fitim fitsin fit (squat)

benimde dötüm büyük bacaklarımda kalınlaştı şişmanladım kilo olarak kas mas dedi ama alaka yok bence
komplekslerdeyim kombin yarışmalarındakileri görünce
Seninki kompleks, hayır görmesek inanacağız yavrum.
Yok genetik falan. Atacağım annemlerin, teyzemlerin resmini he. Onlardaki koca kalça bende neden yok acaba? Beslenme +spor olmasın?

l

şukretmem görüntüm sinirimi bozuyor ya valla
ya kendimi beğenmemelerdeyim
sivilcelerimde azdı ondandır kiloda aldım gibi
o kadar spor yapıyorum yuh yani valla bu haksuzlık
Saçmalama canım, bir çok harika bir vücudun ve çok masum bir yüzün var. Ayrıca sivilce bu bugün olur yarın gider. Buna can mı sıkılır? Eli kolu olmayanlar ne yapsın?
Kızlar şu saatte bir yemişim bir yemişim karnım patlayacak şimdik, Lune duymasın
Aaa hiç duyar mı? Sonra bu göbek neden şişti? Acaba neden? Bu saatte yenir mi hatun?

bende kayısı çayı içtim senin bünyeye bayılıyorıum yaa ye ye alma kilo
ben her daim alıyorum bişi yemiyorum
Bende öyleyim dengelediğin sürece sıkıntı yok ama. Her istediğimi yiyorum uzun zamandır aynı kilolardayım.
Sizde genetikmis benim suçum nee ailede 5 kiz kardesiz bi ben basenliyim bacaklarim kalinbugün spor yapmadim söylemek için lunenin gitmesini bekledim
Hooop bir balık daha. Gitme gitme spora ol 70 kilo, ablan yanındayken kardeşin mi diye sorsunlar. Bebeleri de senin sanırlar artık.
bi dedikody yapcam dinle yaa benden daha şişman kişiler fotoda ince çıkıyor ben niye şişko çıkıyorum topukla mı ilgili çekimle mi
Duruşla alakalı olabilir kuzum. Bir de ten rengi.

Son düzenleme:
52,3 olmusum bende
hepiniz bana mı özendiniz kilo aldınız ya durun ben sizin oraya gelecektim siz benim buraya geliyorsunuz norwe o kiloları geri ver alma daha
52,3 olmusum bende
acil kilo vermeliyizzz
Acil eylem planı özelde.
luneyi tanıyamadım ben bidaha bakam
Nasıl yani yaa

6 dan beri bir şey yemiyorum
Su iciyorum

Aferin benim akıllı iradeli kuzuma. Sporla beraber 2 haftada fıstıksın.

Biraz da ben sıkayım bakalım kaça çıkacak senin squat.

Bende aynisindan yapiyorum nerdeyse 1 senedir. Günde 2.5 3 litre su iciyorum. Damacana gibi oldum

Teşekkür ederimmm canimm benm eliptik bisikletim var. Onda calisiyorum. Mekik,dambıl,plank,squat ne arasan var
Gel bizimle takıl madem, günlük bildirim yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…