lömbür lömbürüm benİyi yapmışsın. Gel sana da yapalım bir sıkı popo
Bende öyleydim ama artık değilim.lömbür lömbürüm ben
Sen mi lömbür lombursunnnlömbür lömbürüm ben
Bende öyleydim ama artık değilim.
Bu sayfanın başındaki gibiydim 3 ay önce ama şimdi
ıltıfat sanırım buSen mi lömbür lombursunnn
ayy cok sukur o sayfadakı gıbı de degılım ama ben sey ıstıyorum bel kıvrımı cnmm ıstee şöğleee ınce bellı bardak mısalı olsamBende öyleydim ama artık değilim.
Bu sayfanın başındaki gibiydim 3 ay önce ama şimdi
Görmemiş miydin sen son halini?Ama simdiiii
ayy cok sukur o sayfadakı gıbı de degılım ama ben sey ıstıyorum bel kıvrımı cnmm ıstee şöğleee ınce bellı bardak mısalı olsam
Görmemiş miydin sen son halini?
Selam kızçeler.. Bugün dünkü kıyafetlerimin üzerine bir kat daha giydim. Üzerimde babaannemin zorla verdiği yün hırkam var, altında bir hırka daha.. Anam iyi ki almışım bunları yanıma.. Ev sahiplerim pazara kadar gelmeyeceklermiş öğrendiğim kadarıyla, mesaj attım dedim kalorifer yanmayacak mı artık, ev buz gibi oldu dedim. Bakalım ne cevap gelecek merakla bekliyorum.
Askitom watsapa girmiyorum şimdi iltifat iniçin tisikkirlerrrıltıfat sanırım butskler canım ama gızlemeyı becerıyorum sanırım
Merabalar:)vayyyy squatcilar burda mi toplannnmisss :)) merhaba kizlar ^^
Allahim ya dondurdular seni su ev sahiplerin komur parasini alirken iyi kendileri gezmeye gtcekler dye bosa ya.masin demislerdir kesinSelam kızçeler.. Bugün dünkü kıyafetlerimin üzerine bir kat daha giydim. Üzerimde babaannemin zorla verdiği yün hırkam var, altında bir hırka daha.. Anam iyi ki almışım bunları yanıma.. Ev sahiplerim pazara kadar gelmeyeceklermiş öğrendiğim kadarıyla, mesaj attım dedim kalorifer yanmayacak mı artık, ev buz gibi oldu dedim. Bakalım ne cevap gelecek merakla bekliyorum.
Tam da reglime geldi var ya, üşüdükçe ağrım başlıyor.Allahim ya dondurdular seni su ev sahiplerin komur parasini alirken iyi kendileri gezmeye gtcekler dye bosa ya.masin demislerdir kesin
Kiyamam kuzum ya olabildigince sicak tut kendini sicak su torbasi koy battaniyenin icine falan gir ah yaaaTam da reglime geldi var ya, üşüdükçe ağrım başlıyor.
Öyle yaptım kuzucum..Kiyamam kuzum ya olabildigince sicak tut kendini sicak su torbasi koy battaniyenin icine falan gir ah yaaa
Merhaba. Sende mi squat yapıyorsun?vayyyy squatcilar burda mi toplannnmisss :)) merhaba kizlar ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?