fitim fitsin fit (squat)

bak o konuda haklısın begendıgım seye uzaktan bakamam ıns hayatım boyunca da oyle olmam..evt canım bunu dusunup yapmalıyımm .. ne zaman atandın canım sen .. ne guzel bı duygu o kazandınız yazısı yaa
5 sene oldu canım ben 2010da atanmıştım. İnşallah sen de görürsün tatlım.

yine ben geldim ne çok konuşmuşsunuz ya alıntı yapmıştım yanlışlıkla kapattım sayfayı üşendim tekrar selammm
bende spor yapcam bugün çok mutluyum jillian mı yapsam acaba özlemiş olabilirim neyse yemek yedim 1 saate kadar karar veririm artık
bu arada hayırlı olsun arc pantolonun
La Lune lune o seninde hayırlı olsun canım çok güzel şeyler almışsınız bende 1 haftadır alışveriş yapıyorum tüm mağazalardan alışveriş yaptım pantolon falan aldım dün addaxtan 19 tl ye hırka aldım 2 tane çok güzel ve rahattı ayrıca 5 tl ye tshirt ler vardı kapışıyorlardı bende kaptım bi kaç tane gerçekten çok ucuz ama deli gibi sıra var ya orda canımı zor kurtardım sonra önlük falan bir sürü şey aldım kış boyunca biriken paramı harcadım giyecek hiç birşeyim yok çünkü yaza dair olanlarda sanki benim değilmiş emanetmiş gibi oluyor
archangelus hayırlı olsun çok allah tamamına erdirsin canım ayrıca resimlerini göremedim sanırım belki bir gün yine yüklersin
Tikkabilla o kremi kullanınca haber ver canım memnun kalırsan bende açık tenliyim ya hemen kızarıyorum pancar gibi oluyorum sonra soyuluyor kabuk kabuk çok kötü oluyor ya zaten güneşte fazla kalınca alerji yapıyor yüzümü şu an görseniz sivilce gibi ama iltihapsız kırmızı şeyler çıktı yine iki gün dışarda kaldım diye
Miss_bonn senin düğün ne zaman ya çok salma kız yaza ne kaldı senin o beli inceltmen lazım

@SekerPancari71 şeker pancarım çok iyi gidiyorsun senin o göbek bu yaza mükemmel olacak pilatesi ebru şallıyla canlı mı yapıyorsun sabahları bende çok hevesleniyordum ama artık yapamam bu kadında ben evde boş boş yatarken program yapmadı şimdi program yapıyor ya çok üzülüyorum
tatlibikiz sen kalmışsın yorum yapmadığım dur sanada öpücük atayım şeker

Oyy ellerine sağlık kız ne güzel yazmissinnn:)

Oyy ellerine sağlık kız ne güzel yazmissinnn:)
alıntıları alıntılamaya üşenmiş olabilirim ama yorumlara üşenmedim aklımda kalan tüm mesajlara yorum yaptım unutmamışımdır umarım bişeyler aklıma gelirse devam ederim hatta bir ara geçmişe dönüp bakayım kız yarışma daha başlamadı değil mi kombini mi değiştirsem mi acaba ya ben çok güzel şeyler aldım gerçi yolladığım kombini hatırlamıyorum güzeldi sanırım o da bilemedim şimdi kafam çok karıştı

Bebegm yarışmacı numaraları verildiği için belki marga degistirmeyi kabul etmez ama bi Şansıni dene istersenn:)

Jillian yakışır Dead'im bomba gibi dönmelisin.
Tartıldın mı bakalım?
Ya bu addax bir Erzurum'da yok sanırım. Ya da dikkatimi çekmedi. Netten aldım bende. Çok özel pozlar yüklerim gelince size yeni taytımla.

Bildirim zamanı:
100 sumo squat
20 min high intensity workout
10 min abs
30 üçgen
30 işeyen köpek
30 istiridye
lune çok iyisin bende gelice birazdan gerçi misafirliğe gidecekmişim insanlar beni sanki bir daha göremeyecek bu ne ya içim şişti hergün biri gelip gidiyor neyse ben sporumu yapayım birazdan azıcık geç insem sıkıntı olmaz yabancı değiller

Bebegm yarışmacı numaraları verildiği için belki marga degistirmeyi kabul etmez ama bi Şansıni dene istersenn:)
neyse ya margayı uğraştırmayım ilk işaretlediğim doğrudur mantığıyla ilk kombinimi oylamaya sunalım bakalım ne olacak

Kuzum elıne dılın saglık valla agustosta bebegım ınceltcem yahu 1 gun tembellık yapıyım dedydm gece abs yapcm

evet erzurumda yok eminim olmadığından ben oralarda çok bakmıştım hey gidi günler iki yılda açılmadıysa tabi addax ki açılmamış ama internet diye bişey var allahtan benimde gideceğim yerde yok addax eve geldikçe takılırım artık jillian bekle beni ben geliyorum en sevdiğim level 1 yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…