buldu tabi güzel kızı yapış hemen erkek milleti, böylelerini ıslak odunla dövcenGünaydın fistiklarim
Dolmuş beklerken bi adam durdu ben karta para yüklerken farkettim arabayla duruyodu
Sonra durağa yürüyorum önüme kırdı arabayi
Bakar misiniz dedi baktım ben de hemsireydiniz dimi dedi ben de evet sayılır dedim ben de devlet hastanesinde çalışıyorum sizi birakiym dedi belki 20 defa Teşekkürler dedim sonra sinirlendim ısrar etmeyin diye bağırdım
Rahat 35 yaşında vardı
nazar değmiştir nazarrrr o güzellikleeeAy kızlar dün nişandan geldikten sonra sağ ayak bilegim ve sol el bilegimi inctmisim nasil yaptim bilmiyorum ayak bilegim sabaha gecti ama el bilegim haraket ettikce aciyo bugün şinav yokk malesef
canım çok çok çokkkk geçmiş olsunnn dikkat et kendineGünaydın kızlar, bugün ayakta zor duruyorum. Çok kötü mide bulantım var, bayılacak gibiyim. İlk 2 ders sınıfta bayılırım diye çok korktum, dersin yarısında çocuklara dedim bugün kötüyüm biraz test çözün hadi kendiniz dedim. Tabi çocuklar anlamaz böyle şeylerden sürekli soru getirdiler. İnşallah düzelirim, ilaç içtim şimdi.
Sağol güzellikcanım çok çok çokkkk geçmiş olsunnn dikkat et kendine
nazar değmiştir nazarrrr o güzellikleee
maşşallahhh diyelim yaz üstüne bundan sonraNazara geldim vallaaa
Bildiriiriimmm
150 squat
70işeyenköpek
50 üçgen
50 mekik
20 dk plates
Ooo Maşallah canım normalde bugün dinlenmen gerekti ki sen neler neler yapmışsın. şu yeni ayakkabıyı atsana özelden.bildirim :
- 25 şınav
- 8 dk abs
- 17 dakika miley cyrus workout.
- videonun içeriğinde :
50 Alternatıng Lunges
50 Plıe Squats
50 Sıde Lunges
25+25 Lateral Leg Lıfts
50 Squats
25+25 One-Legged Calf Raıse
25+25 Fıre Hydrants
25+25 Kneelıng Leg Lıft
25+25 Kneelıng Heel Press
bugün bu kadar yaptım kızlar hem reglimden dolayı hemde yeni aldığım pabuçlarım ayağımın arkasında 4 su kabarcığı yaptı .. o yüzden bu kadar dayanabildim acıya :)
ben iyi olduğunu düşünüyorum canım korkuyorum biraz daha alırsam bacaklar kalınlaşır diye :) bu kiloda sabitlenmek istiyorum tamam hemen gönderiyorum :)Ooo harikasın!
Ooo Maşallah canım normalde bugün dinlenmen gerekti ki sen neler neler yapmışsın. şu yeni ayakkabıyı atsana özelden.
Bir de bu kilon iyi mi yoksa daha alacak mısın?
Seksülük senin seksülüğün şimdi benim ne günahım var? Dolgun hatun.Norwem internetim alıntı yapmaya yetmedi
Tanıyo heralde çünkü ben bir yıl devlet hastanesinde çalışmıştım
ama adam hiç tanıdık gelmedi
Lune alican olsun fotolarımi burda Paylaş sonra beni takip etsinler
hosbulduk canımmSelam canım
Hoş geldin.
hosbulduk canımm
sık popoları sıkstırıpp bı tabure attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?