fitim fitsin fit (squat)

Çillerin çooook yakışıyor
Geçmesini istemiyorsun dimi?
Yok kuzum istemiyorum, ama lekeler de olunca suratımın yarısı kahve yarısı beyaz oluyor. Çok sağol, annem yıllarca hiç beğenmediği için çillerimi yeni yeni kabullendim diyebilirim.
Yaz-kış kullanıyorum tatlım hatta kışın uv ışınları daha zararlıymış. En çok ve çabuk yaşlandıran da güneş biliyorsun.

Ben de kışın sürmüyorum açıkçası, ama dediğin doğru, ışınlar bile zararlıymış ve benim yüzüm bozulmaya başladı gerçekten

Ben de hemen kararırm kız
karabikiz

Ay evet cidden benim yüzümde yaşlılık belirtileri var.

Yüzüm kaşınıyor benim ve çok hapşuruyorum güneşte.
Sevgilim benim sadık yarim

Yapcam kiii... Hakkatten akşama zorlıyımda abs yapıyım onu hıc yapmadım sanırım isterım opucugumu aksama..
Bilseydim öpe öpe motive ederdim sizi.
bikac resim attım :))
Hemen bakıyorumm
Ben de hemen kararırm kız
Mümkün değil kararmıyorum ıstakoz oluyorum, soyulup eskisinden de beyaz sonra.
Yiii beni bende coohhh datliyim hemde sari sacliyim entep sarisi
Sarı şeker gelmiş.

Alışkanlık haline getırmek lazım ne guzel nemlendırıcıyı sureklı kullanırım gergın gergın rahat edemem ama kışın koruyucu hıc kullanmam desem yerı yazdan kalır oylece dolap bekler..alışkanlık edınmek lazım hakikatten..
Ben de kışın sürmüyorum açıkçası, ama dediğin doğru, ışınlar bile zararlıymış ve benim yüzüm bozulmaya başladı gerçekten
Lune gıbı bızde bu işi yaz kış alışkanlık halıne getırmeye baslayalm kuzum..

Bende bi öpücük aliyimm

Bu arada bu güneş kremi 150mlmiş. Bence o boya 75 tl neredeyse yarı yarıya daha ucuz vichyden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…