fitim fitsin fit (squat)

Dokulmeye basladi artik kuzum sanirim faydasini gorcem ama daha tamamen bitmedi
bende bugün arıcam ya yarım yamalak iş yapmışlar sinir oldum
regl olucam ama inşallah olmam kontrol seansına gitmem gerek

bende bugün arıcam ya yarım yamalak iş yapmışlar sinir oldum
regl olucam ama inşallah olmam kontrol seansına gitmem gerek
Bidahaki seansa umiti dusunuyom bende kuzum kontrol seansi acisindan iyi medlineda yok cnku demistim ya

Bidahaki seansa umiti dusunuyom bende kuzum kontrol seansi acisindan iyi medlineda yok cnku demistim ya
aynen canım bende hepsini vermemiş olsam değiştiricektim ama artık üstüne düşe düşe yaptırıcam yani orayada yap burayada yap dicem karıya artık

aynen canım bende hepsini vermemiş olsam değiştiricektim ama artık üstüne düşe düşe yaptırıcam yani orayada yap burayada yap dicem karıya artık
Iyiki ben pesin odememisim yapsaydilar pesin veriyim demistim uygun olsn diye ama almiyolarms oyle..

Napionuz kizlaarrr ayy pazar günü teyze kizinin nişani var makyaj denemesi yaptim düğüne gidermis gibi oturuyom evde

Sen salona gıdıyodn dımı? Hoca eslıgınde bı programlamı yapıyosun kuzum bunları?

hoca açıkcası masasında takılıyor canım zaten o kadar kişiye bakması zor sorarsan bişeler diyor ama bence ben ondan daha ii biliyorum internet gibi bir nimet varken zaten gerek olmuyor
basta program yazdı ama ben eklemeler yaptım :)

bende özledim seni norwe ya çok uzun süre banlandın birdaha olmaz umarım kızlarda seni soruyordu hepimiz özledik seni ve bildirimlerini

gitmemm bidahaaaa mua mua

canım sorma yaaa benim üst karın süper hoca da mekik yazmış birşeye yaramıyor altım hala portlek
bende buna basladım alt taraf için
su topla bazen de kücük olanı ile yapıyorum ayaklar arasına sıkıştırıp kaldırıp indiriyorum tabi yere değdirmiyorum kuzum
kücük topla daha kolay ama :)

Unutma aşkım

Aaa hoşgeldin, gayet iyi. Özlemiştik seni.

lunemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…