fitim fitsin fit (squat)

Bildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr

♥ 40 dk pilates ( skiny jeans )
♥ 50 sumo squat
♥ 7 dk abs workout
♥ 300 thing master aletiyle iç bacak çalışma
Soğuma
pilateste squatlar fazlaydi bugün o yüzden sonrasında 50 tane yaptim
ve müthiş bi gündü kalcam felç oldu resmen yanmaktan

Çok sıkıldım kızlar ya, bekle bekle bitmedi gitti. Burdan çıkınca göz doktoruna gideceğim bir de orda beklerim. Gözüm batıp duruyor 2 haftadır. Neyseki bu sınavlar sayesinde öğleden sonram boş da doktora gidebiliyorum.

Geçmiş olsun canım, umarım çoook iyi çıkar sonuçların.

mrb kızlar bildirim;
225 squat
100 Sumo squat
100 mekik
10 min abs

ben yapıcam sporumu yeni yemek yedim biraz zaman gecsin bildirimde yapıcam
Ooo bekliyoruz hemen.

Kızlar benim de 4te toplantım çıktı yaa O saate duş alıp yetişemem, akşam da davetliyiz. Nasıl olacak bilmiyorum. Çok canım sıkıldı bu duruma. Hala okuldayım hem de.

Ooo bekliyoruz hemen.

Kızlar benim de 4te toplantım çıktı yaa O saate duş alıp yetişemem, akşam da davetliyiz. Nasıl olacak bilmiyorum. Çok canım sıkıldı bu duruma. Hala okuldayım hem de.
Şu son anda toplantı koymaları yok mu deli eder insanı.. Sıkma canını bir şekilde gelir geçecek.

Kızlar bugün bir şey farkettim. Hastaneye gitmeyi sırf o dik bayırdan dolayı hiç hiç istemiyordum. Çünkü yolun yarısında nefesim kesiliyordu ve dinlenmem gerekiyordu durup.. Bugün yine hastaneye gitmem gerekti, o yol gözümde büyüdü tabi.. Ama spor sağ olsun yolun en sonuna vardığımda kendimi o kadar dinç hissettim ki kendim bile inanamadım buna, tekrar çıkabilirdim o bayırı yani.. Nefes nefese kalmadım, kalbim sıkışmadı. Spor ne güzel şey..

Naptin kuzum hallettin mi hastane islerini bende öyle canim spordan önce kizimi hic tasiyamiyordum hemen yorulup nefes nefese kaliyordum şimdi 1 saat carsida geziyorum kucagimda bana msn demiyorum

Naptin kuzum hallettin mi hastane islerini bende öyle canim spordan önce kizimi hic tasiyamiyordum hemen yorulup nefes nefese kaliyordum şimdi 1 saat carsida geziyorum kucagimda bana msn demiyorum
Hallettim canım, ana baba günüydü resmen yaa.. Amcalar teyzeler sıra kapmak için yarışıyordu, zaten sekreter isim isim alıyor orda itişmenin ne anlamı var Adam çıktı benim adımı söyledi, ben sakin sakin bir köşede oturuyorum tabi, içeri girdim muayene oldum, adam dedi ki valla tebrik ederim keşke herkes sizin gibi olsa.. Randevunuzu almışsınız orda güzel güzel oturup bekliyorsunuz Gözümde, göz kapağımın altında falan kızarıklık varmış ama enfeksiyon görünmüyor şimdilik yine de önlem amaçlı damla vereyim dedi doktor.. Bu arada benden önceki teyzeye çok güldüm. Doktorla diyaloğu şu:

Doktor: Teyze şikayetin nedir?
Teyze: Göz gapaklarım gakmıyo.
Doktor: Nasıl yani teyze, batma yanma kaşıntı var mı?
Teyze: Yok yok, gapaklar gakmıyo, sankim sırtımdan biri itiyo.
Doktor: Tamam teyze anladım..

Allah sabır versin doktora..

Iyi canim benim bisey cikmadigina sevindim ayyy teyzeye de çok güldüm yaa dur bende bişey anlatiyim hastanedyim birgün doktorun yanindayim içeri bi teyzeyle kizi girdi teyzenin eline kan alinacak tüp ve idrar testi için kap vermisler sen git teyze kan tüpünün icine idrarini yap ayy canim utana utana söylüyo kizi böyle böyle diye doktorda güldü yenisini verelimde teyze o incecik tüpe nasil yaptin diyoo

Hakikaten onu nasıl becermiş ya

Ahahahha nasıl yapmış ya ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…