fitim fitsin fit (squat)

Akşam uzun uzun konuşup bir program yapalım sana. Şimdi zamanım kısıtlı.
bildirim:
8 dk abs
50 Alternatig Lunges
50 Plıe squats
50 Sıde Lunges
50 Lateral Leg Lıfts
50 Squat
100 pilates çemberiyle bacak çalışma
Harika!

bildirim;200 squat, 100sumo squat, 60 mekik, 45 dakika yürüyüş saygılarımla

Senin n squatlari görünce kendimden utandim kiz uyusun 200 squat da benden süperrsin tatliş
bu arada ben seni taniyamadim kac yasindasin boyun ve kilon nnedir ben 21 yasindayim evliyim 2 buçuk yaşında bi kizim var 165 boyum 55 kiloyum sporla sıkılaşip kilomu koruyorum

boy 160 kilo 58 , 23 yaşındayım bende evliyim yani evli gibiyim:) spor yapmak beni rahatlatıyor kilo vermek istemiyorum bana hiç yakışmıyor çünkü ama şekil vermek ve sıkılaşmak için yoğun bir çaba içerisindeyim popo şikayetim çok fazla bu yüzden özellikle squat çalışıyorum

Memnun oldum aryacim hep beraber sıkılasalim o zaman

Selam kizlar. Bildirim zamani :)

165 squat
80 iseyen kopek
50 yan mekik
80 arkaya tekme
50 ucgen
30 dk plates
Bildirim

♥ 45 dk pilates ( strecing )
bildirim;200 squat, 100sumo squat, 60 mekik, 45 dakika yürüyüş saygılarımla
Ikinci bildirim
100 squat
100 sumo squat
(ssabah 45 dk pilates ( strecing ) )
Vay vay vay çalışkan kızlarıma
Yemeği ocağa koyayım hemen spora koşacağım

Boy kg problemli bölge bir de spor yapıyor musun? Bir de ilk sayfayı okur musun?
Boy 160 kilo 52 bel kısmı ve kalça kısmının sıkılaşmasını istiyorum bir yıl kadardır da hiç bir hareket yapmıyorum spor adına daha önce Squat yapmıştım ama devamli olarak değil ilk sayfayi da okudum

Tamam o zaman her gün spora ne kadar ayırabilirsin?
dun bildirim yapadadım 50 squat 50 arkaya tekme hareketi 25 tanede ucgenim var:))
Ooo bütün kızlar çalışkan Lune tembel. Fena hırs yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…