu yoksa ekstra bişeyler mi yapmam lazım.
Isınma ve soğuma yapıyorsan -ilk sayfada videoları var.- doğru. Ek olarak başka bölgeleri de çalıştırmaya ihtiyacın varsa hareket ekleyebilirsin.

Isınma ve soğuma yapıyorsan -ilk sayfada videoları var.- doğru. Ek olarak başka bölgeleri de çalıştırmaya ihtiyacın varsa hareket ekleyebilirsin.

şuanlık başka bölgeye ihtiyaç yok sadece kalça çalışmak istiyorum

selam şöyle bir uğrayayım dedim bugün 30 dk yürüyüş yaptım sabah onun dışında koşuşturmaca hali bir sürü eksiğim var bir geleyim bakayım dedim sporlarınızı yapıyormusunuz

selam şöyle bir uğrayayım dedim bugün 30 dk yürüyüş yaptım sabah onun dışında koşuşturmaca hali bir sürü eksiğim var bir geleyim bakayım dedim sporlarınızı yapıyormusunuz
Yapıyoruz dead hanım. İyi yapmışsın. Kilolar ne alemde? Tartı ne diyor?

Yapıyoruz dead hanım. İyi yapmışsın. Kilolar ne alemde? Tartı ne diyor?
tartıdan kaçıyorum lune ama 2 gündür yediklerimede dikkat ediyorum eskisindende iyi beslenme düzenim dışarda bile olsam yemiyorum yanımda elma ve cevizle geziyorum zaten tartı yok ya şaka bir yana uygun bir yer bulup tartılmam lazım kilo aldım kesin ya aldıklarımı vereyim öyle tartılayım ben

Koş tartıl hemen, gazla daha iyi kilo verirsin. Ama cebinde elma ve cevizle gezmeni takdir ettim.
Artık yavaş yavaş spor düzenimize dön.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…