bileydim kedimide koyardım fotoya kopya olurduay bende seninle ilgili fikir yurutuyorum ammaaaa.. acaba dogrumu bilemedim
Ama ama ama, affet melekem, canım melekem
Kuyrugu muyrugu cıkaydı barı kareden anlardık bızbileydim kedimide koyardım fotoya kopya olurdu
kuyruğu çıksa yeterdi emin olurdukbileydim kedimide koyardım fotoya kopya olurdu
aynı şeyi yazmışız aynı gün doğmanın verdiği telepatiklik olsa gerekKuyrugu muyrugu cıkaydı barı kareden anlardık bızayrıca bıldıkde teyıt etmek ıcın yanı
Senin avatarını yerimmmm, tontişli bişiiiKuyrugu muyrugu cıkaydı barı kareden anlardık bızayrıca bıldıkde teyıt etmek ıcın yanı
tamam tamam bu hafta foto grubunda kedişimin fit bacaklarını yollıyacağım sizee benimkiler yokAma ama ama, affet melekem, canım melekem
hadi hadiiiiKuyrugu muyrugu cıkaydı barı kareden anlardık bızayrıca bıldıkde teyıt etmek ıcın yanı
ben size yollıcam kuyrukkkkkuyruğu çıksa yeterdi emin olurduk
Olabılır kuzum uzaktan frekanslarımız tutuyo bızımaynı şeyi yazmışız aynı gün doğmanın verdiği telepatiklik olsa gerek
Senin avatarını yerimmmm, tontişli bişiii
Seninki kompleks, hayır görmesek inanacağız yavrum.benimde dötüm büyük bacaklarımda kalınlaştı şişmanladım kilo olarak kas mas dedi ama alaka yok bence
komplekslerdeyim kombin yarışmalarındakileri görünce
Yok genetik falan. Atacağım annemlerin, teyzemlerin resmini he. Onlardaki koca kalça bende neden yok acaba? Beslenme +spor olmasın?nolcaz boyle ya benım teyzmler falanda boyle var yanı bu genetık ıllakı erır ama cok zaman gerekır sanırm Su yarısmada beyaz pantolnlu kız kımse artık Fiziğine bayıldm onun Kuzum jean falan olsa ben zor zahmet gırerdm ona ama abıyeydı yumusak kumas sırtıda tuldu bı zorlasam caaarrrt gtcek 460 tl etıketı vardı zorlayamadm o yuzden
Saçmalama canım, bir çok harika bir vücudun ve çok masum bir yüzün var. Ayrıca sivilce bu bugün olur yarın gider. Buna can mı sıkılır? Eli kolu olmayanlar ne yapsın?l
şukretmem görüntüm sinirimi bozuyor ya valla
ya kendimi beğenmemelerdeyim
sivilcelerimde azdı ondandır kiloda aldım gibi
o kadar spor yapıyorum yuh yani valla bu haksuzlık
Aaa hiç duyar mı?Kızlar şu saatte bir yemişim bir yemişim karnım patlayacak şimdik, Lune duymasın
Bende öyleyim dengelediğin sürece sıkıntı yok ama. Her istediğimi yiyorum uzun zamandır aynı kilolardayım.bende kayısı çayı içtim senin bünyeye bayılıyorıum yaa ye ye alma kilo
ben her daim alıyorum bişi yemiyorum
Hooop bir balık daha. Gitme gitme spora ol 70 kilo, ablan yanındayken kardeşin mi diye sorsunlar. Bebeleri de senin sanırlar artık.Sizde genetikmis benim suçum neeailede 5 kiz kardesiz bi ben basenliyim bacaklarim kalin bugün spor yapmadim söylemek için lunenin gitmesini bekledim
Duruşla alakalı olabilir kuzum. Bir de ten rengi.bi dedikody yapcam dinle yaa benden daha şişman kişiler fotoda ince çıkıyor ben niye şişko çıkıyorum topukla mı ilgili çekimle mi
İkinize de çok güldüm ya
Canım çok cıs değil, bence söyleyebilirim, haşlanmış patates yoğurtlu :) Ama fazla yediğim için şiştim :)
Yediğine dikkat etsen bir de sporuna hiç şişko falan değilsin. Biraz abs lazım o kadar.Şişkoyum valla lune duymasn ama orantısız bi şişkoyum harbi
Anlatım bozukluğu güzeli. Kesin gibi ne?Kiz bende luneyi (pozlardan anladim zatii ) norweyi arci tikkayi seni yahmin ettim ama senle lune kesin gibi
52,3 olmusum bende
hepiniz bana mı özendiniz kilo aldınız ya durun ben sizin oraya gelecektim siz benim buraya geliyorsunuz norwe o kiloları geri ver alma daha
52,3 olmusum bende
Acil eylem planı özelde.acil kilo vermeliyizzz
Nasıl yani yaaluneyi tanıyamadım ben bidaha bakam
Bir 6 kg falan versen taş olursun taaşş.Kız şişkoyummm1.63 boy, 58 kilo
6 dan beri bir şey yemiyorum
Su iciyorum
Biraz da ben sıkayım bakalım kaça çıkacak senin squat.ye benım sınırımı bıtsın gıtsın
Valla yokum kız arama dıye dedm yanı
Hmm o ayrı bısey kuzum gecmıs olsun.. Ama sıkı spor yapman cok guzel yınede ben sıka sıka squatı en fazla 80e anca cıkardm
Gel bizimle takıl madem, günlük bildirim yap.Bende aynisindan yapiyorum nerdeyse 1 senedir. Günde 2.5 3 litre su iciyorum. Damacana gibi oldum
Teşekkür ederimmm canimmbenm eliptik bisikletim var. Onda calisiyorum. Mekik,dambıl,plank,squat ne arasan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?