- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Senin belini yirim
Yok kuzum istemiyorum, ama lekeler de olunca suratımın yarısı kahve yarısı beyaz oluyor.Çillerin çooook yakışıyor
Geçmesini istemiyorsun dimi?
Yaz-kış kullanıyorum tatlım hatta kışın uv ışınları daha zararlıymış. En çok ve çabuk yaşlandıran da güneş biliyorsun.Alalım bız bundan.. Aslında yaz kış kullanmak lazım yazın aksatmıyorum ben ama kışın sallıyorum siz kullanıyomusunz? Bana eczacı sadece gunesten korkma bu ışıklar bıle zararlı cilde demişti..
Ben de kışın sürmüyorum açıkçası, ama dediğin doğru, ışınlar bile zararlıymış ve benim yüzüm bozulmaya başladı gerçektenAlalım bız bundan.. Aslında yaz kış kullanmak lazım yazın aksatmıyorum ben ama kışın sallıyorum siz kullanıyomusunz? Bana eczacı sadece gunesten korkma bu ışıklar bıle zararlı cilde demişti..
karabikizBen de hemen kararırm kız
Ay evet cidden benim yüzümde yaşlılık belirtileri var.Yok kuzum istemiyorum, ama lekeler de olunca suratımın yarısı kahve yarısı beyaz oluyor.Çok sağol, annem yıllarca hiç beğenmediği için çillerimi yeni yeni kabullendim diyebilirim.
Yaz-kış kullanıyorum tatlım hatta kışın uv ışınları daha zararlıymış. En çok ve çabuk yaşlandıran da güneş biliyorsun.
Yüzüm kaşınıyor benim ve çok hapşuruyorum güneşte.Oy yerim kız seni (ısıran smiley)
Beldaşım benim
İşte aynen ben, çillerim var benim de ve çok hassas cildim.. Mesela yazın ince gömlek giyince bile kollarım göğsüm kıpkırmızı olur kaşınır.
Sevgilim benim sadık yarim
Bilseydim öpe öpe motive ederdim sizi.Yapcam kiii... Hakkatten akşama zorlıyımda abs yapıyım onu hıc yapmadım sanırım isterım opucugumu aksama..
Hemen bakıyorummbikac resim attım :))
Mümkün değil kararmıyorum ıstakoz oluyorum, soyulup eskisinden de beyaz sonra.Ben de hemen kararırm kız
Sarı şeker gelmiş.Yiii beni bende coohhh datliyim hemde sari sacliyim entep sarisi
Alışkanlık haline getırmek lazım ne guzel nemlendırıcıyı sureklı kullanırım gergın gergın rahat edemem ama kışın koruyucu hıc kullanmam desem yerı yazdan kalır oylece dolap bekler..alışkanlık edınmek lazım hakikatten..Yok kuzum istemiyorum, ama lekeler de olunca suratımın yarısı kahve yarısı beyaz oluyor.Çok sağol, annem yıllarca hiç beğenmediği için çillerimi yeni yeni kabullendim diyebilirim.
Yaz-kış kullanıyorum tatlım hatta kışın uv ışınları daha zararlıymış. En çok ve çabuk yaşlandıran da güneş biliyorsun.
Lune gıbı bızde bu işi yaz kış alışkanlık halıne getırmeye baslayalm kuzum..Ben de kışın sürmüyorum açıkçası, ama dediğin doğru, ışınlar bile zararlıymış ve benim yüzüm bozulmaya başladı gerçekten
Sivemizi de biliyoooYiii beni bende coohhh datliyim hemde sari sacliyim entep sarisi
Yüzüm kaşınıyor benim ve çok hapşuruyorum güneşte.
Bilseydim öpe öpe motive ederdim sizi.
Hemen bakıyorumm
Mümkün değil kararmıyorum ıstakoz oluyorum, soyulup eskisinden de beyaz sonra.
Sarı şeker gelmiş.
HayirBende bi öpücük aliyimm
Aşkım nisan ayının son bi haftası oylama olcak 3-4 gün sonra başlar sanirimmYerim seni yaa pamuğuuum. Kombin yarışması ne zamandı?
kızım gecmek bilmedi zaman be unutuyom ben yarısmayıdaAşkım nisan ayının son bi haftası oylama olcak 3-4 gün sonra başlar sanirimm
Aynen öyle..Bu arada bu güneş kremi 150mlmiş. Bence o boya 75 tl neredeyse yarı yarıya daha ucuz vichyden.
Çok varmış ya daha. Biraz heyecan olurdu başlasaydı. Eğlenirdik hep beraber. Norwe nerelerde ya? Banı bitmedi mi bu hatunun?Aşkım nisan ayının son bi haftası oylama olcak 3-4 gün sonra başlar sanirimm
Ben unutmuştum valla ne yalan söyleyeyimkızım gecmek bilmedi zaman be unutuyom ben yarısmayıda
Dermoeczanemde 73 tl havaleye. Ben daha önce alışveriş yaptım site güvenilir, almak isteyen olursa.Aynen öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?