kaybettiğim azmimi yeniden kazandımKoş tartıl hemen, gazla daha iyi kilo verirsin. Ama cebinde elma ve cevizle gezmeni takdir ettim.
Artık yavaş yavaş spor düzenimize dön.
Ne zaman başlayacaksın canım? Çalışma saatlerine göre ayarlarsın. Gün de hemen kararmıyor. Zor olmuyor ya. Bir kere oturtunca düzenini gerisi geliyor.kaybettiğim azmimi yeniden kazandımdönmeye çalışıyorum lune aslında tam spor yapacam bişey çıkıyor dışarıda alınacak bişeyler falan oluyor yorgunluktan ölüyorum ki daha işe başlamadım o zaman daha düzenli olur tahminimce biraz yine zor olsada başarabilirim siz yapıyorsunuz sonuçta hem çalışıp hem spor yapmayı bende ilk başta zorlansamda yaparım örnek modelim topik arkadaşlarım
haftaya başlayacağım lune bir süre buralardan biraz kopabilirim çünkü internet yok telden girdiğim kadar olacak internet sorununu çözene kadar bildirimlerime telden devam ederimNe zaman başlayacaksın canım? Çalışma saatlerine göre ayarlarsın. Gün de hemen kararmıyor. Zor olmuyor ya. Bir kere oturtunca düzenini gerisi geliyor.
Tamam kuzum bizi ihmal etme öpüldün.haftaya başlayacağım lune bir süre buralardan biraz kopabilirim çünkü internet yok telden girdiğim kadar olacak internet sorununu çözene kadar bildirimlerime telden devam ederimyakın zamanda almayı düşünüyorum bir başlayımda benim saatler belli ya sabah 8.30 akşam 17.00 eksiği yok fazlası olabilir nöbet falan ayarlarım çalışma zamanlarıma göre en zoru düzeni oturtmak diye düşünüyorum sana gıpta ile bakıyorum ben şimdi kaçıyorum akşam müsait olursam spor yapmayı planlıyorum bakalım gelirim o zaman görüşürüz lune
Neden canım? Canın mı sıkkın?Bildirim veriyorummm
Sadece 80 squat
Canim hic bisey yapmak istemiyo bugun ne halim var ne keyfim
album yaparım canımKeşke foto atsan bize
Günaydın fistiklarimmmmm
Yok lunem ya çok şükür canım sıkkın değilde hava cok bunaltıcı uyuşukum sanırım bugun bıraz enerjim yok gibi hissediyorum..Neden canım? Canın mı sıkkın?
Evet canım oradan. Hiç mi yazamaycaksın?Geldim kızlar, internet paketim bitmiş, 25. ine kadar okulda internete giremeyeceğim demek oluyor buBuralardan ayrı kalmak çok zor yaa..
Bugün mezura aldım meraktan ve belim sandığınız gibi de ince değilmiş onu öğrenmiş oldum. Üst bacağı baldırın en geniş olduğu yerden mi ölçüyorsunuz? Onu da ölçeyim ölçmüşken de tam olsun. Tüm ölçüleri toptan yazacağım
Olsun tatlım. Üzülmediğin sürece sorun yok diğer günler açığı kapatırsın.Yok lunem ya çok şükür canım sıkkın değilde hava cok bunaltıcı uyuşukum sanırım bugun bıraz enerjim yok gibi hissediyorum..
Kız senin belin en fazla ne kadar kalın olabilir sanki bence kuruntu yapiyosunGeldim kızlar, internet paketim bitmiş, 25. ine kadar okulda internete giremeyeceğim demek oluyor buBuralardan ayrı kalmak çok zor yaa..
Bugün mezura aldım meraktan ve belim sandığınız gibi de ince değilmiş onu öğrenmiş oldum. Üst bacağı baldırın en geniş olduğu yerden mi ölçüyorsunuz? Onu da ölçeyim ölçmüşken de tam olsun. Tüm ölçüleri toptan yazacağım
Akşama duşa gırmeden bıseyler daha yaparım dıye dusunuyorum lunecım regl arasından sonra ozledıgımı fark etmısım ama yapamadım dogru duzgun bugun valla aksamda bıseyler yapar ıyıce ter atarım sonra duş sonrada artık kombıne fotograf gonderıyım ama dımıOlsun tatlım. Üzülmediğin sürece sorun yok diğer günler açığı kapatırsın.
Okulda yazamayacağım canım maalesefEvet canım oradan. Hiç mi yazamaycaksın?
Kız senin belin en fazla ne kadar kalın olabilir sanki bence kuruntu yapiyosun
Tikka cok ayıp ben burda bel diye ölürken kendı belıne kalın dıyosan valla kırılıyorum sen kadar olsam yetcek kız banaGeldim kızlar, internet paketim bitmiş, 25. ine kadar okulda internete giremeyeceğim demek oluyor buBuralardan ayrı kalmak çok zor yaa..
Görünüş de aslında çok kalın değil kabul ama ölçülerde fazla değil mi sizce de?Tikka cok ayıp ben burda bel diye ölürken kendı belıne kalın dıyosan valla kırılıyorum sen kadar olsam yetcek kız bana
68 dıyor yaaaOkulda yazamayacağım canım maalesef
Ölçülerimi yazıyorum
Göğüs ucundan: 84 cm
Göğüs altı: 70 cm (Üst de alt da 2 cm azalmış, anlamadım :/ Yazın 86 ve 72ydi)
Bel: 68 cm
Kalça: 90 cm
Üst bacak: 50 cm
Canım gayet idealsin. Önemli olan görüntü. Ve harika görünüyorsun.Görünüş de aslında çok kalın değil kabul ama ölçülerde fazla değil mi sizce de?
Bebegm bence tam yerindesinnnOkulda yazamayacağım canım maalesef
Ölçülerimi yazıyorum
Göğüs ucundan: 84 cm
Göğüs altı: 70 cm (Üst de alt da 2 cm azalmış, anlamadım :/ Yazın 86 ve 72ydi)
Bel: 68 cm
Kalça: 90 cm
Üst bacak: 50 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?