- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Ben burdayım tatlıkızım, 4. günüm hala regl sancısı çekiyorum ve kanamam fazlaNerde bu fistiklarrr
Selinnilteyzesi gelmiş onu gezdiriyomus gece gelirmisss
Bebegm Reglin geçsin hakkını verirsin sen sporunBen burdayım tatlıkızım, 4. günüm hala regl sancısı çekiyorum ve kanamam fazlaSpordan çok uzak kaldım ya vicdanen hiç rahat hissetmiyorum.
Aynen tikka ya. Toplantıda da bir sürü iş kaktırdılar bizim okullar yetmezmiş gibi. Bir de eğitim vereceğim 30 saatlik 6 tane parasını da vermeyeceklermiş.Ben burdayım tatlıkızım, 4. günüm hala regl sancısı çekiyorum ve kanamam fazlaSpordan çok uzak kaldım ya vicdanen hiç rahat hissetmiyorum.
bende oldum bugün işte iken su an beynim de zonkluoBen burdayım tatlıkızım, 4. günüm hala regl sancısı çekiyorum ve kanamam fazlaSpordan çok uzak kaldım ya vicdanen hiç rahat hissetmiyorum.
Allah sabır versin canım, ne denir ki? İnsan deli olur.Aynen tikka ya. Toplantıda da bir sürü iş kaktırdılar bizim okullar yetmezmiş gibi. Bir de eğitim vereceğim 30 saatlik 6 tane parasını da vermeyeceklermiş.Off çok bunaldım.
Bıraksalar ya kendi halime günü planlasam, mutlaka bir toplantı mutlaka bir sıkıntı çıkıyor.
Sana da geçmiş olsun kuzum ya..b
bende oldum bugün işte iken su an beynim de zonkluo
gecmiş olsun kuzum
Kolay gelsin canım, boş durmuyorsun temizlik yapıyorsun spor yerine bu da bir şeydir :)Kizlar ben geldim bugun sacma birgun gecirdim. Once okula gittim okulda ogrenciler olay cikardi polisler doldu okula biber gazo falan .. sonra misafir gelicek bize yarin sehir disindan eve geldigimden beri temizlik yapiyorum daha yeni oturdum dinlenmek icin yine devam edicem temizlige o yuzden spor yapamicam .. optum hepinizi guzeller :)
Günaydın kuzum.Günaydın fit hatunlarrrr
Günaydın bitanemmGünaydın kuzum.Umarım güzel bir gün olur bizim için.
Elbette var mı spor programın?acabası bende katılabilir miyim aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?