- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Az bunlar kuzum, artır biraz.Saol bitanemm
Isınma
70 squat
140 mekik
70 sopa çevirme
50 arkaya tekme
Canım basın ağrir öyle kalk biraz bişeyler iç kendine gel
Off canım yaa seni en iyi ben anlarım, aynı durumlar bizde de var. Sanki hep beraber ateş dansı yapıyorlar. Artık uyarmaktan da bıktım. Taşınıp kurtulayım diyorum.Dün gece sağ olsun üsttekiler sürekli gezindiği ve ses yaptığı için uyuyamadım, gece 4 gibi kalktım tüm evi dolaştım hırsız mı girmeye çalışıyor diye, psikolojimi tahmin et, nasıl sabahladım bilmiyorum. Okuldan gelip uyuduğumda da yine büyük bir gürültüyle uyandım, tepemde at koşturuyorlardı. Çok yorgunum ya..
Bildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr
♥ 40 dk pilates ( sadece karın )
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 selülit savar haraketi ( ağırlıkla )
♥ 50 köpek işeme ( ağırlıkla )
♥ 50 istiridye ( ağırlıkla )
♥ 10 yarım şınav
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 500 thing master aletiyle iç bacak çalışma
Bugünkü bildirimimi yazayım . Biraz geç oldu ama giremedim.
90 squat
60 işeyen köpek
60 mekik
20 dk karışık plates hareketleri
Vaaay çalışkan karınca bir de pilatesin üstüne he bunlar.
hayırlı olsun cnm benımmsagol hayatım darısı basınıza:)
Günaydın canım nasılsın neler yapıyorsun?gunaydınnnn
Isınma ve soğuma yapıyorsan -ilk sayfada videoları var.- doğru. Ek olarak başka bölgeleri de çalıştırmaya ihtiyacın varsa hareket ekleyebilirsin.bayanlar ben suquata başladım ama sadece pembe taytlı kız resminde yazanları yapıyorum..doğru mu yoksa ekstra bişeyler mi yapmam lazım.
Isınma ve soğuma yapıyorsan -ilk sayfada videoları var.- doğru. Ek olarak başka bölgeleri de çalıştırmaya ihtiyacın varsa hareket ekleyebilirsin.
şuanlık başka bölgeye ihtiyaç yok sadece kalça çalışmak istiyorum
Ben günlük 100 tane ile devam ediyorum 3 aydır. İstersen türünü değiştirip sumo squat ya da kick side squat ile listeyi baştan alabilirsin.bu suquat bu kadar mı.1 ay sonra ne yapıcam peki bu bitince?
Yapıyoruz dead hanım.selam şöyle bir uğrayayım dedimbugün 30 dk yürüyüş yaptım sabah onun dışında koşuşturmaca hali bir sürü eksiğim var bir geleyim bakayım dedim sporlarınızı yapıyormusunuz
tartıdan kaçıyorum luneYapıyoruz dead hanım. İyi yapmışsın. Kilolar ne alemde? Tartı ne diyor?
Koş tartıl hemen, gazla daha iyi kilo verirsin. Ama cebinde elma ve cevizle gezmeni takdir ettim.tartıdan kaçıyorum luneama 2 gündür yediklerimede dikkat ediyorum eskisindende iyi beslenme düzenim dışarda bile olsam yemiyorum yanımda elma ve cevizle geziyorum zaten tartı yok ya şaka bir yana uygun bir yer bulup tartılmam lazım kilo aldım kesin ya aldıklarımı vereyim öyle tartılayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?