fitim fitsin fit (squat)

Ve sen hala havayı bahane edip spor yapmıyorsun küçük hanım.
2 tur abs yapıyorsun kalkıp.
Hem iddia ne oldu?

Kiz o nasıl bi sıkmaymis 71 i nasıl 66 aldı kadinn
Kalk spor yap kalkkk
squat yaptımm yaaa Ben hala bahane uyduruyom kendıme yalnız nasılsa salona yazılcam hallederım orda sıkı bı kampa sokarsam kendımı dıye salonda yalan olcak bu gıdısle annemın kart kesımını beklıyom ama daha var

Salona ne gerek var

Birkaç gündür güneşi gören yüzüm pancara döndü yine, kaşınıyor fena, nefret ediyorum ya, güneş lekesi oluyor hep.. Ben de bugün eczaneye girdim, en yüksek faktörlü, en iyi krem hangisi dedim. Eczacı sağ olsun beni tanır, önerisinden de şüphe duymayacağım için dedim, yoksa kazıklamaya uğraşırdı eminim Kendi eşi için özellikle getirdiği kremden gösterdi bana da, ilk duydum açıkçası; Solante Pigmenta.. Fiyatı bayağı yüksek geldi ama aldım çünkü çok dertliyim bu konuda.. İnternetten araştırdım çok güzel yorumlar var. Önceden kalma lekeleri bile silik hale getiriyormuş. Akne oluşumuna karşı falan etkiliymiş, bakalım memnun kalacak mıyım ben de..

Yok öyle kart tarihi falan. Ayrıca kaçıracak vaktimiz de yok düğün günü geliyor çünkü. Daha fazla ekleme yapmadan güzellikle git absni yap. Yoksa...

Bende duydum onu kuzum memnun kalan cok kısı var bende almayı dusunuyorm lekem yok ama lekeye meyıllı cıldım.. renk farklılıgı olustu cnku beyaz dalgalanmalar oldu yanagımda cok dıkkatlı bakınca goruyorm.. ne kadarmıs fıyatı kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…