kedim yok ya bulamamışındır sendeeSenı buldum sanırm ayakkabına bayıldm eger o sensen
Yarın kedicigi de attttthıhh bi daha yok size kedimin fotosu
kediye bakmaktan bana bakmıyolar şunlara bak aaaa
benim bacaklar valla o diğer gördüklerimden sonra halt etmiş diyorum yaniiiii ahjhh ahhhseni bulduğumu düşünüyorum ama emin değilim o saçlar o bacaklar senin olmalı melekesoy atamıyorum zaten kime atsam şaşırdım ya herkes çok iyi değil mi düşüneyim kafama göre atayım kimseyi tanımasaydım daha mı iyiydi acaba önceden oy atmam 2 sn sürüyordu şimdi insanın kafası daha çok karışıyor kime atacağını şaşırıyor
atmıcammmmYarın kedicigi de attttt
2 kişi arasındayım smdı yıne ınceledımdekedim yok ya bulamamışındır sendee
seni tanıdımya ilk seni luneyi sonra tikka ve tatlıbikızı tanıdım havan yeterbeni tanımadınmı kızzzzzzz
Ama seni ilk tanıyan benimatmıcammmm
fondan tanıyonuz dimi lennseni tanıdımya ilk seni luneyi sonra tikka ve tatlıbikızı tanıdım havan yeter
bak bak bak bak2 kişi arasındayım smdı yıne ınceledımde
sen tanırsın kuzummmm sen benim fiziğime baktın zatiiAma seni ilk tanıyan benimD
Tamam tamam emınımbak bak bak bak
Senı 1km oteden tanırım arc fonla alakası yokfondan tanıyonuz dimi lenn
Tamam tamam emınım
Tamam anlaştık kuzumhadi bakalım inşallahhh oylama bittiğinde dersin artıkkk doğru mu tahmin etmişsin
Senı 1km oteden tanırım arc fonla alakası yok
arc bende tanıdım seni zaten yani tanımamak mümkün değil ya maşallahcanım beniiiiiiiiiiiim
Yaaahıhh bi daha yok size kedimin fotosu
kediye bakmaktan bana bakmıyolar şunlara bak aaaa
ay bende seninle ilgili fikir yurutuyorum ammaaaa.. acaba dogrumu bilemedimarc bende tanıdım seni zaten yani tanımamak mümkün değil ya maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?