fitim fitsin fit (squat)

ya canım senin cildin ne durumda benimki mucizevi bir sekilde gecti nazar degmesin ama ben c vitamini alıyorum sandozlardan suya atıyorum iciyorum beki onunda etkisi olmustur

kuzum sevindim azaldı ama şu çıkanların izleri var biraz . belki canım ama psikolojik olabiliyor bazen hatta coğu hastalığın nedeni gibi stres yapmayacaksın

bende bugün arıcam ya yarım yamalak iş yapmışlar sinir oldum
regl olucam ama inşallah olmam kontrol seansına gitmem gerek
Toz tarçın ye geciktiriyo 3 gün falann
Napionuz kizlaarrr ayy pazar günü teyze kizinin nişani var makyaj denemesi yaptim düğüne gidermis gibi oturuyom evde
Foto isterük
Yok demeyeceğiz, biliyorum ben seni kırmızı koltuklu kız.
Yeni bi masal kahramanı gibi oldum

Askimmm çok güzel olmussun yaaa
Gözünün altına eyeliner mi çekiyorum farla mi yapiyosun onuu

Ayrıntılı düzenleye gir aşağıdan küçük resim var onu sil e tıkla bebegm

Askimmm çok güzel olmussun yaaa
Gözünün altına eyeliner mi çekiyorum farla mi yapiyosun onuu

Ayy saol bebegim gözün altina eyeliner çekince çok keskin duruyo arkasi süngerli göz kalemleri varya göz kalemi sürüp dağitiyorum biraz da farla bugu yapiyorum

Ayy saol bebegim gözün altina eyeliner çekince çok keskin duruyo arkasi süngerli göz kalemleri varya göz kalemi sürüp dağitiyorum biraz da farla bugu yapiyorum
Acaba farla yapsam olur mu ben de ya gözümü küçük gösteriyor gibime geliuo ama çok da güzel duruyo örnek sennn:)
Onun için eyeliner fırçası gibi bi far fırçası almam lazım ama

Acaba farla yapsam olur mu ben de ya gözümü küçük gösteriyor gibime geliuo ama çok da güzel duruyo örnek sennn:)
Onun için eyeliner fırçası gibi bi far fırçası almam lazım ama

Farla da olur tatliş kalin yapinca kötü duruyo biraz bugulandirinca da gözler bi baska oluyo yahuuu ben normal fircayla yapiyorm askmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…