Yok demeyeceğiz, biliyorum ben seni kırmızı koltuklu kız.Sen boşver aynayi ben biliyorum seni
Şimdi kızlar dicek ki bunların arasında ne var
ya canım senin cildin ne durumda benimki mucizevi bir sekilde gecti
ya canım senin cildin ne durumda benimki mucizevi bir sekilde gectinazar degmesin ama ben c vitamini alıyorum sandozlardan suya atıyorum iciyorum beki onunda etkisi olmustur
Toz tarçın ye geciktiriyo 3 gün falannbende bugün arıcam ya yarım yamalak iş yapmışlar sinir oldum
regl olucam ama inşallah olmam kontrol seansına gitmem gerek
Foto isterükNapionuz kizlaarrrayy pazar günü teyze kizinin nişani var makyaj denemesi yaptim düğüne gidermis gibi oturuyom evde
Yeni bi masal kahramanı gibi oldumYok demeyeceğiz, biliyorum ben seni kırmızı koltuklu kız.
Sana diyom hosgeldin diyom beni takmiyonnnnnnkuzum sevindim azaldı ama şu çıkanların izleri var biraz . belki canım ama psikolojik olabiliyor bazen hatta coğu hastalığın nedeni gibi stres yapmayacaksın
Toz tarçın ye geciktiriyo 3 gün falann
Foto isterük
Yeni bi masal kahramanı gibi oldum
BurdayimmmDur buraya atiyim bi yere kaybolma alinti da yapma hemen silceeemm
Askimmm çok güzel olmussun yaaa
Gözünün altına eyeliner mi çekiyorum farla mi yapiyosun onuu
YaptimmAyrıntılı düzenleye gir aşağıdan küçük resim var onu sil e tıkla bebegm
Acaba farla yapsam olur mu ben de ya gözümü küçük gösteriyor gibime geliuo ama çok da güzel duruyo örnek sennn:)Ayy saol bebegimgözün altina eyeliner çekince çok keskin duruyo arkasi süngerli göz kalemleri varya göz kalemi sürüp dağitiyorum biraz da farla bugu yapiyorum
Acaba farla yapsam olur mu ben de ya gözümü küçük gösteriyor gibime geliuo ama çok da güzel duruyo örnek sennn:)
Onun için eyeliner fırçası gibi bi far fırçası almam lazım ama
Ben bi eve gidince deniyim sana sorarım olmuş mu diye bebegmmmFarla da olur tatliş kalin yapinca kötü duruyo biraz bugulandirinca da gözler bi baska oluyo yahuuuben normal fircayla yapiyorm askmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?