fitim fitsin fit (squat)

Koş tartıl hemen, gazla daha iyi kilo verirsin. Ama cebinde elma ve cevizle gezmeni takdir ettim.
Artık yavaş yavaş spor düzenimize dön.
kaybettiğim azmimi yeniden kazandım dönmeye çalışıyorum lune aslında tam spor yapacam bişey çıkıyor dışarıda alınacak bişeyler falan oluyor yorgunluktan ölüyorum ki daha işe başlamadım o zaman daha düzenli olur tahminimce biraz yine zor olsada başarabilirim siz yapıyorsunuz sonuçta hem çalışıp hem spor yapmayı bende ilk başta zorlansamda yaparım örnek modelim topik arkadaşlarım

Ne zaman başlayacaksın canım? Çalışma saatlerine göre ayarlarsın. Gün de hemen kararmıyor. Zor olmuyor ya. Bir kere oturtunca düzenini gerisi geliyor.

Ne zaman başlayacaksın canım? Çalışma saatlerine göre ayarlarsın. Gün de hemen kararmıyor. Zor olmuyor ya. Bir kere oturtunca düzenini gerisi geliyor.
haftaya başlayacağım lune bir süre buralardan biraz kopabilirim çünkü internet yok telden girdiğim kadar olacak internet sorununu çözene kadar bildirimlerime telden devam ederim yakın zamanda almayı düşünüyorum bir başlayımda benim saatler belli ya sabah 8.30 akşam 17.00 eksiği yok fazlası olabilir nöbet falan ayarlarım çalışma zamanlarıma göre en zoru düzeni oturtmak diye düşünüyorum sana gıpta ile bakıyorum ben şimdi kaçıyorum akşam müsait olursam spor yapmayı planlıyorum bakalım gelirim o zaman görüşürüz lune

Tamam kuzum bizi ihmal etme öpüldün.

Bildirim veriyorummm
Sadece 80 squat
Canim hic bisey yapmak istemiyo bugun ne halim var ne keyfim

Geldim kızlar, internet paketim bitmiş, 25. ine kadar okulda internete giremeyeceğim demek oluyor bu Buralardan ayrı kalmak çok zor yaa..

Bugün mezura aldım meraktan ve belim sandığınız gibi de ince değilmiş onu öğrenmiş oldum. Üst bacağı baldırın en geniş olduğu yerden mi ölçüyorsunuz? Onu da ölçeyim ölçmüşken de tam olsun. Tüm ölçüleri toptan yazacağım

Evet canım oradan. Hiç mi yazamaycaksın?

Kız senin belin en fazla ne kadar kalın olabilir sanki bence kuruntu yapiyosun

Olsun tatlım. Üzülmediğin sürece sorun yok diğer günler açığı kapatırsın.
Akşama duşa gırmeden bıseyler daha yaparım dıye dusunuyorum lunecım regl arasından sonra ozledıgımı fark etmısım ama yapamadım dogru duzgun bugun valla aksamda bıseyler yapar ıyıce ter atarım sonra duş sonrada artık kombıne fotograf gonderıyım ama dımı

Evet canım oradan. Hiç mi yazamaycaksın?
Okulda yazamayacağım canım maalesef
Kız senin belin en fazla ne kadar kalın olabilir sanki bence kuruntu yapiyosun

Ölçülerimi yazıyorum
Göğüs ucundan: 84 cm
Göğüs altı: 70 cm (Üst de alt da 2 cm azalmış, anlamadım :/ Yazın 86 ve 72ydi)
Bel: 68 cm
Kalça: 90 cm
Üst bacak: 50 cm

Tikka cok ayıp ben burda bel diye ölürken kendı belıne kalın dıyosan valla kırılıyorum sen kadar olsam yetcek kız bana

68 dıyor yaaa Kız benım belım 71 gelınlıkcı 66 cm olcu aldı ben sıka sıka mezureyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…