yerim seniiiSen her halinle seksisinnn
Sen boşver aynayi ben biliyorum seniyerim seniiiaynam bana öyle demiyor ama
valla heeeSen boşver aynayi ben biliyorum seni
Şimdi kızlar dicek ki bunların arasında ne var
Ayneb oyleee diyorum ve dedimSen boşver aynayi ben biliyorum seni
Şimdi kızlar dicek ki bunların arasında ne var
Bu melekes in var yaaa bacakları çok guzelAyneb oyleee diyorum ve dedimsizin aranizda ne var kiskaniyorummmm
sexsi fotolarımı yolladıydım daAyneb oyleee diyorum ve dedimsizin aranizda ne var kiskaniyorummmm
ahanda ifşa olduk iyi miBu melekes in var yaaa bacakları çok guzel
Dokulmeye basladi artik kuzum sanirim faydasini gorcem ama daha tamamen bitmedisexsi fotolarımı yolladıydım da
kız senin lazer noldu hiç yazmadın
Topuklu halini bilemedim ama bacaklari guzel biliyorummmMelekes in konu değiştirme çabaları Vol 1
bende bugün arıcam ya yarım yamalak iş yapmışlar sinir oldumDokulmeye basladi artik kuzum sanirim faydasini gorcem ama daha tamamen bitmedi
Bidahaki seansa umiti dusunuyom bende kuzum kontrol seansi acisindan iyi medlineda yok cnku demistim yabende bugün arıcam ya yarım yamalak iş yapmışlar sinir oldum
regl olucam ama inşallah olmam kontrol seansına gitmem gerek
aynen canım bende hepsini vermemiş olsam değiştiricektim amaBidahaki seansa umiti dusunuyom bende kuzum kontrol seansi acisindan iyi medlineda yok cnku demistim ya
Iyiki ben pesin odememisim yapsaydilar pesin veriyim demistim uygun olsn diye ama almiyolarms oyle..aynen canım bende hepsini vermemiş olsam değiştiricektim amaartık üstüne düşe düşe yaptırıcam yani orayada yap burayada yap dicem karıya artık
Sen salona gıdıyodn dımı? Hoca eslıgınde bı programlamı yapıyosun kuzum bunları?
bende özledim seni norwe ya çok uzun süre banlandın birdaha olmaz umarımkızlarda seni soruyordu hepimiz özledik seni ve bildirimlerini
canım sorma yaaa benim üst karın süper hoca da mekik yazmış birşeye yaramıyor altım hala portlekPilates topu ile alt karın nasıl oluyor kuzucum? Benim de alt karın çalışmam lazım. Bu 8 min abs videosu hep üstü çalıştırıyor.
Kız ölçülerim o kadar da ince değilmiş, 68 çıktı belim
Unutma aşkım
Aaa hoşgeldin, gayet iyi. Özlemiştik seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?