fitim fitsin fit (squat)

Kuzum elıne dılın saglık valla agustosta bebegım ınceltcem yahu 1 gun tembellık yapıyım dedydm gece abs yapcm
az kalmış sayılır kız üşenme önemli gelinliğin içinde kuğu gibi olmak varken değil mi sonuçta ilerde pişman olmakta var ay buralarım pörtlemiş falan demek istemiyorsan tabi

Bu arada spor matım tempoma dayanamadı burpee yaparken kenarını yırttım.
hayırlı olsun diyecektim ama geç kalmışım olsun lune kalan sağlar bizimdir yumuşakmış sonuçta rahat edersin gittiği yere kadar

Hadi kalkın herkes bunu gören herkes hemen
25 tane kedi gibi durup yukarı tekme atsın ( donkey kicks)
25 mekik çeksin
25 tam tekbirli suat yapsın yavaş yavaş daha çok kas çalışsın
25 ayakta dur ellerini kafanda birleştir sağa sola dön

Cam on kızlar yaza az kalkı 2 ayda mucizeler başarabiiliri selülitlerimiz kesin gider %80 azalır göbeğimiz erir daha iyi duruma geliriz

Ben gıdıyorummmmm

Ayy balim yine gelmiş evet deadiimm ebru salliyla sabah yapıyorum daha öncede yapmistim gerçekten bu sene çok daha etkili hizli keske yapbilseydin

Yaptııımm.

Bu arada bu kızın yavas yavas yaptıgı hareketler benı perısan ettı ve 3. hareketı yapamıyorum ben ya siz yapabılıyomusunz sanırım odA bel için he yapamaya yapamaya onu yapamadım Lune abs öpücüğümü isterimmm..

Sonuna kadar hak ettin kuzum. Başta çok zor oluyor abs yapmak, gittikçe kolaylaşacak.

Saat kacta hangı kanalda oluyodu o kuzum ben uyku duzenı yapabılsem kalkıp sabah yapmak ıstıyorum ama

E yavrum balayı var

Baktırtmaaaammm kontrol ettitrrrmeeemmm balayindan sonra yatar o çanta dimedi dimee
bu arada saat 10 da basliyo tvem de kuzum ben seviyorum pilatesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…