Ve sen hala havayı bahane edip spor yapmıyorsun küçük hanım.68 dıyor yaaaKız benım belım 71 gelınlıkcı 66 cm olcu aldı ben sıka sıka mezureyı
Kiz o nasıl bi sıkmaymis 71 i nasıl 66 aldı kadinn68 dıyor yaaaKız benım belım 71 gelınlıkcı 66 cm olcu aldı ben sıka sıka mezureyı
68 dıyor yaaaKız benım belım 71 gelınlıkcı 66 cm olcu aldı ben sıka sıka mezureyı
Canım gayet idealsin. Önemli olan görüntü. Ve harika görünüyorsun.
Bebegm bence tam yerindesinnn
Ben günlük 100 tane ile devam ediyorum 3 aydır. İstersen türünü değiştirip sumo squat ya da kick side squat ile listeyi baştan alabilirsin.
Sayı gayet normal kız uçup kaybolcan daha da ince olursan ;DBana sorarsanız inceliğinden memnunum ama çıkan sayıyı beğenmedim
Sayı değil aynaya bakınca ne gördüğün önemli canım. Sayılara takılma.Bana sorarsanız inceliğinden memnunum ama çıkan sayıyı beğenmedim
nasıl peki sizde işe yaradı mı
Ve sen hala havayı bahane edip spor yapmıyorsun küçük hanım.
2 tur abs yapıyorsun kalkıp.
Hem iddia ne oldu?
squat yaptımm yaaaKiz o nasıl bi sıkmaymis 71 i nasıl 66 aldı kadinn
Kalk spor yap kalkkk
Salona ne gerek varsquat yaptımm yaaaBen hala bahane uyduruyom kendıme yalnız nasılsa salona yazılcam hallederım orda sıkı bı kampa sokarsam kendımı dıye salonda yalan olcak bu gıdısle annemın kart kesımını beklıyom ama daha var
Bende tatlıyımÇok tatlısın yaaaa
Orda alet edevat varSalona ne gerek var
Barbie olcam belkiSayı gayet normal kız uçup kaybolcan daha da ince olursan ;D
Sen de çok tatlisinnnnnnBende tatlıyımbugun bı sevgı arsızlgı var ustumde bı tuhafım he
squat yaptımm yaaaBen hala bahane uyduruyom kendıme yalnız nasılsa salona yazılcam hallederım orda sıkı bı kampa sokarsam kendımı dıye salonda yalan olcak bu gıdısle annemın kart kesımını beklıyom ama daha var
Bende duydum onu kuzum memnun kalan cok kısı var bende almayı dusunuyorm lekem yok ama lekeye meyıllı cıldım.. renk farklılıgı olustu cnku beyaz dalgalanmalar oldu yanagımda cok dıkkatlı bakınca goruyorm.. ne kadarmıs fıyatı kuzum?Birkaç gündür güneşi gören yüzüm pancara döndü yine, kaşınıyor fena, nefret ediyorum ya, güneş lekesi oluyor hep.. Ben de bugün eczaneye girdim, en yüksek faktörlü, en iyi krem hangisi dedim. Eczacı sağ olsun beni tanır, önerisinden de şüphe duymayacağım için dedim, yoksa kazıklamaya uğraşırdı eminimKendi eşi için özellikle getirdiği kremden gösterdi bana da, ilk duydum açıkçası; Solante Pigmenta.. Fiyatı bayağı yüksek geldi ama aldım çünkü çok dertliyim bu konuda.. İnternetten araştırdım çok güzel yorumlar var. Önceden kalma lekeleri bile silik hale getiriyormuş. Akne oluşumuna karşı falan etkiliymiş, bakalım memnun kalacak mıyım ben de..
Çok tatlısın yaaaa
Olley beeeeeeeeben zayıfladım yine ya album yapıyom haber vercem bakın
Sen barbielerin en guzelsinnnnnBarbie olcam belki
Kız evde de yap şimdi sopa al eline bel çalışOrda alet edevat var3 aylık kamp yapcam ıste kendıme kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?