fitim fitsin fit (squat)

Güle güle kullan hayatım uygun o magaza ya guzel seylerde oluyo yanı..

Havalardan kuzum ya. Çok kapalı. 24 saattir yağmur yağıyor.
bu arası bı acıyo bı kapatıyo .. ders calısamadım canım da ıstemıyo .. uc gundur boyleyımm .. hep ıstıyorum hem ıstemıyorum calısmayı vakıtte az hocamm nasıl motıve olcamm ben

bu arası bı acıyo bı kapatıyo .. ders calısamadım canım da ıstemıyo .. uc gundur boyleyımm .. hep ıstıyorum hem ıstemıyorum calısmayı vakıtte az hocamm nasıl motıve olcamm ben
Çalışınca, atanınca yapacaklarını düşün. Ben hep gideceğim tatilin hayalini kuruyordum. Yoksa mümkün değil 11 saat çalışmak. Bu günüme çok şükür. Bak tak beğendim aldım, öbür türü olsa aşkııım ben bunu beğendiiim diye dil dök.

Sağol kuzum. Hepsini de çok beğenerek aldım, buradan alışveriş yaparım artık çok uygunmuş fiyatları.
uygun uygun bıde Oğuz park dıye bı magaza var burda ben ne bulursam ordan buluyom acayıp kalıtelı ucuz dıyemem addax kadar ama cok pahalıda degıl ama cok guzel seyler var cok degısık urunler var..

uygun uygun bıde Oğuz park dıye bı magaza var burda ben ne bulursam ordan buluyom acayıp kalıtelı ucuz dıyemem addax kadar ama cok pahalıda degıl ama cok guzel seyler var cok degısık urunler var..
Oğuz'u büyük yazmışsın ya anam dedim bu kocamın adı ne oluyor?
Oğuz parkmış meğer. Beğendiğim şeye para dökerim canım ama çok beğenmem, eşimin deyimiyle aşık olmam lazım.

bak o konuda haklısın begendıgım seye uzaktan bakamam ıns hayatım boyunca da oyle olmam..evt canım bunu dusunup yapmalıyımm .. ne zaman atandın canım sen .. ne guzel bı duygu o kazandınız yazısı yaa

Oğuz'u büyük yazmışsın ya anam dedim bu kocamın adı ne oluyor?
Oğuz parkmış meğer. Beğendiğim şeye para dökerim canım ama çok beğenmem, eşimin deyimiyle aşık olmam lazım.
Bılmıyodm bebegm magaza adı dıye oyle yazdm Ben orda tamda asık olcagım seylerı buluyorm işte saatlerce gezsemde alısverısı hep ordan yapabılıyorum

Çok çok haklısın Lunem.. Kızlar çalışın çalışın çalışın, kendi paranızı kazanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…