hayal değil gerçekleşebilir bir imkannn
İşte benim stilimi izliyorumnapiosun fıstık
Hayır hayal degl ki senin için hiç hayal degill
hayal değil gerçekleşebilir bir imkannn
İşte benim stilimi izliyorumkızın kolyesi çok hoşuma gitti
Hayır hayal degl ki senin için hiç hayal degill
Eminim aticak sin bebegmmBir gün size böyle bi foto aticam inşallah
Tabiki ya sen doğum yaptın kuzum ve su anki karnın çoğu doğum yapan kadının hayaliBende onu izliom kizzyapicam valla taktim kafaya suanki görünümü çok kötü ama dahada kötüydü neden olmasın dimi
atarsın kzuum atarsın sen, sen her şeyi yaparsan senin elinden bir uçanla bir de kaçan kurtulur :))Bir gün size böyle bi foto aticam inşallah
Şekercim senin gibi bir karına sahip olmayı hayal eden o kadar çok kadın var ki. Doğum sonrası kilolarını bile veremeyen. Sen tam bir azim örneğisin. Bebeğim var vs gibi bahanelerin ardına sığınmadan disiplinle adam ettin vücudunu. Kolay olmadı ama imkansız hiç olmadı.
Sen de iyiki varsın şeker pancarimmmTeşekkürler askim çok mutlu etti bu sözler beni burasi olmasa yapamazdim sizin desteginizle basardim başaracağim spor sizinle güzeliyiki varsınız
Hepimiz aynı şekilde canım çoktan bırakırdık yoksa çalışmayı. Motive eden destek olan tüm kızlar iyi ki varsınız, harikasınız.Teşekkürler askim çok mutlu etti bu sözler beni burasi olmasa yapamazdim sizin desteginizle basardim başaracağim spor sizinle güzeliyiki varsınız
Aynen katılıyorum bu dediklerine, siz olmasanız ben bu halimde olamazdım :)Hepimiz aynı şekilde canım çoktan bırakırdık yoksa çalışmayı. Motive eden destek olan tüm kızlar iyi ki varsınız, harikasınız.
Artırmalısın. İlk sayfada pembe taytlı kızın yanında sayılar var. Onları yapabilirsin.Kızlar merhaba.ben squat yapmaya yeni başladım günde 45 tane yapıyorum. Amacm basenlerden kurtulmak sizce yeterli mi 45 squat artrmalimiyim.bir de 100 ziplama yapıyorum.
Olsun tatlım hiç yoktan iyidir. Bende regl öncesi şarjı biten tel gibi oluyorum.bugün keyfim yoktu ve terledim gün içinde regl yakın ondan sanırım
salondan çıktım yarıda
15 dk yürüyüş
20 eliptik
120 ip atladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?