- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ben artık almış bulundum, nil alır belkim..Dermoeczanemde 73 tl havaleye. Ben daha önce alışveriş yaptım site güvenilir, almak isteyen olursa.
Btti gelmıştı sanırım dun akşamÇok varmış ya daha. Biraz heyecan olurdu başlasaydı. Eğlenirdik hep beraber. Norwe nerelerde ya? Banı bitmedi mi bu hatunun?
cok uzun oldu ama ya bu kadar yapmasılarBen unutmuştum valla ne yalan söyleyeyim
Eczaneye sorcam hayatım onerebılcegı ekstra bısey yoksa benım aklımda olanda bu krem bakalm bı danısıyımda..Ben artık almış bulundum, nil alır belkim..
Güle güle kullan canım.Ben artık almış bulundum, nil alır belkim..
Bende bende.cok uzun oldu ama ya bu kadar yapmasılaray dun yuksek bel kot aldım 25 beden sende hep yuksek bel kullanıyosun dimi
Ben o bedenimi bilmiyorum yacok uzun oldu ama ya bu kadar yapmasılaray dun yuksek bel kot aldım 25 beden sende hep yuksek bel kullanıyosun dimi
Ben 27 giyiyorum.Ben o bedenimi bilmiyorum ya36 yım onu biliyorum sadece Yüksek de var düşük de ama yüksek daha rahat :)
yerel bi magaza canımm..20 liraBende bende.
Nereden aldın ne kadara? Resim yüklesene.
valla kot bedenide degişiyor strec tarzı kotlar da bir beden kucuk alıyom hepBen o bedenimi bilmiyorum ya36 yım onu biliyorum sadece Yüksek de var düşük de ama yüksek daha rahat :)
20 mii?yerel bi magaza canımm..20 lirakoyu pembe sarıyla morundan da alıcam iyi oldu yuksek kısa bişeyle giyincede ii duruyor
addax magazası canım bilmem varmı oralarda ucuz bulunca insan dayanamıyo ya20 mii?Neresi orası oraya tayin isteyeyim bari. Güle güle kullan. Ben pek bulamıyorum, bulunca da depoluyorum.
Al bence bu fiyata önümüz yaz rengarenk harika olur.
bende cok ufak diye kendime dert ettim demekki normal26 gıyıyorum bende esnıyo cunku kotlar... kalıpta cok farkedıyo..
addax var kız artık baya yerdeaddax magazası canım bilmem varmı oralarda ucuz bulunca insan dayanamıyo ya
Netten buldum.addax magazası canım bilmem varmı oralarda ucuz bulunca insan dayanamıyo ya
mrb cnm cok tskler sen nasılsın ?Günaydın canım nasılsın neler yapıyorsun?
Başladı mı kombin yarışması?
Evet ben hep bı beden kucuk almama ragmen zamanla onlar bıle baya baya bollaşıyobende cok ufak diye kendime dert ettim demekki normalya kotu gordum bu ne ya cocuk icinmi dedim ama esniyo cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?