2 gündür bildirim yapamadım , Lune ye söyledim bilgisayarım yoktu telefonda o kadar yavaşki vurucam duvara vurucam duvara ..
neyse sporumu yaptım 2 gün boyunca şimdide sporumu yaptım bi kısmını ödevim var onu yapıcam :) akşama doğru geri kalanını yapıcam bildirimimle dönerim
norwee hoşgeldin bu aradaaaa :)
hoşbuldum bebeğim :)Hoşgeldin fıstığım
hoşbulduk bebeğim :) sen mesaj atsana bana yaaaNorwemmm hoş geldin
Melekes hoş geldinnnn
Kız mesela yazcak okuyorum bakıyorum annen bi iki saat oncesinden girmiş rahatsız etmiyim diyorumhoşbulduk bebeğim :) sen mesaj atsana bana yaaaanamdan telefonu almayı unutuyom ben
aman o rahatsız olmaz kız hiçKız mesela yazcak okuyorum bakıyorum annen bi iki saat oncesinden girmiş rahatsız etmiyim diyorum
İstediğim her şeyi yaziymmiaman o rahatsız olmaz kız hiçyaz yaz çekinme sen
İstediğim her şeyi yaziymmi
Meraba seksi bayan
Aile sapiginiz olcam kızımilk attığın mesajda yazma sonrasında istediğin gibi sapık olabilirsinnnn
anaaammmmYerim senin o bacaklarını
Nedennnn???anaaammmmgitti bacaklar of offf topuklu sevdamdan vazgeçmek zorunda kalıyorum zatenn ah ahhhh
araba dittiiiNedennnn???
Ahhahaaraba dittiiibizde çok geziyoruz topukluyu arada sırada giyicem artık yoksa çok yorulurum
ay ben onu bir dert ettim sormaaaAhhaha
Tek derdin bu olsun kiiiz
Topuklu halini biliyorummmay ben onu bir dert ettim sormaaatopuklu herşeyim benim yaaa onsuz kendimi bastı bacak gibi hissediyorum hayır işin kötü tarafı kıyafetlerim hepsi topukluya göre babetin üstüne giycek bişey bulamıyorum
ya yaaa işteTopuklu halini biliyorummm
Sen her halinle seksisinnnya yaaa iştediyom ben topuklu gidince bütün sexsiliğimi kaybediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?