fitim fitsin fit (squat)

Merak etme Lunem ben de yapmıyorum ama cidden artık spor yapmak istiyoruuuuuuuum
Canım senin durumun başka. Ben şu sıra extra çalışmaktan yapamıyorum. Sürekli toplantı görev vs.
Yarın da çocukları kitap fuarına götüreceğim. Ama akşam yaparım. Komşular yok gürültüden şikayet eden de olmaz akşam için.

Bu aralar pert oluyorsundur canım sen, kıyamam

O kadar istemiyorum
Bu video ardından da günlük sayında squat. İlk sayfada pembe taytlı kızın yanında sayıları yazıyor.
Reglken squat yapmıyoruz.

Tempona göre revize ederiz sonra.

buu aksam başlıyorum o zaman eve gider gitmez az soluklanip sonra tayitimi giyer başlarım hihoyt çok heycanli

Yarın ne durumda olduğumu yazarım
herkese kolay gele

Kizlar bu saatte spormu olur demeyin is dönüşü eve giderken ufak bir sağlık sorunu yaşadığım için eve kendimi 20.30 da zor attım dinleniyim yemek yiyip çay içiyim aman dizimde bitsin derken yarinda tatil diye baya bi saldim kendimi ama baktım olmuyor kalktım başladım

İşte ilk bildirimim
Başlangıç hareketleri (sevgili la Lune tavsiyesiyle)
50 squat
25 mekik

Bacaklarım daki müthiş yanmayı şimdiden hissediyorum umarım yarın hem gezmeye hemde temizlik yapmaya çalışırken bacaklar beni zorlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…