- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Okulda yazamayacağım canım maalesef
Ölçülerimi yazıyorum
Göğüs ucundan: 84 cm
Göğüs altı: 70 cm (Üst de alt da 2 cm azalmış, anlamadım :/ Yazın 86 ve 72ydi)
Bel: 68 cm
Kalça: 90 cm
Üst bacak: 50 cm
Sen daha tatlısın bebegımmmmSen de çok tatlisinnnnnn
Aaa ne kadara aldın? Ben vichy kullanıyorum memnunum aslında. Ama eski lekelere falan da iyi geliyorsa değiştirebilirim de.Birkaç gündür güneşi gören yüzüm pancara döndü yine, kaşınıyor fena, nefret ediyorum ya, güneş lekesi oluyor hep.. Ben de bugün eczaneye girdim, en yüksek faktörlü, en iyi krem hangisi dedim. Eczacı sağ olsun beni tanır, önerisinden de şüphe duymayacağım için dedim, yoksa kazıklamaya uğraşırdı eminimKendi eşi için özellikle getirdiği kremden gösterdi bana da, ilk duydum açıkçası; Solante Pigmenta.. Fiyatı bayağı yüksek geldi ama aldım çünkü çok dertliyim bu konuda.. İnternetten araştırdım çok güzel yorumlar var. Önceden kalma lekeleri bile silik hale getiriyormuş. Akne oluşumuna karşı falan etkiliymiş, bakalım memnun kalacak mıyım ben de..
Kız aksama yapcam sadece bel degıl hem squatla bıraktım bugunu dewam etcem aksama gece yapar yazarm benOlley beeeeeeee
Sen barbielerin en guzelsinnnnn
Kız evde de yap şimdi sopa al eline bel çalış
Ben 89a aldım kuzum ama internette de aşağı yukarı o civarlarda, indirimli sitelerde 70 küsür falan.. Kullananlar fiyat için kesinlikle değer demiş, göreceğiz bakalım..Bende duydum onu kuzum memnun kalan cok kısı var bende almayı dusunuyorm lekem yok ama lekeye meyıllı cıldım.. renk farklılıgı olustu cnku beyaz dalgalanmalar oldu yanagımda cok dıkkatlı bakınca goruyorm.. ne kadarmıs fıyatı kuzum?
Lune beni optu Çatlayin da patlayinGel öpeyim seni, sende öylesin canım benim.
Senin belini yirimBellerimiz ayni
iyi bi kremmıs lunecım o bende cok arastırmıstım lekeden cok korkuyom cunku.. dermokozmtık bıde sanırm..Aaa ne kadara aldın? Ben vichy kullanıyorum memnunum aslında. Ama eski lekelere falan da iyi geliyorsa değiştirebilirim de.
89 canım ama nette indirimli var. Vichy kullandım geçen yaz, hiç hiç korumadı beni ya.. Hiç sevemedim onu.Aaa ne kadara aldın? Ben vichy kullanıyorum memnunum aslında. Ama eski lekelere falan da iyi geliyorsa değiştirebilirim de.
bende opmustum.. Benıde öp luneLune beni optu Çatlayin da patlayin
O zaman tam benlik, çillerim var hem hem de çok hassas bir cildim.iyi bi kremmıs lunecım o bende cok arastırmıstım lekeden cok korkuyom cunku.. dermokozmtık bıde sanırm..
Çillerin çooook yakışıyorO zaman tam benlik, çillerim var hem hem de çok hassas bir cildim.
Alalım bız bundan.. Aslında yaz kış kullanmak lazım yazın aksatmıyorum ben ama kışın sallıyorum siz kullanıyomusunz? Bana eczacı sadece gunesten korkma bu ışıklar bıle zararlı cilde demişti..O zaman tam benlik, çillerim var hem hem de çok hassas bir cildim.
Oy yerim kız seni (ısıran smiley)Olley beeeeeeee
Beldaşım benimBellerimiz ayni
İşte aynen ben, çillerim var benim de ve çok hassas cildim.. Mesela yazın ince gömlek giyince bile kollarım göğsüm kıpkırmızı olur kaşınır.O zaman tam benlik, çillerim var hem hem de çok hassas bir cildim.
Sevgilim benim sadık yarimabs yaparsan öyle
Yapcam kiii... Hakkatten akşama zorlıyımda abs yapıyım onu hıc yapmadım sanırım isterım opucugumu aksama..abs yaparsan öyle
bikac resim attım :))Olley beeeeeeee
Ben de hemen kararırm kızOy yerim kız seni (ısıran smiley)
Beldaşım benim
İşte aynen ben, çillerim var benim de ve çok hassas cildim.. Mesela yazın ince gömlek giyince bile kollarım göğsüm kıpkırmızı olur kaşınır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?