fitim fitsin fit (squat)

Baktırtmaaaammm kontrol ettitrrrmeeemmm balayindan sonra yatar o çanta dimedi dimee
bu arada saat 10 da basliyo tvem de kuzum ben seviyorum pilatesi
Bende sewıyorum var pılates setım cdlerıde var hatta ebru sallının ama yetısemıyorm ona programına kalkmaya calıssam ıyı olck ama kalkamıyorum kuzum ben cıkamıyorum yataktan

kedi tam sporumu yapmıştım bunuda ekledim sağol
Ayy balim yine gelmiş evet deadiimm ebru salliyla sabah yapıyorum daha öncede yapmistim gerçekten bu sene çok daha etkili hizli keske yapbilseydin
keşke canım ya ilk hafta yaptım artık yapamıyorum bu sene daha güzel hareketleri netten yapmaya çalışcam internet alınca artık seviyorum pilatesi

ben tam yapabiliyordum bu videoyu ilk seferde zorlanmıştım ama alıştıkça iyi oluyor ayrıca çok etkili bence yapmaya devam et

Tamam kuzucum 3.hareketı cozersek tamamdır zaten

lunee duşa gitmeden geldim bildirim yapıyorum çok iyi geldi bu spor bana
sabah 25 dk yürüyüş vardı
jillian michaels 30 day shred level 1 çok özlemişim ayrıca hamlamışım ya bacaklarım titredi squatlarda
sonra kedinin önerdiği 25 mekik 25 donkey kicks 25 eller kafanın üstünde sağa sola bacaklarım titrediğinden squat yerine üçgen yaptım

strech yapıyorum şimdi sonrda kaçıyorum öpüldünüz kızlar spor motivemi arttırdığınız için öncelikle luneye sonrada hepinize kocaman öpücükler

Lune'den de sana kocaman aferin. Sen de hak ettin öpücüğü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…