Ben kaçım acep?Ben 27 giyiyorum.
Benim memlekette de var, güzel şeyler var addaxta, kız kardeşlerim orası hariç pantolon almazlaraddax magazası canım bilmem varmı oralarda ucuz bulunca insan dayanamıyo ya
War kuzucum var zaten magazasına gırmek mumkun degıl burda kasa kuyrugu yuzunden cok uzun zamandır gırmıyorum orayaNetten buldum.
Eveeet canım bensiz olmaz. Sıkı ve dik popolar olarak bastık yarışmayımrb cnm cok tskler sen nasılsın ?
yok daha baslamadı son dort gunn .. cok sabırsızlandımm.. sure cok uzun..
sen katıldın mı bu arada
evt canım..hepınız orda mısınız vaovv bussuruu rakıp var deseneEveeet canım bensiz olmaz. Sıkı ve dik popolar olarak bastık yarışmayı. Ama çok sabırsızlanıyorum.
Artık her akşam oradan sohbet muhabbet ederiz.
neresı orası :)War kuzucum var zaten magazasına gırmek mumkun degıl burda kasa kuyrugu yuzunden cok uzun zamandır gırmıyorum oraya
Addax dıye bı magaza kuzum :)neresı orası :)
tskler canım bakalım ınceleyeyım hemen
Magazada kesın vardır gel buraya burda cok ucuz magazalar var ben senı gezdırırım
mrb bu arada nbr canımAddax dıye bı magaza kuzum :)
İyiym hayatım senden naber uyuşuk uyuşuk oturuyorum işte napıyımmrb bu arada nbr canım
Geleyim kuzum, pek severim bana gezme olsun da.Magazada kesın vardır gel buraya burda cok ucuz magazalar var ben senı gezdırırım
Guzelmiş kuzum gercekten M si büyük mu olur sana
bende oyleyım bugun yaa nıye boyle olduk bugun bızzzİyiym hayatım senden naber uyuşuk uyuşuk oturuyorum işte napıyım
gule gule kullan canım pantolon ıspanyol paca mıÇok büyük olur canım, boy da kısa ablamın kıyafetini giymişim gibi olur.
Arc kanıma girdin. Bir mor yüksek bel pantolon, bir tişört bir de tayt aldım.Baktım düşünüyorum gözümü kapadım bastım kabul ediyorum tuşuna.
Ama hepsi 55 tl tuttu gerçekten çok hesaplı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?