fitim fitsin fit (squat)

Slm fıstırıklaarr nerdesiniz

Bildirim zamanı

♥ 40 dk pilates ( kol-karın-kalça )
♥ 50 sumo squat
♥ 50 squat
♥ 25 lunges
♥ 50 mekik
♥ 50 ters mekik

pilateste bugün kol karin kalca vardi ama kolda ben mekik cektim bilegim hala agriyor

evet canım iyi oluyor benim kilo alırken sansım popo kısmına gidiyor arkaya dogru bi yandan yapıyorum sporumudatabi:))
Bildirimlerini de yap ama en son uzun zaman önce gördüm bildirimini. Ayrıca spora kilo alırsan harika olur vücudun.

Arkadaşlar Merhaba ben bi süredir giremedim. Hem internet paketimi bu ay çok hızlı tuketmisim hem de şehir dışındaydim. Bulunduğum yerde de İnternet yoktu. Bol sporu günler herkese

Kizlaaarr size bi haberim var karimda mide kisminda kas oluşmaya baslamiş biraz belli oluyo aaaayy mutlu oldum alt karinda da toparlanma var kolum düzelsin absye devam ben bu göbeği adam edicemm

Kizlaaarr size bi haberim var karimda mide kisminda kas oluşmaya baslamiş biraz belli oluyo aaaayy mutlu oldum alt karinda da toparlanma var kolum düzelsin absye devam ben bu göbeği adam edicemm

Çok sevindim canım göbek çalıştırması zor ama kolay karşılık veren bir bölge.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…