Aynen valla bak sımdı bı carsı yapıp gelsem bıseycıgım kalmazGeleyim kuzum, pek severim bana gezme olsun da.
havadan dıye dusunuyorm kuzum ben cok bunaltıcı bı hava var burdabende oyleyım bugun yaa nıye boyle olduk bugun bızzz
hıc bısey yapamadım bugun
Havalardan kuzum ya. Çok kapalı. 24 saattir yağmur yağıyor.bende oyleyım bugun yaa nıye boyle olduk bugun bızzz
hıc bısey yapamadım bugun
Güle güle kullan hayatım uygun o magaza ya guzel seylerde oluyo yanı..Çok büyük olur canım, boy da kısa ablamın kıyafetini giymişim gibi olur.
Arc kanıma girdin. Bir mor yüksek bel pantolon, bir tişört bir de tayt aldım.Baktım düşünüyorum gözümü kapadım bastım kabul ediyorum tuşuna.
Ama hepsi 55 tl tuttu gerçekten çok hesaplı.
Hayır kuzum değil boru paça. Dizi yırtık. Zaten bir yırtıklara bir de püsküllere hevesim var bu sene.gule gule kullan canım pantolon ıspanyol paca mı
bu arası bı acıyo bı kapatıyo .. ders calısamadım canım da ıstemıyo .. uc gundur boyleyımm .. hep ıstıyorum hem ıstemıyorum calısmayıHavalardan kuzum ya. Çok kapalı. 24 saattir yağmur yağıyor.
Sağol kuzum.Güle güle kullan hayatım uygun o magaza ya guzel seylerde oluyo yanı..
ay cok sık canım netten alamıyorum ben .. bacak boyum uzun etekler cok kısa oluyo falan .. gecen aldıgım bıkınıden de pısman oldumm gorerek almısken bıdeHayır kuzum değil boru paça. Dizi yırtık. Zaten bir yırtıklara bir de püsküllere hevesim var bu sene.
http://www.addax.com.tr/pinfo.asp?pid=24972
Bunu aldım canım.
Çalışınca, atanınca yapacaklarını düşün. Ben hep gideceğim tatilin hayalini kuruyordum. Yoksa mümkün değil 11 saat çalışmak. Bu günüme çok şükür. Bak tak beğendim aldım, öbür türü olsa aşkııım ben bunu beğendiiim diye dil dök.bu arası bı acıyo bı kapatıyo .. ders calısamadım canım da ıstemıyo .. uc gundur boyleyımm .. hep ıstıyorum hem ıstemıyorum calısmayıvakıtte az hocamm nasıl motıve olcamm ben
uygun uygun bıde Oğuz park dıye bı magaza var burda ben ne bulursam ordan buluyom acayıp kalıtelı ucuz dıyemem addax kadar ama cok pahalıda degıl ama cok guzel seyler var cok degısık urunler var..Sağol kuzum.Hepsini de çok beğenerek aldım, buradan alışveriş yaparım artık çok uygunmuş fiyatları.
Bunlar pek rahat oluyor eşime de aldım ben de factodan. Yazın hiç terletmiyor. Al mutlaka.http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Body/2359093/457707
Bu tshırtun penyesıne bayılmıştm yumus yumus bı penyesı vardı ben yarın cıkarsam gıdıyımde bunu alıyım
30 lıra cokmus ona canım bnceehttp://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Body/2359093/457707
Bu tshırtun penyesıne bayılmıştm yumus yumus bı penyesı vardı ben yarın cıkarsam gıdıyımde bunu alıyım
Oğuz'u büyük yazmışsın ya anam dedim bu kocamın adı ne oluyor?uygun uygun bıde Oğuz park dıye bı magaza var burda ben ne bulursam ordan buluyom acayıp kalıtelı ucuz dıyemem addax kadar ama cok pahalıda degıl ama cok guzel seyler var cok degısık urunler var..
bak o konuda haklısın begendıgım seye uzaktan bakamam ıns hayatım boyunca da oyle olmam..evt canım bunu dusunup yapmalıyımm .. ne zaman atandın canım sen .. ne guzel bı duygu o kazandınız yazısı yaaÇalışınca, atanınca yapacaklarını düşün. Ben hep gideceğim tatilin hayalini kuruyordum. Yoksa mümkün değil 11 saat çalışmak. Bu günüme çok şükür. Bak tak beğendim aldım, öbür türü olsa aşkııım ben bunu beğendiiim diye dil dök.
Penyesı cok guzeldı ama canım30 lıra cokmus ona canım bncee
Oğuz'u büyük yazmışsın ya anam dedim bu kocamın adı ne oluyor?
Oğuz parkmış meğer. Beğendiğim şeye para dökerim canım ama çok beğenmem, eşimin deyimiyle aşık olmam lazım.
Ben de unutuyom kızkızım gecmek bilmedi zaman be unutuyom ben yarısmayıda
Norwegian bizi unuttu mu acabaÇok varmış ya daha. Biraz heyecan olurdu başlasaydı. Eğlenirdik hep beraber. Norwe nerelerde ya? Banı bitmedi mi bu hatunun?
Kız bende unutuyorum yaa çok uzun surduuBen unutmuştum valla ne yalan söyleyeyim
Aa burda varrrraddax magazası canım bilmem varmı oralarda ucuz bulunca insan dayanamıyo ya
Çok çok haklısın Lunem.. Kızlar çalışın çalışın çalışın, kendi paranızı kazanın.Çalışınca, atanınca yapacaklarını düşün. Ben hep gideceğim tatilin hayalini kuruyordum. Yoksa mümkün değil 11 saat çalışmak. Bu günüme çok şükür. Bak tak beğendim aldım, öbür türü olsa aşkııım ben bunu beğendiiim diye dil dök.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?