fitim fitsin fit (squat)

Şekercim senin gibi bir karına sahip olmayı hayal eden o kadar çok kadın var ki. Doğum sonrası kilolarını bile veremeyen. Sen tam bir azim örneğisin. Bebeğim var vs gibi bahanelerin ardına sığınmadan disiplinle adam ettin vücudunu. Kolay olmadı ama imkansız hiç olmadı.

Teşekkürler askim çok mutlu etti bu sözler beni burasi olmasa yapamazdim sizin desteginizle basardim başaracağim spor sizinle güzel iyiki varsınız

Teşekkürler askim çok mutlu etti bu sözler beni burasi olmasa yapamazdim sizin desteginizle basardim başaracağim spor sizinle güzel iyiki varsınız
Hepimiz aynı şekilde canım çoktan bırakırdık yoksa çalışmayı. Motive eden destek olan tüm kızlar iyi ki varsınız, harikasınız.

Kızlar merhaba.ben squat yapmaya yeni başladım günde 45 tane yapıyorum. Amacm basenlerden kurtulmak sizce yeterli mi 45 squat artrmalimiyim.bir de 100 ziplama yapıyorum.

Kızlar merhaba.ben squat yapmaya yeni başladım günde 45 tane yapıyorum. Amacm basenlerden kurtulmak sizce yeterli mi 45 squat artrmalimiyim.bir de 100 ziplama yapıyorum.
Artırmalısın. İlk sayfada pembe taytlı kızın yanında sayılar var. Onları yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…